Hayır. Biri tutmazsa diğeri tutsun diye tutma ihtimalini artırmak için koyabiliyor doktor. Benim doktorum bana hiç sormadı bile. Zaten dondurulmuş 2 adet embriyom vardı, ikisini de koymuş. Ama benim için hiç sorun değil, ikiz olsa hele daha da çok sevinirim. Ailemde ikiz var. Misal ben. Benim de ikizim var, o erkek. Hatta annem bir ikiz daha doğurdu, onların da biri kız biri erkek. Hepsi de doğal yollardan ikiz. Tedavisiz yani. Ondan epey alışkınım ben ikiz olayına.Hayırlı olsun. 2,adet embriyo olunca kesin ikiz olucak anlamına mı geliyor peki
Yaa çok güzelHayır. Biri tutmazsa diğeri tutsun diye tutma ihtimalini artırmak için koyabiliyor doktor. Benim doktorum bana hiç sormadı bile. Zaten dondurulmuş 2 adet embriyom vardı, ikisini de koymuş. Ama benim için hiç sorun değil, ikiz olsa hele daha da çok sevinirim. Ailemde ikiz var. Misal ben. Benim de ikizim var, o erkek. Hatta annem bir ikiz daha doğurdu, onların da biri kız biri erkek. Hepsi de doğal yollardan ikiz. Tedavisiz yani. Ondan epey alışkınım ben ikiz olayına.
İnsallah bnde yapabilirimTüp bebek bölümündeki hemşire bayan temizlenip bir kısmı dışarı kusar demişti, acaba ben mi yapamıyorum diye sorduğumda.
Ahhh ahh nerde bizde o şans2 embriyo transferiyle üçüzü olanları da gördüm.
Embriyonun biri rahimde bölünmüş ve tek yumurta ikizi haline gelmiş.
Hadi inşallah diyelimmmm canımm güzel düşünüyorummKuzummm sevinir misin lütfen A aaçok şükür diyelim güzel düşünelim güzel olacak çünkü
Bu arada bende 2 hamilelikte göğüslerim öyle şişmişti ki ve dokunamıyordum hatta ben göğüs belirtisiyle hamileliğimi testsiz tahmin ediyordum kesn hamileyim diye. Şuan hiiçç ağrı yok ve boyutu yarısından daha küçük yok oldular resmen göğüssüz geziyorumAyy Allah razı olsun kuzum inşallah
Aynen katılıyorum bende dıger gebelıgımde taş gibiydi bunda hic sertlik yok ama bunda da rahımde sertlık şişlik hissediyorum bılmıyorum bı ultrason da görünecek kadar olsa da görsek ınsallah bı sıkıntı olmadan atlatırım bunuBu arada bende 2 hamilelikte göğüslerim öyle şişmişti ki ve dokunamıyordum hatta ben göğüs belirtisiyle hamileliğimi testsiz tahmin ediyordum kesn hamileyim diye. Şuan hiiçç ağrı yok ve boyutu yarısından daha küçük yok oldular resmen göğüssüz geziyorumbelirti kesinlikle değil yanii her gebelik farklı oluyor
Ne bileyim kuzum ya hiç bir şey olmayınca öyle bir yatmaktan belim ağrıyor o var şu an bir de iğne yeri ağrılarıBu arada bende 2 hamilelikte göğüslerim öyle şişmişti ki ve dokunamıyordum hatta ben göğüs belirtisiyle hamileliğimi testsiz tahmin ediyordum kesn hamileyim diye. Şuan hiiçç ağrı yok ve boyutu yarısından daha küçük yok oldular resmen göğüssüz geziyorumbelirti kesinlikle değil yanii her gebelik farklı oluyor
Yaa ne güzelmiş maşallahHayır. Biri tutmazsa diğeri tutsun diye tutma ihtimalini artırmak için koyabiliyor doktor. Benim doktorum bana hiç sormadı bile. Zaten dondurulmuş 2 adet embriyom vardı, ikisini de koymuş. Ama benim için hiç sorun değil, ikiz olsa hele daha da çok sevinirim. Ailemde ikiz var. Misal ben. Benim de ikizim var, o erkek. Hatta annem bir ikiz daha doğurdu, onların da biri kız biri erkek. Hepsi de doğal yollardan ikiz. Tedavisiz yani. Ondan epey alışkınım ben ikiz olayına.
Aman kuzum nasıl sağlıkla kucağına alacaksan öyle olsun inşallahAhhh ahh nerde bizde o şans
Doktora bak maşallahHiç duymamıştım kuzum onu, iyiymiş valla o. Benim dr verdiği ilacı değiştirme taraftarı hiç değil, bana bu ilaçları gebelik testine kadar değiştirmeyecegim öyle bir talepte bulunma dedi
Günaydın bebikimGunaydinnnnn
Hadi inşallah kuzuuum senden de bekliyoruz bu gün katlama haberleriniGüüünaaayyyddıııınnnmutlu haber günü olsun inşallah
İnşallah kuzucumHadi inşallah kuzuuum senden de bekliyoruz bu gün katlama haberlerini
Yaa sabah sabah ne güzel geldinİnşallah kuzucumsabrımızdan, fedakarlığımızdan, gücümüzden öperim öyle güzel rüyalar gördüm ki inşallah peşpeşe güzel haberler alcaz
Canım sende adını listeye ekletmek istersen eğer ilk sayfada varBu arada bende 2 hamilelikte göğüslerim öyle şişmişti ki ve dokunamıyordum hatta ben göğüs belirtisiyle hamileliğimi testsiz tahmin ediyordum kesn hamileyim diye. Şuan hiiçç ağrı yok ve boyutu yarısından daha küçük yok oldular resmen göğüssüz geziyorumbelirti kesinlikle değil yanii her gebelik farklı oluyor