- 25 Şubat 2020
- 792
- 567
- 33
İnşallah...betana baktın mı canım kanama sonrası?Kızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah...betana baktın mı canım kanama sonrası?Kızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla
5+6 haftalık, kanama doktora giderken çok değildi, kese göründü, aktif kanama yok demişti ama beta hcg 20 çıktı, düşük tehlikesi var diye Bu sabah için kontrole çağırdı, dünden beri de arttı bayağı kanama, Ağrım yok, Pruloton iğne yapıldı, progestan kullanmaya başladım, bakalım inşallah gebelik devam ediyordur kanama çok yoğundu, o kadar kanamaya bebek durur mu bilmiyorum.Ne kadar geldi kanaman kuzum? Bel ağrın bar mı?progestan kullanıyorum ben ama normal giden betam da dün dengesiz çıktı.kaç haftalıksın
Yok cnm kalp atısı olduğu için gerek görmedi doktorİnşallah...betana baktın mı canım kanama sonrası?
Geçmiş olsun, inşallah bu süreci sorun yaşanmadan atlatacaksınız. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin, Mümkünse dinlen, Stresten uzak dur, ilaçlarını kullan, dua et, başka elinden gelen bir şey yok.Kızlar doktora gittim düşük tehlikem varmış ondan sancı ve ağrılarım oluyo hemen tedaviye başladık birsey olmaz inşallah Rabbim nasip eder doğmasını sağlıkla. Kalp atışı var şükür
Sağol canım Allah razı olsun oyle tabi dinlenmeye çalışıyorum dikkat edicem elimden geldiğinceGeçmiş olsun, inşallah bu süreci sorun yaşanmadan atlatacaksınız. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin, Mümkünse dinlen, Stresten uzak dur, ilaçlarını kullan, dua et, başka elinden gelen bir şey yok.
İnşallah canım...benim betam 2 kat artmamış ama ultrasonum salı günü güzeldi.4+6 ydım o gün ama ultrason 5+5 gösterdi.o gün iğnemi oldum lekelenme sonrası ama gel gör ki bel ağrısı ah şu bel ağrısı....iğne sonrası kanama devam etti mi sende canım benim?5+6 haftalık, kanama doktora giderken çok değildi, kese göründü, aktif kanama yok demişti ama beta hcg 20 çıktı, düşük tehlikesi var diye Bu sabah için kontrole çağırdı, dünden beri de arttı bayağı kanama, Ağrım yok, Pruloton iğne yapıldı, progestan kullanmaya başladım, bakalım inşallah gebelik devam ediyordur kanama çok yoğundu, o kadar kanamaya bebek durur mu bilmiyorum.
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah sorun çıkmaz hayırlı haberi alırsın sende
Canım ben kalp atışı değil ama sağlıklı bir kese ve bir nokta göründü içerde.bizim doktor istemedi ama bir damla lekem olmuştu ultrason öncesi ve sonra müthiş bel ağrım oldu o gün iğneye rağmen...6 gün sonra betama baktırdım ve güzel giden betam dün 2 kat artmamıştı.gece gündüz ağrım var.bel ağrısı....Yok cnm kalp atısı olduğu için gerek görmedi doktor
Belirtilerin devam ediyor mu bu arada? Düşük tehlikesi olan varsa belirtileriniz nasıl yazabilir misiniz?Benim doktorum kanama olursa bekleme gel dedi canım bence doktorunla bir görüş istersen
İğneden sonra arttı kanamam, durduğum yerde ped dolmuyor ama her tuvalete gittiğimde bir sürü kanama oluyor, hiç tuvalete gitmek istemiyorum.İnşallah canım...benim betam 2 kat artmamış ama ultrasonum salı günü güzeldi.4+6 ydım o gün ama ultrason 5+5 gösterdi.o gün iğnemi oldum lekelenme sonrası ama gel gör ki bel ağrısı ah şu bel ağrısı....iğne sonrası kanama devam etti mi sende canım benim?
Beta hcg 5. Haftadan sonra düşüşe geçer, sonra tekrar artar. Kese sağlıklı görünmüş Sadece bel ağrın için mi düşük yaptığını düşünüyorsun?Canım ben kalp atışı değil ama sağlıklı bir kese ve bir nokta göründü içerde.bizim doktor istemedi ama bir damla lekem olmuştu ultrason öncesi ve sonra müthiş bel ağrım oldu o gün iğneye rağmen...6 gün sonra betama baktırdım ve güzel giden betam dün 2 kat artmamıştı.gece gündüz ağrım var.bel ağrısı....
Kuzum benimki böyle lekelenme gibi oldu.ped çok irite etti diye çıkarttım.herşey güEl gidiyorduİğneden sonra arttı kanamam, durduğum yerde ped dolmuyor ama her tuvalete gittiğimde bir sürü kanama oluyor, hiç tuvalete gitmek istemiyorum.
Önceki hamileliğimde serum takılmıştı kanama daha çabuk kesilmişti, o daha mı etkili acaba, bulunduğum yerde devlet hastanesinden başka şansım yok, isteğe bağlı tedavi etmezler malum, özele gidiyorsan, kanama devam ediyorsa serumu isteyebilirsin.
Beta ve bel ağrısı kuzum.5. Haftadan sonra neden düşüyor anlamadım.bunu yeni duydumBeta hcg 5. Haftadan sonra düşüşe geçer, sonra tekrar artar. Kese sağlıklı görünmüş Sadece bel ağrın için mi düşük yaptığını düşünüyorsun?
Canım doktorum o tanıyı koydu leke olunca o gün...ardından bel ağrım artarak devamettiBeta hcg 5. Haftadan sonra düşüşe geçer, sonra tekrar artar. Kese sağlıklı görünmüş Sadece bel ağrın için mi düşük yaptığını düşünüyorsun?
Bebeğin büyümesi yavaşladığında son aylarda olabilir belki.şimdi bu ara hızlı büyüyor ama yavaşlamaz diye tahmin ediyorumBeta ve bel ağrısı kuzum.5. Haftadan sonra neden düşüyor anlamadım.bunu yeni duydum
Bazı doktorlar sağlıklı gebelik paraşütle atlasanda düşmez, sağlıksız gebelik pamuğa sarsan da düşer der, kendini olumsuza yönlendirme, endişelerinde haklısın ama ne sana, ne bebeğe faydası yok. Senin kanaman öyle endişeleneceğim kadar fazla da değilmişKuzum benimki böyle lekelenme gibi oldu.ped çok irite etti diye çıkarttım.herşey güEl gidiyordustresli bir an yaşadım tansiyonum değişti ve o an sinirim tepemdeyken alttan bir damla birşeyin çıktığını hissettim.içim acıdı.o stresin üstüne gidip tuvalette onu görünce şok oldum.normalde kalp atışı için gidecektim doktora ta 7. Hafta...e tabii böyle birşey olunca hemen o gün koştur koştur gittik.o andan sonra olmadı ne yolda ne doktorda.iğneden sonra da olmadı ama bir bel ağrım var leğen kemiklerime kadar zonk zonk....hani diyorum ki iğne olmasa gelecekmiş bu...
Benim aklımda 5 diye kalmış 2 sene önceden :)bu tabloya bakarsak 12haftadan itibaren azalmaya başlıyor.
musterih olun..doktorunuz ile sık iletisim halinde olup mutlu olmaya calisin..cunku mutlu olunca vucudun kan akis hizi artiyor ve bebek daha cok besleniyor. stresin bu nedenle zarari var.