Onu da şu açıdan sordum kuzum, oksapar’ı eczaneden temin etmek için sipariş vermek gerekiyor. Özellikle covid hastaları da aldığı için bi süre depolarda bile kalmamış, bence alıp yedeklemek lazımCanım benim ki göbekten her gün yapılıyor senin ki kalçadan sanırım daha etkili olduğu için dört günde birdir. Oksapar da her gün devam ediyor doktor ne zaman uygun görürse o zamana kadar. Doktor bırak diyene kadar devam eder canım.
Hayırlı olsun canım10. Gün 975
12. Gün 1725 olmuş kan sonucu şimdi geldi kızlar
Yaaa10. Gün 975
Cümlemizin inşallah kuzum hepimiz güzel haberler alalımHayırlı olsun canımgözünüz Aydın. İnşallah katlanarak gider, sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aminn aminnn inşallah kuzumYaaabizlerde görelim o değerleri inşallahhhh
Oyy ben daha da grip oldum sormaAmiin kuzucum. Bende yoksen nasıl oldun asıl daha iyi misin ?
Ayy cok guzel artmış masallah10. Gün 975
Ben iyice grip oldumNerelerdesin sen...Belirti ilk günden beridir yok hiiiic yok...sende
10. Gün 975
Maşallah senin kan sonucunu yerim10. Gün 975
7.gun oldu bitti artık hersey yerli yerine oturmuş belli olmuştur ama isteBen iyice grip oldumbirkaç gündür bendede hiç yok valla o ilk gün olanda transferin etkisiymis
Sen testini tekrarladin mi hic cnm
Çok güzel artmış, maşşalah.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Evet canım 5 benim. Yerleşen yerleşmiştir zaten ilk üç günde dimi? Göğüslerimi sıkıyorum ancak öyle acıyor belirti buysa7.gun oldu bitti artık hersey yerli yerine oturmuş belli olmuştur ama istesenin 5.gun demi
Hayırlı olsun canım rabbim hayırla tamamlatsın10. Gün 975
Evet canım 5 benim. Yerleşen yerleşmiştir zaten ilk üç günde dimi? Göğüslerimi sıkıyorum ancak öyle acıyor belirti buysaama ne sıkmak ne sıkmak
Ben alırken sorun yaşamamıştım ama covid pıhtı eğilimi yaptığı için şu an çok talep olduğunu maalesef firmaların bir dönem bilerek ilacı piyasaya sürmediğine ilişkin şeyler okudum. Ne acı ki. Hiç bilemiyorum eğer negatif olursa sonuç boşuna almış oluruz kuzum. Sonuç belli olur inşallah pozitif olursa doktor da kullanman gerekiyor derse o zaman belki biraz fazla alınabilirOnu da şu açıdan sordum kuzum, oksapar’ı eczaneden temin etmek için sipariş vermek gerekiyor. Özellikle covid hastaları da aldığı için bi süre depolarda bile kalmamış, bence alıp yedeklemek lazım
Ayyy10. Gün 975