- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Günaydın canım Amiiin inşallahGünaydın kızlar güzel haberler duyalım bugün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım Amiiin inşallahGünaydın kızlar güzel haberler duyalım bugün inşallah
Hadi insallah canim guzel haberler ver bize de moral olsunİnşallah kuzucum sabrımızdan, fedakarlığımızdan, gücümüzden öperim öyle güzel rüyalar gördüm ki inşallah peşpeşe güzel haberler alcaz
Insalah canim gunaydinGünaydın kızlar güzel haberler duyalım bugün inşallah
Bana çok sık oluyo, sorun olacağını sanmıyorum.Kızlar bugün başıma ilk defa bir şey geldi. Prolutex i yaparken. Neyse yaptım hemen çekmedim de biraz da beklememe rağmen hafif kan ile birkaç damla ilaç geri çıktı sonuna kadar iğneyi batırmıştım oysa ki neden oldu anlamadım. Doz kaybı oldu sanırım bir günden bir şey olmaz ama asıl sorun neden oldu onu anlamadım böyle kan da çıkmazdı. Her zaman yaptığım yere yaptım. Kan sulandırıcılardan mı neden çok enteresan
Prolutex’i ne sıklıkla yapıyorsun canım? Benimkinin adı proluton, sanırım aynı içerik. 4 günde bir yapmamı yazmış doktor reçeteye, ilkini transfer günü transferden hemen sonra yaptırdım, ikincisi de yeni oldu. Oksapara devam ediyoruz, şimdilik ilk kutudayız ama devam etmemiz gerekir mi acabaKızlar bugün başıma ilk defa bir şey geldi. Prolutex i yaparken. Neyse yaptım hemen çekmedim de biraz da beklememe rağmen hafif kan ile birkaç damla ilaç geri çıktı sonuna kadar iğneyi batırmıştım oysa ki neden oldu anlamadım. Doz kaybı oldu sanırım bir günden bir şey olmaz ama asıl sorun neden oldu onu anlamadım böyle kan da çıkmazdı. Her zaman yaptığım yere yaptım. Kan sulandırıcılardan mı neden çok enteresan
Canım benim ki göbekten her gün yapılıyor senin ki kalçadan sanırım daha etkili olduğu için dört günde birdir. Oksapar da her gün devam ediyor doktor ne zaman uygun görürse o zamana kadar. Doktor bırak diyene kadar devam eder canım.Prolutex’i ne sıklıkla yapıyorsun canım? Benimkinin adı proluton, sanırım aynı içerik. 4 günde bir yapmamı yazmış doktor reçeteye, ilkini transfer günü transferden hemen sonra yaptırdım, ikincisi de yeni oldu. Oksapara devam ediyoruz, şimdilik ilk kutudayız ama devam etmemiz gerekir mi acaba
Oksapar kan sulandırıcı canım proluton verecektir muhtemelenBana oksapar vermedi. Sabah akşam prolutex göbekten iğne yapıyorum. Fitilde zorlandığımı söyleyince istersen haftada bir iğne vereyim dedi, sanırım oksapardan bahsetti. Sabah akşam fitile razı oldum.
Tabi tabi işine karisilmasindan hiç hoşlanmazDoktora bak maşallah Her türlü pazarlığa kapalıyız demiş en baştan
Benim de geliyor çoğunlukla canim hic birsey olmaz...Ben kizimda bu iğneyi bile kullanmamistim sadece fitil kullaniyordum. Doz eksilmesin falan olmaz 1 2 damladanKızlar bugün başıma ilk defa bir şey geldi. Prolutex i yaparken. Neyse yaptım hemen çekmedim de biraz da beklememe rağmen hafif kan ile birkaç damla ilaç geri çıktı sonuna kadar iğneyi batırmıştım oysa ki neden oldu anlamadım. Doz kaybı oldu sanırım bir günden bir şey olmaz ama asıl sorun neden oldu onu anlamadım böyle kan da çıkmazdı. Her zaman yaptığım yere yaptım. Kan sulandırıcılardan mı neden çok enteresan
Oksapar kan sulandirici igne cnm ondan bahsetmemistir...bir de kqlcadqn haftalik igneler var proloton depot gibiBana oksapar vermedi. Sabah akşam prolutex göbekten iğne yapıyorum. Fitilde zorlandığımı söyleyince istersen haftada bir iğne vereyim dedi, sanırım oksapardan bahsetti. Sabah akşam fitile razı oldum.
Amiin kuzucum. Bende yok sen nasıl oldun asıl daha iyi misin ?Canlarım nasılsınız güzel bir gün olsun hepimize insallahhh varmı belirtiler
Benim psikoloji iyi degil var ya...gun icinde cok kendimi dinlediğim için goguslerim aciyor düşünce gücüyle acitiyorum gece yatip uyuyunca geciyor bu psikolojik değilde nedirAmiin kuzucum. Bende yok sen nasıl oldun asıl daha iyi misin ?
Nerelerdesin sen...Belirti ilk günden beridir yok hiiiic yok...sendeCanlarım nasılsınız güzel bir gün olsun hepimize insallahhh varmı belirtiler
Benim de sabah sanki ağrıyordu şu an yine normal gibi bu da düşünce gücümüdür acabaBenim psikoloji iyi degil var ya...gun icinde cok kendimi dinlediğim için goguslerim aciyor düşünce gücüyle acitiyorum gece yatip uyuyunca geciyor bu psikolojik değilde nedir
Ay vallahi bilmiyorum ki test gününe kadar sağlam kaliriz insallahBenim de sabah sanki ağrıyordu şu an yine normal gibi bu da düşünce gücümüdür acaba
Ben de oksapar’ı her gün göbekten yapıyorum. Proluton depot iğneyi ise 4 günde bir kalçadan vuruluyorumBana oksapar vermedi. Sabah akşam prolutex göbekten iğne yapıyorum. Fitilde zorlandığımı söyleyince istersen haftada bir iğne vereyim dedi, sanırım oksapardan bahsetti. Sabah akşam fitile razı oldum.