Ziineep ne vercenPff sinir oldm e bebekten siparis vericem üye ol diyorum sifre hatalı diyor sizler üye oldunuz mu kızlar böyle.bir sorun yasadınız mı
Amin canım amin vallaYavrum kıyamam ya valla her aşamanın zorluğu beraberinde var. Allah yardımcımız olsun
Kuzum benim eğer iyi beslenirlerse 2-4 ay arası kullanırlar gibime geliyor. 2 ayda genelde toparlanıyorlarmış ama tulumlar büyük duruyordu fotoğrafta. Yine biraz bebeğin potansiyeline bağlı kilo ve boyuna hani çok kilo almasa bile boyu uzun olunca ayaklı tulumlar olmayabiliyormuş. Ayağını keseriz tulumların bizde diye düşündüm açıkçasıA
Amin canım amin valla
Sana Bi de ne dicem ya. Dün attığım resimlerdeki tulumları hatrlıyomusun. Ben onları yenidoğan olarak aldım. Bizim bebeler minik olur sonra bol bol hiç giydiremem 3 6 ay gibi giyerler anca dedim. Sence mantıklı mı ne diyosun
Ben de ilkini beğendim ama harfleri büyük olsun alttaki gibiEki Görüntüle 2912951 Eki Görüntüle 2912952
Kızlar hastane çıkışını böyle alayım diyorum ne dersiniz ?
Ben ilkini beğendim bir sürü çeşit var kararsızım.
Bende öyle düşündüm:) baktıkça kafa karışıyor gidicem en sadesini dümdüz bir şey alacağım.Ben de ilkini beğendim ama harfleri büyük olsun alttaki gibi
He bende prematüre olarak almadım yenidoğan aldım. Bana da büyük gibi geldi de. Sonra dedim acaba 3 6 mı alsaydım çok da hoşuma gittiler az giydirmek istemedim. Valla keseriz niye kesmeyelim gayet de olur üstüne de çek çorabı. Belki ayaksız fa alırım birer bakalımKuzum benim eğer iyi beslenirlerse 2-4 ay arası kullanırlar gibime geliyor. 2 ayda genelde toparlanıyorlarmış ama tulumlar büyük duruyordu fotoğrafta. Yine biraz bebeğin potansiyeline bağlı kilo ve boyuna hani çok kilo almasa bile boyu uzun olunca ayaklı tulumlar olmayabiliyormuş. Ayağını keseriz tulumların bizde diye düşündüm açıkçası
Öyle valla o kadar çeşit var ki. Ben böyle işlemeli baskılı bir şey düşünmedim ama nakış desenliler daha çok hoşuma gidiyor kuzum kızlar için o kadar güzel şeyler var ki dur bakayım bulabilecek miyimBende öyle düşündüm:) baktıkça kafa karışıyor gidicem en sadesini dümdüz bir şey alacağım.
Ay ben ilkini beğendim fazla renkçi olmamaya çalışıyorum yaEki Görüntüle 2912951 Eki Görüntüle 2912952
Kızlar hastane çıkışını böyle alayım diyorum ne dersiniz ?
Ben ilkini beğendim bir sürü çeşit var kararsızım.
Prematüre ilk iki üç hafta lazım oluyormuş ama yenidoğanla idare ediyoruz diyorlar yine de. Ben bir takım aldım prematüre canım. Ucuz yollu bulunsun dedimHe bende prematüre olarak almadım yenidoğan aldım. Bana da büyük gibi geldi de. Sonra dedim acaba 3 6 mı alsaydım çok da hoşuma gittiler az giydirmek istemedim. Valla keseriz niye kesmeyelim gayet de olur üstüne de çek çorabı. Belki ayaksız fa alırım birer bakalım
Hee hiç yok prematüre ya. Her yerde de bulunmuyor o dün civilde gördüm sanki. 3 parçalı falan bişe idare ederse belki bende alırım yaa ama belkiPrematüre ilk iki üç hafta lazım oluyormuş ama yenidoğanla idare ediyoruz diyorlar yine de. Ben bir takım aldım prematüre canım. Ucuz yollu bulunsun dedim
Sorma bende çocuğun içi kararacak diyorum. Karı koca en çok giydiğimiz renk siyah hep gözüm koyu renklere kayıyor . Çevremdekilere pembe almayı yasakladım :) Başka renk yokmuş gibi sanki herkes pembeye yöneliyor.Ay ben ilkini beğendim fazla renkçi olmamaya çalışıyorum ya
Yaa esim bu cocuk üsür diyor baska.bisey demiyor polar 3 aylik fermyarlı hırka buldum trendyolda beden yok böyle kücükte baska yerde pek bulamadm veriyim dedim hayattan soguttu beni üye olamadmZiineep ne vercen
Evet evet dün civilde bende gördum bu arada yenidogan uzun kollu zibin buldm aldm bi tane 5 li cıkıs bide alt acma altmHee hiç yok prematüre ya. Her yerde de bulunmuyor o dün civilde gördüm sanki. 3 parçalı falan bişe idare ederse belki bende alırım yaa ama belki
Bilmiyorum ki ben kendi bulundugum sehir de de bir dr buldum 15 inde ona gidiyorum 30 unda kendi doktoruma Allah akıl versin banaTamamen bıraktırır mı acaba ya. Dozu düşük bişeye geçer bence
Benimki de tam tersi çocuk bunun içinde pişer diyor. Kendisi yaz kış tsort giydiği için kendine benzetecek yavruyu. Adamın kalın hiçbir şeyi yok kazak hiç yok.Yaa esim bu cocuk üsür diyor baska.bisey demiyor polar 3 aylik fermyarlı hırka buldum trendyolda beden yok böyle kücükte baska yerde pek bulamadm veriyim dedim hayattan soguttu beni üye olamadm
Ben de ilkini beğendim ama harfleri büyük olsun alttaki gibi
Yaa benim esimde tam tersi cok üsür simdiden camlar kapalı bizim evde tamam.biraz da soguk olur burası ama aliyım kurtulaym dedim yine olmadıBenimki de tam tersi çocuk bunun içinde pişer diyor. Kendisi yaz kış tsort giydiği için kendine benzetecek yavruyu. Adamın kalın hiçbir şeyi yok kazak hiç yok.
Güzelmiş kuzum bunlarda şık duruyor. Sade ve şıkEki Görüntüle 2912960 Eki Görüntüle 2912961 Eki Görüntüle 2912962
Özellikle Gül rokoko işlemesi olanlara bayılıyorum. Kızım olsaydı kesinlikle düşünürdüm. Pierre Cardin benzeri bir şey var hazır olarak bakabilirsin beğenirsen
Ben e bebekten almıştım çok iyi diyemem idare eder bir şey ve ilk giydirmeleri için onu vermeyi düşünüyorum nasipse inşallah sağlıkla gelirlerHee hiç yok prematüre ya. Her yerde de bulunmuyor o dün civilde gördüm sanki. 3 parçalı falan bişe idare ederse belki bende alırım yaa ama belki