Yasasının sonunda benim de bir belirtim oldu 2 3 gun idare eder bu beniKabul edildi
Aaa cok sasirdim ama korkmayin herkes maskeli ise bisey olmazBu arada doktorumun transferden 2 gün sonra covid testinin pozitif çıktığını söylemiş miydim size?
HahaYasasının sonunda benim de bir belirtim oldu 2 3 gun idare eder bu beni
Sizi etkileyeceğini düşünmüyorum maskeyle transfere giriyoruz sonuctaBu arada doktorumun transferden 2 gün sonra covid testinin pozitif çıktığını söylemiş miydim size?
Ya aslinda simdi yapsam bellidir ama oyle bir korkuyorum ki sormaHahasonucn ne zman belli olacak valla cok merak ediyorm bnde
Daha 5 gün varmis yapma bence 1 gün once olsa neyse diycemde kendini strese sokma bosverYa aslinda simdi yapsam bellidir ama oyle bir korkuyorum ki sorma2 3 gun daha umutla şuralarda gezineyim istiyorum negatif olursa o da gidecek elimizden çünkü
Test günüm 22 si aslinda ne zaman yaparim bakalim
İnsallah sağolunAnladm peki simdi ne asamadasiniz insallah pozitif haberler alirsiniz
Hadi insalahİnsallah sağolunbeklemedeyim suan 27 nisan test günüm daha cok var. Hep beraber pozitifler alalım insallah
Şu an neler kullanıyorsun kuzum. Çok zor her aşaması... Allah mükafatını versin inşallahBenimde pazartesi kontrolüm var kızlar bakalim neler olacak? Ekstra ilaçmi ekleyecekler nolacak? ben okadar şiş durumdayimki zaten daha ne kadar artar bu durum bilemiyorm. Patladım patlıcam:)
Siz diyorsunuzya belirti vs. diye. Ben daha transfer olmadan yaşıyorum bütün belirtileri ahahaha. Kabızlık desen var, bel ağrısı desen var, ani batmalar mide bulantilari vs vs.
Şaka bi yana hepsi ilaçlardan elbette. Bu ilaçlari bu zamana kadar bir kez bile kullanmiş kullanan kullanacak olan herkese kocaman saygilarimi gönderiyorum. Zormuş be Albayım
Aysuncum aynı gün transferiyiz benim ilk deneyimim ne gibi belirtiler olmalıNerelerdesin sen...Belirti ilk günden beridir yok hiiiic yok...sende
Amin hepimize inşallah. Ben şuan 8 saatte bir estrofem ve coraspin kullaniyorm. Muhtemelen estrofem beni şişirdi.Şu an neler kullanıyorsun kuzum. Çok zor her aşaması... Allah mükafatını versin inşallah
Canım transfer öncesi bu belirttiğin durumlar bende de olmuştu. O zaman bi de iştahım açık ki, hiç sormayınBenimde pazartesi kontrolüm var kızlar bakalim neler olacak? Ekstra ilaçmi ekleyecekler nolacak? ben okadar şiş durumdayimki zaten daha ne kadar artar bu durum bilemiyorm. Patladım patlıcam:)
Siz diyorsunuzya belirti vs. diye. Ben daha transfer olmadan yaşıyorum bütün belirtileri ahahaha. Kabızlık desen var, bel ağrısı desen var, ani batmalar mide bulantilari vs vs.
Şaka bi yana hepsi ilaçlardan elbette. Bu ilaçlari bu zamana kadar bir kez bile kullanmiş kullanan kullanacak olan herkese kocaman saygilarimi gönderiyorum. Zormuş be Albayım
Aaaa ciddenmiKızlae haberleri gördünüz mustafa bahceci hakkjnda hapis kararı cıkmıs embriyo karistirma arac kursunlatma ben bu adama gorusmeye gitmistim ama o kadar egoistti ki burda baslmam demistim iyi ki baslamamisim Allah bu yolda iyi insanlarla karsilastirsin bizi
Kızlae haberleri gördünüz mustafa bahceci hakkjnda hapis kararı cıkmıs embriyo karistirma arac kursunlatma ben bu adama gorusmeye gitmistim ama o kadar egoistti ki burda baslmam demistim iyi ki baslamamisim Allah bu yolda iyi insanlarla karsilastirsin bizi
Bende şuan hiç belirti yok mesela bi tek iğne yerleri acıyor. Diğer tüm belirtiler gitti. Saldım ben artık kafaya ne kadr takrsam takayım olacagına varıyor. O yüzden tevekkül moduna girdim elimizden geleni yaptık hayırlısı olsun artık bakalımNe bileyim kuzum ya hiç bir şey olmayınca öyle bir yatmaktan belim ağrıyor o var şu an bir de iğne yeri ağrılarıilk günlerde bir iki kasık ağrısı olmuştu bak kendi kendime bir şeyler arıyorum. Bu kadar da olmaz heralde olsa bir belirti olur diye dediğin gibi belki böyle belirtisiz olacaktır yani inşallah olur