- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Olayı kacırdım ben ne anlamamdmAaa dur Bi dakkaZEYNEPP5555 zeyneeep hastanedeki ilaç kadehleri. Zaten yenidoğanda da onlara koyardık
Tog değeri olarak ne düşünüyorsun peki? Klasik Türk insanı olarak 2.5 mu yoksa 1 yeterli miDün arkadaşım yorni markasını tavsiye etti. Ben ovli almayı düşünüyordum. İkisi arasında değerlendirme yapacağım
Tog değeri olarak ne düşünüyorsun peki? Klasik Türk insanı olarak 2.5 mu yoksa 1 yeterli mi
Ypk kuuzmm bem bayagı oldu bırakalıKızlar ya benim gibi proluton a devam edeniniz var mı ?
Ben hergün progestan iğne kullanıyorum canım yarın Allah nasip ederse detaylım var doktor detaylıdan sonra karar verelim dedi ama benim bıraktıracağına dair pek bir ümidim yokKızlar ya benim gibi proluton a devam edeniniz var mı ?
Avent in süt saklama kapılarını atmış ya arkadaş ilaç kadehleri oluyo aynı onlardan kızOlayı kacırdım ben ne anlamamdm
Hee yeni gördm dogru söylüyosn vallaAvent in süt saklama kapılarını atmış ya arkadaş ilaç kadehleri oluyo aynı onlardan kız
Yaa simdi uygulamasini indirdim ordan üye oldum hic sorun olmadı canım haberin olsunbende e bebek sıtesınden hep hata aldıgım ıcın hıc bısey sıparıs veremedim daha gecen aylarda ugradıgımda ufak tefek aldıgım seyler var o kadar
Bende uygulama ındırıdm ama yıne sorun yasadım yaa baska zeynep 5555 var kızYaa simdi uygulamasini indirdim ordan üye oldum hic sorun olmadı canım haberin olsun
Canım sendeki miktarlar 2 adet tabletteki bendeki 1 tabletteki. Burdan bakarsak benim için önemli olan şuan için magnezyum olduğundan magnezyumum bundan fazla oluyor. Dur bakalım biraz kullanayım faydası olur inşallahEki Görüntüle 2913047 Eki Görüntüle 2913048 kuzuu bunun oranlar ı daha yuksek gördum ben ıstersen dr una sorarsın benım fıbromıyeljı den cok rahatsız ları yasıyorum gunde 2 taneye kadar cıkart tı sonra benım dr
Oyle mı bende oranlar bemdekı yuksek gıbı geldıCanım sendeki miktarlar 2 adet tabletteki bendeki 1 tabletteki. Burdan bakarsak benim için önemli olan şuan için magnezyum olduğundan magnezyumum bundan fazla oluyor. Dur bakalım biraz kullanayım faydası olur inşallah
Ben surekli progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa 16 .haftada bıktıracaktı dr ama nedense vazgeçtiKızlar ya benim gibi proluton a devam edeniniz var mı ?
Yok kuzum yanlış anlama değil de bak yukarıda yazıyor 2 tablet miktarı diye bende 1 tabletteki miktarlarOyle mı bende oranlar bemdekı yuksek gıbı geldıyanlıs mı anlamısım yıne
Ok ozaman bunu bıtıreyım ben senınkınden alayımYok kuzum yanlış anlama değil de bak yukarıda yazıyor 2 tablet miktarı diye bende 1 tabletteki miktarlar
Bende en son kontrolden sonra tekrar başladım gece 1 adet.Ben surekli progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa 16 .haftada bıktıracaktı dr ama nedense vazgeçti
Farkettim neyse 2009 da girmis o en sonBende uygulama ındırıdm ama yıne sorun yasadım yaa baska zeynep 5555 var kızbı baktım baskası cıktı
Bende hic bırakmadm gece 1 tane hep kullanıyorm canim doguma kadar devam dediBen surekli progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa 16 .haftada bıktıracaktı dr ama nedense vazgeçti