- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Hmm bunu ogrendigim iyi oldu hadi baklim insallah bende de öyle olrAynen canım ilacı ıslatıyorum kendi kendine gidiyor çaba gerektirmiyor öyle olunca. Halledersin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm bunu ogrendigim iyi oldu hadi baklim insallah bende de öyle olrAynen canım ilacı ıslatıyorum kendi kendine gidiyor çaba gerektirmiyor öyle olunca. Halledersin bence
Evet benimde korkum o o yuzden degistirtmiycem yoksa hep aceba mı derimCanım bende fitil kullanıyorum sabah 1, akşam 2 tane ve bende pek hazzetmiyorum. Parmağımla itebildigim kadar itiyorum ama akan yine akıyor ona yapacak bir şey yok sanıyorum. Sende bunu verirse degistirtme bence bende en etkilisi bu diye biliyorum
Bende aynılarını kullanıyorum canımHadi ya. Kaç çıkmıştı senin? Benim kaç çıkcak bakalım yarın yazarım sonucu buraya hemen. Çok anlamıyorum çünkü değerlerden transfer gününden beri fitil kullanıyorum günde 4 tane,corasprin bir de dekort. Baska bisey kullanmıyorum bakalım yarın ilave yapıcak mı
Biraz daha bekliyim okuduğum yorumlar erken oldugunu anlatıyor hephayırlı olsun çıkma ihtimali var gibi ama erken bence yapmayın test
Tüp bebek bölümündeki hemşire bayan temizlenip bir kısmı dışarı kusar demişti, acaba ben mi yapamıyorum diye sorduğumda.Evet benimde korkum o o yuzden degistirtmiycem yoksa hep aceba mı derim
Bencede onca iğneye ilaca katlaniyoruz fitil onların yanında çok basit kalıyor, önemliymiş fitilEvet benimde korkum o o yuzden degistirtmiycem yoksa hep aceba mı derim
Hmm rabbım gonlumdekını senın ıcın hayır kılsın ınsallahÇok teşekkür ederim.daha önce aşılama oldum tutmadı.2.asilama için gidecegimde virüs. Yüzünden iptal oldu
Kuşum bende göğüs hiç şişmedi galiba o daha ileri zamanda oluyor belirti değil o bence o yüzden o bebik buraya gelicek!Başka yok kuzum elimde belirti ağrım oluyordu onlar da başta idi. Tek bu vardı o da sönmüş bir balon hayırlısı bakalım
Erken kuzum 3. Gün embriyosunda en erken 9. Gün pozitif gören arkadaş olmuştu kk de başka bir topic te istersen 2 gün daha sabretKızlar 9nisanda mikroenjeksiyon yöntemiyle 3.gün 2tane embriyo transferi oldum, şimdi test yapsam erken mi? Kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor belkide ilaçların etkisi hala
Bugün ben de eşime yarın ders arasında kan vermeye gideceğiz dedim, neden dedi şokla. Dedim değer katlanıyor mu ona baktırcaz. Ohh dedi ben de ben kan vericem sandım dedi!Kızlar bugün üçüncü kez ben şimdi oksapar yapıyoruz eşimle. Diyorum ki olursa inşallah dokuz ay nasıl yapacağım bu iğneyi. Ne dese beğenirsiniz kaç para bu ilaç Ya vicdansız kıvranıyorum acısından düşündüğü şeye bak
Ayy Allah razı olsun kuzum inşallahKuşum bende göğüs hiç şişmedi galiba o daha ileri zamanda oluyor belirti değil o bence o yüzden o bebik buraya gelicek!
Çok iyiymiş kuzum pek tatlı canları bizim ki patlıcanBugün ben de eşime yarın ders arasında kan vermeye gideceğiz dedim, neden dedi şokla. Dedim değer katlanıyor mu ona baktırcaz. Ohh dedi ben de ben kan vericem sandım dedi!
Popomda 22 delille geziyorum ben Bi çarpıcam ağzına haberi yok
Amin inşallah.rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin hayirlisindanHmm rabbım gonlumdekını senın ıcın hayır kılsın ınsallah
Olur kuzum olur endişe etmeHmm bunu ogrendigim iyi oldu hadi baklim insallah bende de öyle olr
3.gun ise 2 gun daha bekle canimKızlar 9nisanda mikroenjeksiyon yöntemiyle 3.gün 2tane embriyo transferi oldum, şimdi test yapsam erken mi? Kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor belkide ilaçların etkisi hala
O ben oluyorum sanırım. 3. gün embriyosuydu 2 adet, 9. gün önce evdeki testte gördüm, sonra da kanda 34, 5 gördüm.Erken kuzum 3. Gün embriyosunda en erken 9. Gün pozitif gören arkadaş olmuştu kk de başka bir topic te istersen 2 gün daha sabret
Hayırlı olsun. 2,adet embriyo olunca kesin ikiz olucak anlamına mı geliyor pekiO ben oluyorum sanırım. 3. gün embriyosuydu 2 adet, 9. gün önce evdeki testte gördüm, sonra da kanda 34, 5 gördüm.
Oladabilir olmayanda bilir, olma ihtimali var demekHayırlı olsun. 2,adet embriyo olunca kesin ikiz olucak anlamına mı geliyor peki
Tek embriyoda tek olmayacagi anlamina gelmiyor sanirsamHayırlı olsun. 2,adet embriyo olunca kesin ikiz olucak anlamına mı geliyor peki