2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Iyi de damar varsa bile daha önceden olmadığını nerden bileceğiz..Ahh şimdiki aklım olsa transferden once fotoğrafını alirdim🤣🤣🤣🤣
Daha bilmem kaç hücreli mikroskobik bir canlı olarak bizi parmağında oynatıyor bu minnoşlar. Kızlar kendimize gelelim bir an önce kontrol elden gidiyor 😬🤪

Yaa ne güzelmiş maşallah 🤩 bizim ailede hiç yok 😬 ben tedavi ile oldum diye bağıracaklar eğer olursa 😂 ay hayırlı sağlıkla olsunlar bende isterim 💞 benim tek korkum gebelikte ki riskleri. İnşallah sağlıkla olur herkes sağlıkla kucağına alır 🤲🏻
Sen transferden sonra kaçıncı gündesin şu an? Hiç test yapmadın daha di mi? Var ya en çok senin sonucunu merk ediyorum şu grupta 😃

Sen transferden sonra kaçıncı gündesin şu an? Hiç test yapmadın daha di mi? Var ya en çok senin sonucunu merk ediyorum şu grupta 😃
10. gündeyim kuzum. Hiç test yapmadım. Belki 13. gün sabahı yaparım ertesi gün kan verme günü. Onun öncesinde yapmayı hiç düşünmüyorum, pozitifse elbette aşırı mutlu olurum ama negatif ise ben biliyorum o ilaçları filan almak istemem sürekli ağlarım yine de bir umut kan tahliline giderim. Belirsizlik yıpratır. Ne bileyim kötü geçer. Kanda öğrenirsem yine üzüleceğim ama doktor ilaçlarını bırak diyecek filan acıma odaklanırım sadece acaba demem. Ne olur pozitif olsun hayırlısı ile 🤲🏻 Sonuç ne olursa olsun paylaşırım hemen sizlerle canım. Doktor bile sizden sonra öğrenir 😬

10. gündeyim kuzum. Hiç test yapmadım. Belki 13. gün sabahı yaparım ertesi gün kan verme günü. Onun öncesinde yapmayı hiç düşünmüyorum, pozitifse elbette aşırı mutlu olurum ama negatif ise ben biliyorum o ilaçları filan almak istemem sürekli ağlarım yine de bir umut kan tahliline giderim. Belirsizlik yıpratır. Ne bileyim kötü geçer. Kanda öğrenirsem yine üzüleceğim ama doktor ilaçlarını bırak diyecek filan acıma odaklanırım sadece acaba demem. Ne olur pozitif olsun hayırlısı ile 🤲🏻 Sonuç ne olursa olsun paylaşırım hemen sizlerle canım. Doktor bile sizden sonra öğrenir 😬
10. güne her şey belli olmuştur aslında ama hak vermeden de edemiyorum sana. İnşallah sonuç pozitif çıkar da ilk günler gülmekten yanakların ağrır falan 🤣

Ben de bekleyecegim bu kez ama perşembeye kadar da bekleyemem de pazartesi sali yaparim...kendimde suphelendigim belirtiler var🤣🤣🤣 pazartesi sali da adet gunum bi bakayim neler oluyor bunyemde🤣🤣

X