• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Keşke benimki de ense sabaha kadar oturmaya razıyım valla 🤣
Canım ben şimdi brahms ninnisi açtım emzirmeyi denedim uyanıkken, mayıştı emdi ama uyuyakaldı memede. Uzun zaman sonra ilk kez oldu. Öncesinde biraz sakinleştirdim. Sen de dene belki emer.
Aynen canım bana da oyun yapıyor hosuna gidiyor gibi geldi. Ilk yaptıklarında bizden kahkaha ve gülücük gördükleri için sanırım. Beyin bunu not etti şimdi yapıyor devamlı. Arkadaşım şey dedi mesela 5. 6 aylarda da etrafı keşfedip yeni sesleri daha çok algılamaya başlayınca da yapacaklar dedi
İşimiz zor desene. Bizimki de bu ara sesini keşfetti. durmadan farklı tonlarda çığlık atıp sonra da kahkaha atıyor. çok komikler 😄

Canım ben şimdi brahms ninnisi açtım emzirmeyi denedim uyanıkken, mayıştı emdi ama uyuyakaldı memede. Uzun zaman sonra ilk kez oldu. Öncesinde biraz sakinleştirdim. Sen de dene belki emer.

İşimiz zor desene. Bizimki de bu ara sesini keşfetti. durmadan farklı tonlarda çığlık atıp sonra da kahkaha atıyor. çok komikler 😄
Bugün bir iki dakika emdi sonra bastı çığlığı

Meme reddi yaşarken biberon kullanan arkadaşlar meme reddini aşmak için isterseniz artık biberon yerine alıştırma bardağı deneyebilirsiniz. Wee babay akıtmaz silikon küt uçlu olan gayet iş görüyor 👍🏻 ama kafasına dikmeyi yere paralel gibi tutun o kendi çeke çeke içsin

Bi de kızlar emzirirken siyah beyaz çizgili veya puabtiyeli gibi bi kıyafetini varsa onu giyin. Benim oğlan çek seviyor siyah beyaz desenli tişörtüm var emerken desenleri inceliyor 😂

Kızlar ben bugün bebeğe sigorta yaptırdım eve yakın diye liv hospitale götürüyordum 10dk muayene baya pahalı oluyordu bakalım memnun kalıcak mıyım.

Bizimki de hala yay gibi geriyor kendini sunu farkettim uykusu geldiginde ve emmek istemediginde yapiyor daha cok bunu. Hemen ziplamaya basliyorum bende daha simdi yasadik cunku bunu megersem uykusu gelmis ziplayinca emerek uyudu, meme disinda da uyumuyor😔
Bunu benimki de yapıyor özellikle uykusu gelmişse ya da başka bişeye sinirlenmişse memeyi mümkün değil almıyor. Eşim de diyo bebek dediğin emerek sakinleşmez mi bu ne biçim çocuk

Kızlar ben bugün bebeğe sigorta yaptırdım eve yakın diye liv hospitale götürüyordum 10dk muayene baya pahalı oluyordu bakalım memnun kalıcak mıyım.
Benimkinin doğduğundan beri var ben çok memnunum her hastanede 15 TL ödüyoruz o kadar yapılan herşey ücretsiz ayrıca ücretli aşıların %80ini de karşılıyor. Hatta bazı vitaminleri falan da karşılıyormuş ama tabi daha kullanmadığı için net bilmiyorum.

Bunu benimki de yapıyor özellikle uykusu gelmişse ya da başka bişeye sinirlenmişse memeyi mümkün değil almıyor. Eşim de diyo bebek dediğin emerek sakinleşmez mi bu ne biçim çocuk

Evet evet bi dolastirip sinirinin gecmesini beklemek lazim 😁ziplayincada baya sakinlesiyor ama herkese tavsiye ederim🥰

A

bizimki de yeni yeni başladı çığlıklara.

Meme reddi yaşarken biberon kullanan arkadaşlar meme reddini aşmak için isterseniz artık biberon yerine alıştırma bardağı deneyebilirsiniz. Wee babay akıtmaz silikon küt uçlu olan gayet iş görüyor 👍🏻 ama kafasına dikmeyi yere paralel gibi tutun o kendi çeke çeke içsin
Benimki biberon emzik almıyor şimdi bir de alıştırma bardağı deneyeceğim onu alır inşallah

Hangi firmadan yaptırdın? Ne kadar kapsamı ne? Ben de düşünüyorum.

Benimkinin doğduğundan beri var ben çok memnunum her hastanede 15 TL ödüyoruz o kadar yapılan herşey ücretsiz ayrıca ücretli aşıların %80ini de karşılıyor. Hatta bazı vitaminleri falan da karşılıyormuş ama tabi daha kullanmadığı için net bilmiyorum.
Sizinki hangi sigorta?

Kızlar böyle galiba dediğin gibi. Benim kızda 5 aylık olana kadar öyleydi. Şimdi haşa her fırsatta peşimde "azcık emme yapalım anne hadi azcık emme" diye 😂
Ya yerim onu ben. Meme delileri. Benim de oğlum 3.5 olacak nerdeyse. Hala meme sevdalısı.
Evet belli aydan sonra düzeliyor muş öyle duydum. Yoksa böyle devam edersek ne kadar emer emin değilim. Memede sürekli Bi ağlama zorlama. Tutup tutup bırakma😒

Kızlar bebeklerinizin gece uykusu nasıl?
Yani biz hala gazlıyız ne denediysek kar etmiyor herşeyi kestim.sadece kimyon çayı veriyorum.
Gazı olmadığı nadir günlerde gayet güzel uyuyor.
Umarım sizlerde herşey yolundadır♥️
Biz de zirvedeyiz son günlerde. Bitmiyor bu gaz bitmiyor 😩
Hatta geçen biriyle konuşurken gece uyuyor en azından emip uykuya devam ediyor dedim demez olaydım o günden beri gece de uyumuyor

Back
X