2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben de bekleyecegim bu kez ama perşembeye kadar da bekleyemem de pazartesi sali yaparim...kendimde suphelendigim belirtiler var pazartesi sali da adet gunum bi bakayim neler oluyor bunyemde
Benim regl günüm geçti dün normal koşullarda ama genelde erken olurum bir iki gün yani iki gün kadar geçti regl im. Ben ilaç kullanırken zaten olmuyorum kuzum. Bu da mı belirti değiiiil

Benim regl günüm geçti dün normal koşullarda ama genelde erken olurum bir iki gün yani iki gün kadar geçti regl im. Ben ilaç kullanırken zaten olmuyorum kuzum. Bu da mı belirti değiiiil
Ooooo bak istee bu belirti...

Ayyyy haddi insallah Ya ben de seninle aynı korkuları yaşıyorum o yizden test yapamıyorum bu kez...Yani ilk kez yapamıyorum onceki 4 tedavimde 6.gunu geciremezdim ben..

Simdi son tedavim son şansım icimde ufakta olsa bir umut var negatifse bile 1 2 gun daha bu umutla yasamak istiyorum sonra ilaclari kullanmak eziyet oluyor bir de...

Kızlar ders çalışıyorum bebeklerin nesne devamlılığı algısının 10 aya kadar ancak oluştuğunu anlatıyor hoca tabii bazılarına göre üç ay bile yeterli. Neyse bebekler yüzümüzü kapatıp açınca gülüyorlar ya. Çok saçma gelirdi bana Neden güldürdüğünü anlayamıyordum bu hareketin. Nesne devamlılığı gelişmediği için yok olduğunu düşünüyorlarmış. Bir şeyin üzerini örttüğünüz de ya da sakladığınız da yok olduğunu zannediyorlarmış çok tatlı değil mi ya şapşikler. İnşallah hepimize nasip olur kendi bebelerimizle tecrübe etmeye

Ay kuzum yok ilaç olunca ben olamıyorum zaten ama yine de umut etmek adına kabul ediyorum aynen. Bir de sınavlarım var ya test günü iki tane birden her şeyi bırakmaktan korkuyorum ah o umut bile güzel dediğin gibi canım

Aynen canim Sen ne sınavlarına hazirlaniyorsun

Transfer günü hâlâ gelmeyenlerde bugün..
Tünaydınnnsanki hic gelmeyecek gibi hissediyorm kızlar öncesinde gebelik asısı ve bagisiklik.serumu uygulatan oldu mu
Ben transferden hemen önce serum aldım canım doktor tavsiye etti bizde olur dedik. Sonuc günü pozitif olursa bide kalp atısı duyulacağı gün tekrar almamız gerekiyomus öyle demisti

Benim de belim sadece o gün ve ertesi gün sabah ağrıdı. Şuan öğlene kadar hiçbir şey yok, 13.30’da kahvaltımı yaptıktan sonra biraz böbreklerim ve kasıklarım ağrır gibi oluyo kadar.

Ben transferden hemen önce serum aldım canım doktor tavsiye etti bizde olur dedik. Sonuc günü pozitif olursa bide kalp atısı duyulacağı gün tekrar almamız gerekiyomus öyle demisti
Anladm peki simdi ne asamadasiniz insallah pozitif haberler alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…