• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar eskilerin kullandığı bir cinsiyet belirleme yöntemi varmış arkadaşm anlattı bnde eşim gelince hemen yaptım. 2 tane sandalyeye görmeyeceğiniz şekilde birine bıçak birine makas koyuyor eşiniz siz yokken sizi çağırınca gelip oturuyorsunz üstüne minder koyduk biz. Makas kız bıçak erkek benm kız çıktı sizde yapın yazın doğru çıkacak mı bakalm 🤩

Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Doktorum kanans olursa gel bekleme demişti bana, lekeyle ilgili bir şey söylemedi.
Batma ve ağrılar bende de var ağrıdan durulmayacak kadar olursa gel bekleme dedi.
Amin insallah hepimize nasip etsin. Pazar gunu olunca bende pazartesi hemen gittim doktora bebeklerin keyfi yerindeydi. Allaha sukur surekli agrim yok suan gecti gibi. Iki gundur hicbir sey yoktu bugun bu cikti. 2 bebege hazirlanmak kolay olmuyordur belki de ☺️ Cevap icin tesekkurler.

Kızlar eskilerin kullandığı bir cinsiyet belirleme yöntemi varmış arkadaşm anlattı bnde eşim gelince hemen yaptım. 2 tane sandalyeye görmeyeceğiniz şekilde birine bıçak birine makas koyuyor eşiniz siz yokken sizi çağırınca gelip oturuyorsunz üstüne minder koyduk biz. Makas kız bıçak erkek benm kız çıktı sizde yapın yazın doğru çıkacak mı bakalm 🤩
Bunu duymuştum bizim burda da kafasına tuz döküyolar haberi olmadan sacına dokunursa kız yüzüne çenesine dokunursa erkek diyolar :)

Bunu duymuştum bizim burda da kafasına tuz döküyolar haberi olmadan sacına dokunursa kız yüzüne çenesine dokunursa erkek diyolar :)
Bir sürü yöntem var evet en temizi bu geldi bana yaptım ama baklm doğru çıkacak mı 😊 bana da ilk günden beri hep kız geliyor bilmiyorum ama eşim her erkek gbi erkek istiyor

Bir sürü yöntem var evet en temizi bu geldi bana yaptım ama baklm doğru çıkacak mı 😊 bana da ilk günden beri hep kız geliyor bilmiyorum ama eşim her erkek gbi erkek istiyor
Benim eşim kız diyor,benim de icimden kız geciyo ama sağlıklı olsun yeter ki :)

Eşim gelince yapıcam hemen😊

Düşük yapmışım 😥 kısmet değilmiş...
Canım benim bende boş gebelik gerdim üstüne hamile kaldım 5 senedir uğraşıyoz kimyasal gebelikler düşükler falan. Bitek bunda kalbini duyduk diyeceğim oki hamile kalıyosun inşallah olacak

Öncelikle sağlıklı olması bebişlerimizin canım ilk günden itibaren senin bebeğini erkek hissediyorum 🙄🤗
Erkek diyende var kız da bende merakla bekliyorum :D kayınpederim rüyasında kız bebek görmüş bakalım ne cıkıyo minik :)

Back
X