2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar ya benim gibi proluton a devam edeniniz var mı ?
Ben hergün progestan iğne kullanıyorum canım yarın Allah nasip ederse detaylım var doktor detaylıdan sonra karar verelim dedi ama benim bıraktıracağına dair pek bir ümidim yok ama artık her yer o kadar beze olmuşki hemşireler diyoki iğneyi batırırken benim canım acıyor

bende e bebek sıtesınden hep hata aldıgım ıcın hıc bısey sıparıs veremedim daha gecen aylarda ugradıgımda ufak tefek aldıgım seyler var o kadar yaa biizm zeynep nerde ben naskasını etıketlemısım sildim hemen

Canım sendeki miktarlar 2 adet tabletteki bendeki 1 tabletteki. Burdan bakarsak benim için önemli olan şuan için magnezyum olduğundan magnezyumum bundan fazla oluyor. Dur bakalım biraz kullanayım faydası olur inşallah

Canım sendeki miktarlar 2 adet tabletteki bendeki 1 tabletteki. Burdan bakarsak benim için önemli olan şuan için magnezyum olduğundan magnezyumum bundan fazla oluyor. Dur bakalım biraz kullanayım faydası olur inşallah
Oyle mı bende oranlar bemdekı yuksek gıbı geldı yanlıs mı anlamısım yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…