Süpersin kuzumIyi de damar varsa bile daha önceden olmadığını nerden bileceğiz..Ahh şimdiki aklım olsa transferden once fotoğrafını alirdim
İnşallah güzel haberlerini alırız canım benimYarın sabah 9.gün yapayım diyorum.
11.günün sabahı tekrar yapıp 12.gün kan vermeye gidicem nasipse.
Yarin sabah guzel haber verirsin bizlere insallahYarın sabah 9.gün yapayım diyorum.
11.günün sabahı tekrar yapıp 12.gün kan vermeye gidicem nasipse.
Daha bilmem kaç hücreli mikroskobik bir canlı olarak bizi parmağında oynatıyor bu minnoşlar. Kızlar kendimize gelelim bir an önce kontrol elden gidiyorIyi de damar varsa bile daha önceden olmadığını nerden bileceğiz..Ahh şimdiki aklım olsa transferden once fotoğrafını alirdim
İnşallah canımİnşallah güzel haberlerini alırız canım benim
İnşallah canım.Yarin sabah guzel haber verirsin bizlere insallah
Dualarımız seninle kuzum Rabbim yüzünü güldürsün hayırlısı ile nasip etsin inşallahİnşallah canım
İnşallah canım.
Dua edin lütfen.
Durr daha bunlar iyi gunlerimizDaha bilmem kaç hücreli mikroskobik bir canlı olarak bizi parmağında oynatıyor bu minnoşlar. Kızlar kendimize gelelim bir an önce kontrol elden gidiyor
Amin kuzum inşallah hepimiz mutlu haberler verelimHayırlı olsun canım rabbim hayırla tamamlatsın
Kızlarrr ne damarlarıdan bahsediliyor ben anlamadımKuzum bende de yok damar falanya da farkını anlamıyorum
Memelerdeki damarlanmadan canim..damarlanma varsa hamileyiz yoksa degilizKızlarrr ne damarlarıdan bahsediliyor ben anlamadım
Sen transferden sonra kaçıncı gündesin şu an? Hiç test yapmadın daha di mi? Var ya en çok senin sonucunu merk ediyorum şu gruptaYaa ne güzelmiş maşallahbizim ailede hiç yok ben tedavi ile oldum diye bağıracaklar eğer olursa ay hayırlı sağlıkla olsunlar bende isterim benim tek korkum gebelikte ki riskleri. İnşallah sağlıkla olur herkes sağlıkla kucağına alır
Aaaa askolsun biziSen transferden sonra kaçıncı gündesin şu an? Hiç test yapmadın daha di mi? Var ya en çok senin sonucunu merk ediyorum şu grupta
Meme damarlarındanKızlarrr ne damarlarıdan bahsediliyor ben anlamadım
Tam seni de görüp yazacaktım ki bir de seni diye, sen önce davranmışsınAaaa askolsun bizi
10. gündeyim kuzum. Hiç test yapmadım. Belki 13. gün sabahı yaparım ertesi gün kan verme günü. Onun öncesinde yapmayı hiç düşünmüyorum, pozitifse elbette aşırı mutlu olurum ama negatif ise ben biliyorum o ilaçları filan almak istemem sürekli ağlarım yine de bir umut kan tahliline giderim. Belirsizlik yıpratır. Ne bileyim kötü geçer. Kanda öğrenirsem yine üzüleceğim ama doktor ilaçlarını bırak diyecek filan acıma odaklanırım sadece acaba demem. Ne olur pozitif olsun hayırlısı ileSen transferden sonra kaçıncı gündesin şu an? Hiç test yapmadın daha di mi? Var ya en çok senin sonucunu merk ediyorum şu grupta
10. güne her şey belli olmuştur aslında ama hak vermeden de edemiyorum sana. İnşallah sonuç pozitif çıkar da ilk günler gülmekten yanakların ağrır falan10. gündeyim kuzum. Hiç test yapmadım. Belki 13. gün sabahı yaparım ertesi gün kan verme günü. Onun öncesinde yapmayı hiç düşünmüyorum, pozitifse elbette aşırı mutlu olurum ama negatif ise ben biliyorum o ilaçları filan almak istemem sürekli ağlarım yine de bir umut kan tahliline giderim. Belirsizlik yıpratır. Ne bileyim kötü geçer. Kanda öğrenirsem yine üzüleceğim ama doktor ilaçlarını bırak diyecek filan acıma odaklanırım sadece acaba demem. Ne olur pozitif olsun hayırlısı ileSonuç ne olursa olsun paylaşırım hemen sizlerle canım. Doktor bile sizden sonra öğrenir
Iste terazi burcunun en pis özelliği bende mevcut sabirsizlikTam seni de görüp yazacaktım ki bir de seni diye, sen önce davranmışsın
Dün10. güne her şey belli olmuştur aslında ama hak vermeden de edemiyorum sana. İnşallah sonuç pozitif çıkar da ilk günler gülmekten yanakların ağrır falan
Ben de bekleyecegim bu kez ama perşembeye kadar da bekleyemem de pazartesi sali yaparim...kendimde suphelendigim belirtiler var10. gündeyim kuzum. Hiç test yapmadım. Belki 13. gün sabahı yaparım ertesi gün kan verme günü. Onun öncesinde yapmayı hiç düşünmüyorum, pozitifse elbette aşırı mutlu olurum ama negatif ise ben biliyorum o ilaçları filan almak istemem sürekli ağlarım yine de bir umut kan tahliline giderim. Belirsizlik yıpratır. Ne bileyim kötü geçer. Kanda öğrenirsem yine üzüleceğim ama doktor ilaçlarını bırak diyecek filan acıma odaklanırım sadece acaba demem. Ne olur pozitif olsun hayırlısı ileSonuç ne olursa olsun paylaşırım hemen sizlerle canım. Doktor bile sizden sonra öğrenir