Pihtilasma probleminiz var ise 9 ay kullanmaniz gerekiyorsa...pozitiften sonra rapor çıkarırız hiicc para vermeyiz cnmBen alırken sorun yaşamamıştım ama covid pıhtı eğilimi yaptığı için şu an çok talep olduğunu maalesef firmaların bir dönem bilerek ilacı piyasaya sürmediğine ilişkin şeyler okudum. Ne acı ki. Hiç bilemiyorum eğer negatif olursa sonuç boşuna almış oluruz kuzum. Sonuç belli olur inşallah pozitif olursa doktor da kullanman gerekiyor derse o zaman belki biraz fazla alınabilir.
Allah şifa versin kuzum gör bak bence bağışıklık düştü ondan oldu inşallah güzel olacak sonu. Korkma bana verilen kağıtta özellikle yazmış doktor hapşırmak öksürmekle tutunmanın alakası yok diyeOyy ben daha da grip oldum sormavalla hapşuruk tıksırık orayida kasıyorum ama napiyim tutamıyorum kendimi..bende de hiç yok belirti
Gen testinde birinde taşıyıcılık çıktı genetikçi sorun değil normal dedi tüp bebek doktorum Oksapar kullanacaksın dedi. Olursa dokuz ay olacak sanırım. Bilmiyorum nasıl olur hele bir pozitif olsun daPihtilasma probleminiz var ise 9 ay kullanmaniz gerekiyorsa...pozitiften sonra rapor çıkarırız hiicc para vermeyiz cnm
Kuzum hiç belli olmaz genelde 3. 4. Gün sanırım tutunmaya başlıyor 3. Gün embriyosu sen ne yaptın kan verdin mi ?Kızlar embriyo ne zaman tutunuyor rahme? Yani kaç gün alıyor acaba yerleşmesi benim ki 3.gün embriyosu mesela salı transfer oldum yerleşmiş midir ki yoksa daha dolanıyo mudur
İnşallahAllah şifa versin kuzum gör bak bence bağışıklık düştü ondan oldu inşallah güzel olacak sonu. Korkma bana verilen kağıtta özellikle yazmış doktor hapşırmak öksürmekle tutunmanın alakası yok diyekendini sıkma yeter ki
Verdim canım şuan çıktı sonucum tam sana yazmak için girdimKuzum hiç belli olmaz genelde 3. 4. Gün sanırım tutunmaya başlıyor 3. Gün embriyosu sen ne yaptın kan verdin mi ?
Bence biz delirdikAllah seni yaaa...
Bende cok şık düşünürsem memeleri aciyorlwr yok unutursam baska ise yönelirsem acimiyorlar..Belirti mi ki
Hiç test almadım. Pozitif çıksa bir bakıma keşke elimde saklayacağım test olsa diyorum ama negatifse günüm gecem karışacak doktorun belirlediği tarihe kadar. Korkuyorum kuzum ya.İnşallahsen ama test yapmama konusunda baya baya dirençli çıktın
Çok iyi bence aynen ilaçlara devam eder kuzum hayırlı olsunVerdim canım şuan çıktı sonucum tam sana yazmak için girdimEstradiol 871,08. Progesteron 40.20 nasıl sence 4.güne göre
Hiç korkma oldu bu işHiç test almadım. Pozitif çıksa bir bakıma keşke elimde saklayacağım test olsa diyorum ama negatifse günüm gecem karışacak doktorun belirlediği tarihe kadar. Korkuyorum kuzum ya.
Damar var mı belirginleşen damar olayı önemli bakın onu söylemeyi unutmuşumBence biz delirdikuç ve çevresine bakiyorum koyulaşma varmı diye ı ıh çünkü benimki zaten koyu
İcime su serptin vallahi sağol kuzum hadibakalım hep birlikte sevinelim insallahh su mübarek günlerdeÇok iyi bence aynen ilaçlara devam eder kuzum hayırlı olsun
Amiin inşallah canımHiç korkma oldu bu işama en azından bir gün önce yap hatıra kalsın
Amin canım amin inşallahİcime su serptin vallahi sağol kuzum hadibakalım hep birlikte sevinelim insallahh su mübarek günlerde
Hahahshahshahshs hiç hiç yok aksine hiçDamar var mı belirginleşen damar olayı önemli bakın onu söylemeyi unutmuşum
Dene hatira kalsin minnoşundanAmiin inşallah canımBelki bir gün öncesi olabilir mantıklı deneyebilirim kuzum
Yarın sabah 9.gün yapayım diyorum.Sen testini tekrarladin mi hic cnm
Taze canımAmin canım amin inşallahSenin dondurulmuş muydu taze transfer miydi kuzum
Iyi de damar varsa bile daha önceden olmadığını nerden bileceğiz..Ahh şimdiki aklım olsa transferden once fotoğrafını alirdimDamar var mı belirginleşen damar olayı önemli bakın onu söylemeyi unutmuşum