• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar Allah nasip ederse mayıs annesi olucam sizlere sormak istediğim sol kasık ağrısı yaşayan varmı aranızda 6. Haftadayım bugün dizime vuruyor sanki ağrısı

Kızlar Allah nasip ederse mayıs annesi olucam sizlere sormak istediğim sol kasık ağrısı yaşayan varmı aranızda 6. Haftadayım bugün dizime vuruyor sanki ağrısı
Kramp gibimi girip çıkıyor ben yaşıyorum ama sağ kasık benimki

Ya kızlar bir sorum var, kilolu değilim aslında ama normalde kotlarım çok sıkıyor gibi geliyor, genelde de yüksek bel giyiyorum ama yüksek bel olmayanlarda sıkmayı hissediyorum üç beş rahat harekey yapmak istediğimde, normalde de konforu çok önemserim, neyse işte, şu hamile pantolonu taytı falan alsam bebek için iyi olur mu? Ben sıkışırken sanki o da sıkışıyormuş gibi geliyor, ama sıkışmasın istiyorum, ne dersiniz 😊

Ya kızlar bir sorum var, kilolu değilim aslında ama normalde kotlarım çok sıkıyor gibi geliyor, genelde de yüksek bel giyiyorum ama yüksek bel olmayanlarda sıkmayı hissediyorum üç beş rahat harekey yapmak istediğimde, normalde de konforu çok önemserim, neyse işte, şu hamile pantolonu taytı falan alsam bebek için iyi olur mu? Ben sıkışırken sanki o da sıkışıyormuş gibi geliyor, ama sıkışmasın istiyorum, ne dersiniz 😊
ben ilk hamileliğimde 8 haftada hamile pantolonuna gectim. karnım cokcabuk çıkmıstı daha doğrusu şişkinlik olmustu. ve çok daha rahat etmiştim kesinlikle. bunda kalp atısı görmeyi bekliyprum göreyim hamile kıyafetine gecicem. sen nasıl rahat edeceksen. ben ilk öğrendiğimden beri şişkinliğim çok ve herseyi giyemiyprum. duğmeli pantolonlarımın ilik yerinden toka gecirip giyiyorum o çok rahat oluyo. netten bakıp deneyin isterseniz.

Kızlar 6.haftadayım
Bugün kahve pembe akıntım başladı
Doktor progesteron veri(hiç inanmıyorum faydasına gerçi)
Belimde ağrıyor
Sanırım düşük yapıcam :(

Hamile pantolonu için çok erken değil mi?? Ben de acele edip almıştım 20. Haftaya kadar totomdan düşerdi sürekli çekiştiriip giyememiştim bile. Tayt daha mantıklı tabi çalışma durumu ofis ortamına uygun olur mu bilemedim.

Kızlar 6.haftadayım
Belimde ağrıyor
Kızlar 6.haftadayım
Belimde ağrıyor
Progesteron bu durumlar için gerçekten çok başarılı. Lütfen olumlu düşünmeye çalış. Seni rahatlatacak iyi gelexek şey neyse onu yap.

Canım benim yaaaaa doktoru arasaydın bi ilaç ismi söylerdi belki sana bulantın için 🥺 gitmesen bile bi sor istersen geçmiyorsa krakerle naneli şekerle canım 🥺

Normalde hiç ekşi yiyemem ama şu sıralar ekşi erik ekşi elma çok iyi geliyor.
Krakerden naneli şekerden bile midem bulanıyor artık 😔
Şu saatte bile mide bulantısından uyuyamıyorum.
Geç saatte acıkınca dayanamadım bir şeyler yedim o da bulantı yaptı 🤦🏻‍♀️

benim de eşim 7 gun calışıyo. bazen 9 da gelito eve bazen gece 2de. kalk sarılak :KK19:
Senin daha fenaymış ya :(
Nasıl dayanıyorsun canım sende sen çocuk vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam
Bizimki 7 gün çalışıyor ama allahtan en geç 17de de evde oluyor
Haftaiçi bir şekilde idare ediyorum da haftasonu gelince bunalıma giriyorum

Canım Allah kolaylık versin işin zor ben öğretmenim bir de bu sene 1. Sınıf okutacam şimdiden önüm derdine düşmüşüm şimdilik bu koronadan dolayı okulları seyrelttiler sen en azından evde olacaksın evet eşin yanında olması çok iyi benimde sağolsun bana kusmamı engellemek için yiyecek falan götürüp getiriyor senin işin daha zor Allah yardımcın olsun geçecek sen daha tecrübelisin sence normal hayata ne zaman döneriz ya 🙁
Ah valla canım keşke bilsem normal hayata ne zaman döneriz 😞
Kızıma hamileyken 18.haftaya kadar devam etmişti, hayattan soğumuştum artık, çantamda poşetle geziyordum dışarda 🤦🏻‍♀️
Ona göre bu daha iyi gibi sanki ama yine de fenayım.
Umarım en kısa zamanda geçer de normal hayatlarımıza döneriz.
Ben bunalıma girmek üzereyim az kaldı.
Önceden kızımı öğlen uykusuna yatırınca yemeğimi yapardım evimi temizlerdim çamaşır atardım kızım uyanana kadar hiç durmadan iş yapardım ama şimdi kızım uyusun diye gözüne bakıyorum 😔 çoğu zaman onu bile yediremiyorum, yattığım yerden gelip gidip emiyor yavrum çok üzülüyorum ona yetemediğimi hissettikçe

Merhaba aranıza yeni katıldım sat 8 Ağustos salı günü doktora gidicem keseyi daha görmedim ilk doktor randevum beta 4+3 te 730 çıkmıştı inşallah salı günü keseyi görürüm
Benimde sat 8 ağustos ilk doktor kontrolüm salı günü 🙂 güzel haberlerle dönelim inşalalh

Back
X