- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.161
İnşallah keseyi görürsünüz kalp atışını duyarsınız kızlar yarın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 canımSabah saat 9.20 de canım en erkene aldım
Senin?
inşallah canımİnşallah keseyi görürsünüz kalp atışını duyarsınız kızlar yarın![]()
Benim de randevum cuma günü 6+4 olacam o gün gitsem mi kararsız kaldıminşallah canım![]()
ilk muayene mi canım. betan ne zmaan kaç çıkmıstıBenim de randevum cuma günü 6+4 olacam o gün gitsem mi kararsız kaldım![]()
Yok değil canım elhamdulillah keseyi falan görmüştük dr kalp atışı için çağırdı kararsız kaldımilk muayene mi canım. betan ne zmaan kaç çıkmıstı
Bence gitmekte fayda var Allah korusun ufak bir hapla halledilebilecek bişey kötü sonuçlar doğurmasınHmm benim de 2. Dusukle sonuclandi 3. De corasprin kullandim. Simdi de dr a gitmedim daha acaba bisey olur mu diye kaygilaniyorum
Evet canım 2. Den sonra bakıldı çok pişman oldum tabi keşke 1. Den sonra yaptırsaydım diye ama doktorum ilk düşükleri normal kabul ediyoruz araştırmaya gerek yok demişti bizde inandık doktora2. Kayıptan sonra bakıldı testlere yani. 3. De sadece iğne kullandınız doğru mu. Peki iğneleri iz kaçlık tı ve coraspin de kullandınızmı ek olarak.
kesyi göreli 10 gunden fazla olduysa git canım. tabii pazartesiyi beklesen kesin olur ama bana görürsün gibi geliyoYok değil canım elhamdulillah keseyi falan görmüştük dr kalp atışı için çağırdı kararsız kaldım
Ben de çok merak ettim yaKirazHanim sen nerelerdesin konu sahibimiz? inşallah bir sorun yoktur.
İlki boş 2.de yolk ssc vardı ama anomali dedi bebek oluşmamış tı. Genetik yapamadım kürtajdan yaklaşık 3 ay sonra hamile kaldım dr önlem amaçlı 0,4 iğne +coraspin hap yazdı. Kaçıncı haftanız.oblomov21 siz de mi iğne kullanıyorsunuz? Dah önce kayıplarınız mı olmuştu
Aminnnnn hepinize tek tek dua ediyorum her namazdan sonra Rabbim mayısta hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza aldık doğumumuz sorunsuz geçti demeyi de nasip etsinKızlar yarın için hepimize dua edicem insallah güzel haberlerle döneriz doktorumuzdan kalp atışlarını duyduğunuz keseleri gördüğünüz sorunsuz sıkıntısız gün olsun insallahhhh![]()
Tüp bebek mi sizinSelam arkadaşlar yeniyim İzmir’den katıldım aranıza iki yıllık çaba sonucu betahcg 124.5 i gördüm cuma günü salı tekrar bakılacak umarm Yükselir
Yaş 32
İlk gebelik
Sat 13 Ağustos
Tahmini Doğum 21 Mayıs
Başlangıç kilo 68
Tüp bebek mi sizin
inşallah güzrl haberler alıcaz canımKızlar yarın için hepimize dua edicem insallah güzel haberlerle döneriz doktorumuzdan kalp atışlarını duyduğunuz keseleri gördüğünüz sorunsuz sıkıntısız gün olsun insallahhhh![]()
çok gecmiş olsun canım. birçok kişinin lekelenmesi oluyo biliyorsun. gececek bu da inşwllah progestanını kullan bolca dinlenmeye calışKızlarrr benim iki gündür lekelenmem var hemen doktora gittim özele progestan verdi fitil sabah akşam kullanıyorum. Kan gibi gelmedi hiç çok açık kahverengi geldi bakalım cuma günü gidicem yine inşallah bişey olmaz kalp atışlarını duyarım yavrumun![]()
hoşgeldin hemşerim. umarum guzelce yukselir kalp atışları duyarsın biran önceSelam arkadaşlar yeniyim İzmir’den katıldım aranıza iki yıllık çaba sonucu betahcg 124.5 i gördüm cuma günü salı tekrar bakılacak umarm Yükselir
Yaş 32
İlk gebelik
Sat 13 Ağustos
Tahmini Doğum 21 Mayıs
Başlangıç kilo 68