Benim regl günüm geçti dün normal koşullarda ama genelde erken olurum bir iki gün yani iki gün kadar geçti regl im. Ben ilaç kullanırken zaten olmuyorum kuzum. Bu da mı belirti değiiiilBen de bekleyecegim bu kez ama perşembeye kadar da bekleyemem de pazartesi sali yaparim...kendimde suphelendigim belirtiler varpazartesi sali da adet gunum bi bakayim neler oluyor bunyemde
Ooooo bak istee bu belirti...Benim regl günüm geçti dün normal koşullarda ama genelde erken olurum bir iki gün yani iki gün kadar geçti regl im. Ben ilaç kullanırken zaten olmuyorum kuzum. Bu da mı belirti değiiiil
Bende terazıIste terazi burcunun en pis özelliği bende mevcut sabirsizlik
Sagol bebisim
Ay kuzum yok ilaç olunca ben olamıyorum zaten ama yine de umut etmek adına kabul ediyorumOoooo bak istee bu belirti...
Ayyyy haddi insallahYa ben de seninle aynı korkuları yaşıyorum o yizden test yapamıyorum bu kez...Yani ilk kez yapamıyorum onceki 4 tedavimde 6.gunu geciremezdim ben..
Simdi son tedavim son şansım icimde ufakta olsa bir umut var negatifse bile 1 2 gun daha bu umutla yasamak istiyorumsonra ilaclari kullanmak eziyet oluyor bir de...
Aynen canimAy kuzum yok ilaç olunca ben olamıyorum zaten ama yine de umut etmek adına kabul ediyorumaynen. Bir de sınavlarım var ya test günü iki tane birden her şeyi bırakmaktan korkuyorum ah o umut bile güzel dediğin gibi canım
canım bende korkuyordum ama korktuğum gibi çıkmadı eldivenle yapıyorum ben daha kolay oluyorEvet benimde korkum o o yuzden degistirtmiycem yoksa hep aceba mı derim
Ben transferden hemen önce serum aldım canım doktor tavsiye etti bizde olur dedik. Sonuc günü pozitif olursa bide kalp atısı duyulacağı gün tekrar almamız gerekiyomus öyle demistiTransfer günü hâlâ gelmeyenlerde bugün..
Tünaydınnnsanki hic gelmeyecek gibi hissediyorm kızlar öncesinde gebelik asısı ve bagisiklik.serumu uygulatan oldu mu
bende sürekli giremediğim için yetişemiyorum sonradan okuyorum yazdıklarınızı çrş benim de transferYaa listede bir cok kisi var nerde herkes adını yazdıran kaçmış
Benim 7. Günüm belirti yokKızlar transfer 9 Nisan ve bugün dışarı çıkayım dedim. Yarım saat yavaş tempoda yürüdüm. Biraz belim ağrıyo şuan.
Bel ağrısı yaşayan var mı?
Ayni gun olmus transferimiz..kac adet kacinci gun transferi cnm..Bende de belirti yok.Benim 7. Günüm belirti yok
Üniversite vize sınavlarıAynen canimSen ne sınavlarına hazirlaniyorsun
Anladm peki simdi ne asamadasiniz insallah pozitif haberler alirsinizBen transferden hemen önce serum aldım canım doktor tavsiye etti bizde olur dedik. Sonuc günü pozitif olursa bide kalp atısı duyulacağı gün tekrar almamız gerekiyomus öyle demisti
5. Gün embrisou pgtli . 1 adet zaten belirti aramayın diyorlarAyni gun olmus transferimiz..kac adet kacinci gun transferi cnm..Bende de belirti yok.
Kabul edildiAz once yattuğum yerden kalkarken sol kasigima kramp girdi belirti sayılır.mi...Birden kalktım ondan mi oldu
Bakalim insallah bende eldivenle deniycemcanım bende korkuyordum ama korktuğum gibi çıkmadı eldivenle yapıyorum ben daha kolay oluyor