2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Tabi tabi bi hamile kalalım topluca gideriz diyetisyene valla..olmaz oyle oluruna bırakmak ozaman
Ben yumurta toplama olduktan sonra başladım diyetisyene.. zaten 5-6 kilom vardı fazla, baktım kontrol altına almazsam ilaçlar, hormonlar iyice alcak başını gidecek.. iyi ki gitmişim, 2 ayda hem fazla kilolarımı verdim hem de ilaçlara rağmen kilo almadım, cildim bile güzelleşti. Bi de benim gittiğim diyetisyen riskli gebelikler konusunda uzman, transfer olunca tutunmaya yardımcı bir liste vereceğim dedi, bence beslenme hormonların vs üstünde çok etkili, kilo veriliyor bir şekilde ama böyle metabolizma iyileştirici etkisi daha önemli..

Online mi gorusuyorsun bu donem peki?

Öyle canım maddi manevi imkanları seferber ediyoruz Rabbim hayırlısını kolayını nasip etsin inşallah

Çok duymuştum adını o yerin. Çok üzücü ne diyim ki insanın içine kurt düşürüyor çok kötü

Online mi gorusuyorsun bu donem peki?
Hayır canım muayenesine gidiyorum haftada 1. Randevulu çalıştığı için gittiğimde bir tek ben oluyorum. Ölçüm yapıp o haftanın listesini veriyor.. bu dönemde kilo vermek gerçekten motivasyon oldu benim için..

Valla bide adı olan bir klinik aileye ne kadar zor bir durum kadın cocugu dogurmus
Yani her açıdan çok fena. Taşıyıcı anne olmuş oluyorsun yani başkasının olsa da bir bağ kurarsın. Kime ait bir de o soru işareti ve bence hepsinden önemli bir konu ki filmler deki gibi nikah masasında dur o senin kardeşin sahnesi geliyor aklıma Allah ım korusun ya çok kötü. Ya Rabbim sen koru. Bazen aklıma geldiği olur hemen kafamdan kovarım bu düşünceyi bilemiyorum cidden

Ben bu embriyo karıştırma ile ilgili durumu şikayetimvar sitesinde okumuştum ilk kez. Bi kişi bu karışıklıktan dolayı başkasının çocuğunu doğurduğunu yazmıştı ve Bahçeci’den bir yetkili cevap verip yalanlamıştı. Ben de o sıralar Ankara‘daki Bahçeci ile görüşüyordum, derken bi soğudum, başka bi doktorla devam etme kararı vermiştim

Kızlar bu prolutexi az once vururken 0.1ml kadar fışkırdı içinden aşırı hava basıncı oluyor şırıngaya zor alıyorum sinir oluyorum. 1.1 ml olmalıydı 1 ml vurmus oldum yani 2-3 damla çıktı bişi olmaz dimi yaa

Birseycik olmaz canim..fitil de kullanıyorsun ve zaten vücudunda günlerdir depolanır igne fitil derken..

Ben kizimda hic igne kullanmadım mesela sadece fitil kullandım.icin rahat olsun

Valla bide adı olan bir klinik aileye ne kadar zor bir durum kadın cocugu dogurmus
Biz tedaviye başlatken babam şakayla karışık ya karıştırırlarsa bizim torunu demişti, ben de ya öyle şey olur mu ne kadar dikkat ediyorlardır demiştim, sonra burda bi başlıkta okumuştum, hatta ilk başta ceza fln da verilmemiş doktorlara. Gerkeçten kabus gibi, iki ailenin de durumu çok zor. Sevindim hapis cezası almasına sonunda

Ah ne iyi etmissin ben gec kaldim kilo vermek için ama en azından fazla almayayım saglikli besleneyim diyorum...sekerim firlamadan fenalaşmadan bitireyim hamileligimi...

Ayy ne dedim ben hamilemiyim ki

Cok sevindim hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…