2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar bugün başıma ilk defa bir şey geldi. Prolutex i yaparken. Neyse yaptım hemen çekmedim de biraz da beklememe rağmen hafif kan ile birkaç damla ilaç geri çıktı sonuna kadar iğneyi batırmıştım oysa ki neden oldu anlamadım. Doz kaybı oldu sanırım bir günden bir şey olmaz ama asıl sorun neden oldu onu anlamadım böyle kan da çıkmazdı. Her zaman yaptığım yere yaptım. Kan sulandırıcılardan mı neden çok enteresan

Bana çok sık oluyo, sorun olacağını sanmıyorum.
yağlı olmayan tarafa denk gelmiştir.

Prolutex’i ne sıklıkla yapıyorsun canım? Benimkinin adı proluton, sanırım aynı içerik. 4 günde bir yapmamı yazmış doktor reçeteye, ilkini transfer günü transferden hemen sonra yaptırdım, ikincisi de yeni oldu. Oksapara devam ediyoruz, şimdilik ilk kutudayız ama devam etmemiz gerekir mi acaba

Bana oksapar vermedi. Sabah akşam prolutex göbekten iğne yapıyorum. Fitilde zorlandığımı söyleyince istersen haftada bir iğne vereyim dedi, sanırım oksapardan bahsetti. Sabah akşam fitile razı oldum.

Canım benim ki göbekten her gün yapılıyor senin ki kalçadan sanırım daha etkili olduğu için dört günde birdir. Oksapar da her gün devam ediyor doktor ne zaman uygun görürse o zamana kadar. Doktor bırak diyene kadar devam eder canım.

Benim de geliyor çoğunlukla canim hic birsey olmaz...Ben kizimda bu iğneyi bile kullanmamistim sadece fitil kullaniyordum. Doz eksilmesin falan olmaz 1 2 damladan

Bana oksapar vermedi. Sabah akşam prolutex göbekten iğne yapıyorum. Fitilde zorlandığımı söyleyince istersen haftada bir iğne vereyim dedi, sanırım oksapardan bahsetti. Sabah akşam fitile razı oldum.
Oksapar kan sulandirici igne cnm ondan bahsetmemistir...bir de kqlcadqn haftalik igneler var proloton depot gibi

Amiin kuzucum. Bende yok sen nasıl oldun asıl daha iyi misin ?
Benim psikoloji iyi degil var ya...gun icinde cok kendimi dinlediğim için goguslerim aciyor düşünce gücüyle acitiyorum gece yatip uyuyunca geciyor bu psikolojik değilde nedir

Benim psikoloji iyi degil var ya...gun icinde cok kendimi dinlediğim için goguslerim aciyor düşünce gücüyle acitiyorum gece yatip uyuyunca geciyor bu psikolojik değilde nedir
Benim de sabah sanki ağrıyordu şu an yine normal gibi bu da düşünce gücümüdür acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…