- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Yani ne olur ne olmaz bence beklemelisin canım igneden de baya gecmis ama hic belli olmaz yine de azcık sabret insallah pozitiftir melegine kavusursunTransferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir
Amin canım inşallah öyledirYani ne olur ne olmaz bence beklemelisin canım igneden de baya gecmis ama hic belli olmaz yine de azcık sabret insallah pozitiftir melegine kavusursun
Bir iki güne belli olacak sankiBir şey söylemek için çok erken canım. Çok erken yapmışsın azıcık sabır
Evet canım 6. Ya da 7. Günde netleşir. Hayırlısı olsun inşallahBir iki güne belli olacak sanki
Yavrum magnezyum bıraktırdığı için olabilir miKızlar kızlar bir kramp girdi bacağıma 3 de böyle bişe yok üstğnr de basamıyorum şimdi. Lavaboya eşim kaldırdı. Felaketti. Saat de kaç oldu dalamadım. Acıkmış benimkiler salatalık yedik napalım bu da sevdaya dahil
Direk o geldi aklıma okey de ben dünkü toz dozumu herzmaanki saatimde almıştım zaten dün alamadım ki. İçicem soda ya. 6 ayda bu 2. Oluşu. Ayağımın üstüne basamıyorum şuanda toparlıyorumYavrum magnezyum bıraktırdığı için olabilir misenin vücudun ihtiyacı var sanırım bir de soda iç bak İnan fark ediyor benim el ağrım bile az oluyor akşam içtiğim zaman. Ay artık her vakit acıkıyorum bende
Bi aldığın satıcıya sor. Yine o aldığın satıcının yorumlarına bak. Ben bimden almıştım görerek bişe de diyemedim şimdiTrendyoldan ayy ıptal mı etsem
Geçmiş olsun kuzumDirek o geldi aklıma okey de ben dünkü toz dozumu herzmaanki saatimde almıştım zaten dün alamadım ki. İçicem soda ya. 6 ayda bu 2. Oluşu. Ayağımın üstüne basamıyorum şuanda toparlıyorum
Sen arastirmistin kilyacm hangi sodayı icmek iyiydiYavrum magnezyum bıraktırdığı için olabilir misenin vücudun ihtiyacı var sanırım bir de soda iç bak İnan fark ediyor benim el ağrım bile az oluyor akşam içtiğim zaman. Ay artık her vakit acıkıyorum bende
Oldum ve yaşadım mail değil telefon istiyor dikkat ettin mi ona benim mail girdiğim için olmuşPff sinir oldm e bebekten siparis vericem üye ol diyorum sifre hatalı diyor sizler üye oldunuz mu kızlar böyle.bir sorun yasadınız mı
Osteocare benım kullandıgım canım ama ıcerı gını hıc bılmıyorum bende daha ıyısı varsa bana da söyler mısın? Benım oezlleıkle ayak parmaklar ıma giriyor kramp
Ama hem mail adresi yaziyor hem telefon ikisinide dolduruyorum anlamafmOldum ve yaşadım mail değil telefon istiyor dikkat ettin mi ona benim mail girdiğim için olmuş
Ben Beypazarı en iyi diye bulmuştum araştırmam sonucu. Sodyum düşük mg yüksek olacakSen arastirmistin kilyacm hangi sodayı icmek iyiydi
Tamamen bıraktırır mı acaba ya. Dozu düşük bişeye geçer benceBakalım canım bana dedi ki magnezgum rahim acılmasını engeller kasılmalrı azaltır bnde 1 tane sase iciyorum gunluk bu kontrolde bıraktırır mı bilmiyorum 30.haftadan sonra cok icmemek lazımmıs aklımızda olsun
Tansiyon sorununuz yoksa Beypazarı iyi sodyum da aslında çok yüksek değil. Arada içiyorum. Afyon ürünlerini içmeyin sodyumdan başka bir şey yok resmen. Tansiyonunuz çook düşükse içebilirsiniz. Ben damla içiyorum tansiyonum hassas diye sodyumu en düşüklerden biri. Bir de İtalyan markası var ama hem pahalı hem de cidden su gibiSen arastirmistin kilyacm hangi sodayı icmek iyiydi
Ay sağolasın ya. Gece uykuda bas bas bağırıyorum elimden de bişe gelmiyo eşim de bişe yapamıyo korktu dur ani hareket etme aşkım dur bebeklerGeçmiş olsun kuzumKötü bir his bir gün benim ayakta da bileğimde oluyor genelde
Bilmem sadece telefon numarası ve şifre ile girebildimAma hem mail adresi yaziyor hem telefon ikisinide dolduruyorum anlamafm
Yavrum kıyamam ya valla her aşamanın zorluğu beraberinde var. Allah yardımcımız olsunAy sağolasın ya. Gece uykuda bas bas bağırıyorum elimden de bişe gelmiyo eşim de bişe yapamıyo korktu dur ani hareket etme aşkım dur bebeklerbirden ani zıplayınca ben
Kuzum bakacaklarına önce trendyol da ebebek var oradan bak hemde sepette %20 indirimliPff sinir oldm e bebekten siparis vericem üye ol diyorum sifre hatalı diyor sizler üye oldunuz mu kızlar böyle.bir sorun yasadınız mı