2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaa listede bir cok kisi var nerde herkes adını yazdıran kaçmış
Ben burdayım okuyorum sürekli yazdıklarınızı tek tek cevap vermeye yetişemiyorum. Geç kalıyorum yazmak için. Bende transfer hazırlığındayım daha günüm belli değil 22 Nisan kontrolüm var herhalde belli olur.

Benim de prolutex dışında iğnem yok.o da üç vünde bir kalçadan vurulan yer arı dokmuş gibi şiş ve büyük bir sertlik oluştu.
Yaaa sizinki kötüymüş, kalçadan çok daha zor oluyor sanırım. Benimki göbekten 2 flakonu tek şırıngada yapıyorum, aşırı can yakıyor sonrasında ama yapacak birşey yok malesef ki. Sonu güzel olsun da bu acıları unutalım inşallah

Ben de fitil vermesinden çok korkuyordum transfer sonrası. Amaaa çok şükür korktuğum olmadı en azından şu an için 3 hap 1 iğneyle yola devam ediyorum. Sizin de öyle olur belki dert etmeyin şimdiden

Ne biliyim cok korkuyorum ilacı mı islatiyosunuz niye ki
Canım bende fitil kullanıyorum sabah 1, akşam 2 tane ve bende pek hazzetmiyorum. Parmağımla itebildigim kadar itiyorum ama akan yine akıyor ona yapacak bir şey yok sanıyorum. Sende bunu verirse degistirtme bence bende en etkilisi bu diye biliyorum

Lutunis var çubuklu ben onu kullanıyorum daha ileriye ve daha kolay yapiliyor doktorunuza söyleyip degistirebilirsnz aslinda...

Lutunis var çubuklu ben onu kullanıyorum daha ileriye ve daha kolay yapiliyor doktorunuza söyleyip degistirebilirsnz aslinda...
Hiç duymamıştım kuzum onu, iyiymiş valla o. Benim dr verdiği ilacı değiştirme taraftarı hiç değil, bana bu ilaçları gebelik testine kadar değiştirmeyecegim öyle bir talepte bulunma dedi

Adetin 2.3 günü sabah 8.30 da dırek oraya gidiyorsun ınfertelıte bölümüne randevusuz onlar sizi hemen evraklar ıcın yonlendırıyor
Ama evraklar arasınsa meme ultrasonuda var meme ultrason u ıcın bosyer yok dıyorlar bende uskudar devlet hastanesınsen genel cerrahı bolumune randevu alıp gıttım redavı ıcın ıstedıklerıını soyledım hemen gırıs yaptılar randebu verdıler
Ürolojı ıcınde umranıye devlet bama yakın esım e ordan randevu aldım sperm testıde elımızde bulunsun dıe onuda ordan hallettım sonra zeymep kamıldekı urplojıye gosterdik HSG icin de Adetin biteceği gun bellı saatı var sana numara verıyorlar ordan o saat daha gelmeden bız 3 telefon bırden aramaya basladık düştüğünde de verdıler cektırdık adetın bırrı mı dıyorlar sende ewet bugın bıttı dersın ertesı gune verıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…