- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 133
- 33
Bi arada soğuk şeyler istiyodu dondurma soğuk karpuz falanBende aşırı derecede karpuz çekiyor deliriyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi arada soğuk şeyler istiyodu dondurma soğuk karpuz falanBende aşırı derecede karpuz çekiyor deliriyorum![]()
Aynen canım ya olsun güzel şeylerHaha kıyamam olacak bunlar artık yapacak bişey yok![]()
Amin insallah hepimize nasip etsin. Pazar gunu olunca bende pazartesi hemen gittim doktora bebeklerin keyfi yerindeydi. Allaha sukur surekli agrim yok suan gecti gibi. Iki gundur hicbir sey yoktu bugun bu cikti. 2 bebege hazirlanmak kolay olmuyordur belki deHayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Doktorum kanans olursa gel bekleme demişti bana, lekeyle ilgili bir şey söylemedi.
Batma ve ağrılar bende de var ağrıdan durulmayacak kadar olursa gel bekleme dedi.
Bunu duymuştum bizim burda da kafasına tuz döküyolar haberi olmadan sacına dokunursa kız yüzüne çenesine dokunursa erkek diyolar :)Kızlar eskilerin kullandığı bir cinsiyet belirleme yöntemi varmış arkadaşm anlattı bnde eşim gelince hemen yaptım. 2 tane sandalyeye görmeyeceğiniz şekilde birine bıçak birine makas koyuyor eşiniz siz yokken sizi çağırınca gelip oturuyorsunz üstüne minder koyduk biz. Makas kız bıçak erkek benm kız çıktı sizde yapın yazın doğru çıkacak mı bakalm![]()
Bir sürü yöntem var evet en temizi bu geldi bana yaptım ama baklm doğru çıkacak mıBunu duymuştum bizim burda da kafasına tuz döküyolar haberi olmadan sacına dokunursa kız yüzüne çenesine dokunursa erkek diyolar :)
Benim eşim kız diyor,benim de icimden kız geciyo ama sağlıklı olsun yeter ki :)Bir sürü yöntem var evet en temizi bu geldi bana yaptım ama baklm doğru çıkacak mıbana da ilk günden beri hep kız geliyor bilmiyorum ama eşim her erkek gbi erkek istiyor
Ya aslında eşimde sağlıklı olsun diyor da hep erkek isimleri söylüyor bana ordan bende kesin erkek istiyor diye düşünüyormBenim eşim kız diyor,benim de icimden kız geciyo ama sağlıklı olsun yeter ki :)
Öncelik sağlıklı olması ama insanın gönlümden geçen cinsiyet oluyo tabiYa aslında eşimde sağlıklı olsun diyor da hep erkek isimleri söylüyor bana ordan bende kesin erkek istiyor diye düşünüyorm![]()
cok gecmis olsunDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
geçmiş olsun canımDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
Eşim gelince yapıcam hemenKızlar eskilerin kullandığı bir cinsiyet belirleme yöntemi varmış arkadaşm anlattı bnde eşim gelince hemen yaptım. 2 tane sandalyeye görmeyeceğiniz şekilde birine bıçak birine makas koyuyor eşiniz siz yokken sizi çağırınca gelip oturuyorsunz üstüne minder koyduk biz. Makas kız bıçak erkek benm kız çıktı sizde yapın yazın doğru çıkacak mı bakalm![]()
Canım benim bende boş gebelik gerdim üstüne hamile kaldım 5 senedir uğraşıyoz kimyasal gebelikler düşükler falan. Bitek bunda kalbini duyduk diyeceğim oki hamile kalıyosun inşallah olacakDüşük yapmışımkısmet değilmiş...
Geçmiş olsun canım Allah tekrar nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah..Düşük yapmışımkısmet değilmiş...
Öncelikle sağlıklı olması bebişlerimizin canım ilk günden itibaren senin bebeğini erkek hissediyorumBenim eşim kız diyor,benim de icimden kız geciyo ama sağlıklı olsun yeter ki :)
benim sol göğüs sağdan hep büyüktü yani hamilelikle olan bişe değilkızlar sol gögüs sagdan büyük ise kız bebek oluyormuş :)
Erkek diyende var kız da bende merakla bekliyorumÖncelikle sağlıklı olması bebişlerimizin canım ilk günden itibaren senin bebeğini erkek hissediyorum![]()