2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Pihtilasma probleminiz var ise 9 ay kullanmaniz gerekiyorsa...pozitiften sonra rapor çıkarırız hiicc para vermeyiz cnm

Oyy ben daha da grip oldum sorma valla hapşuruk tıksırık orayida kasıyorum ama napiyim tutamıyorum kendimi..bende de hiç yok belirti
Allah şifa versin kuzum gör bak bence bağışıklık düştü ondan oldu inşallah güzel olacak sonu. Korkma bana verilen kağıtta özellikle yazmış doktor hapşırmak öksürmekle tutunmanın alakası yok diye kendini sıkma yeter ki

Pihtilasma probleminiz var ise 9 ay kullanmaniz gerekiyorsa...pozitiften sonra rapor çıkarırız hiicc para vermeyiz cnm
Gen testinde birinde taşıyıcılık çıktı genetikçi sorun değil normal dedi tüp bebek doktorum Oksapar kullanacaksın dedi. Olursa dokuz ay olacak sanırım. Bilmiyorum nasıl olur hele bir pozitif olsun da

Kızlar embriyo ne zaman tutunuyor rahme? Yani kaç gün alıyor acaba yerleşmesi benim ki 3.gün embriyosu mesela salı transfer oldum yerleşmiş midir ki yoksa daha dolanıyo mudur
Kuzum hiç belli olmaz genelde 3. 4. Gün sanırım tutunmaya başlıyor 3. Gün embriyosu sen ne yaptın kan verdin mi ?

İnşallah sen ama test yapmama konusunda baya baya dirençli çıktın

İnşallah sen ama test yapmama konusunda baya baya dirençli çıktın
Hiç test almadım. Pozitif çıksa bir bakıma keşke elimde saklayacağım test olsa diyorum ama negatifse günüm gecem karışacak doktorun belirlediği tarihe kadar. Korkuyorum kuzum ya.

Hiç test almadım. Pozitif çıksa bir bakıma keşke elimde saklayacağım test olsa diyorum ama negatifse günüm gecem karışacak doktorun belirlediği tarihe kadar. Korkuyorum kuzum ya.
Hiç korkma oldu bu iş ama en azından bir gün önce yap hatıra kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…