• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hmm benim de 2. Dusukle sonuclandi 3. De corasprin kullandim. Simdi de dr a gitmedim daha acaba bisey olur mu diye kaygilaniyorum
Bence gitmekte fayda var Allah korusun ufak bir hapla halledilebilecek bişey kötü sonuçlar doğurmasın
2. Kayıptan sonra bakıldı testlere yani. 3. De sadece iğne kullandınız doğru mu. Peki iğneleri iz kaçlık tı ve coraspin de kullandınızmı ek olarak.
Evet canım 2. Den sonra bakıldı çok pişman oldum tabi keşke 1. Den sonra yaptırsaydım diye ama doktorum ilk düşükleri normal kabul ediyoruz araştırmaya gerek yok demişti bizde inandık doktora🤷🏻‍♀️ Oksapar 0,4 lük kullandım canım şimdide aynısını kullanıyorum hap fln kullanmadım sadece iğne kullandım

Kızlar yarın için hepimize dua edicem insallah güzel haberlerle döneriz doktorumuzdan kalp atışlarını duyduğunuz keseleri gördüğünüz sorunsuz sıkıntısız gün olsun insallahhhh 💖💖💖💖
Aminnnnn hepinize tek tek dua ediyorum her namazdan sonra Rabbim mayısta hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza aldık doğumumuz sorunsuz geçti demeyi de nasip etsin 🤲🏻♥️♥️♥️

Kızlarrr benim iki gündür lekelenmem var hemen doktora gittim özele progestan verdi fitil sabah akşam kullanıyorum. Kan gibi gelmedi hiç çok açık kahverengi geldi bakalım cuma günü gidicem yine inşallah bişey olmaz kalp atışlarını duyarım yavrumun😔

Ben hala doktora gitmedim. Kanda ptesi ve çarş günü çıktı. Ultrason için ayın 22 sine verdi.😌 kaygılı bir bekleyiş

Kızlar yarın için hepimize dua edicem insallah güzel haberlerle döneriz doktorumuzdan kalp atışlarını duyduğunuz keseleri gördüğünüz sorunsuz sıkıntısız gün olsun insallahhhh 💖💖💖💖
inşallah güzrl haberler alıcaz canım:anneadayı::KK200:
Kızlarrr benim iki gündür lekelenmem var hemen doktora gittim özele progestan verdi fitil sabah akşam kullanıyorum. Kan gibi gelmedi hiç çok açık kahverengi geldi bakalım cuma günü gidicem yine inşallah bişey olmaz kalp atışlarını duyarım yavrumun😔
çok gecmiş olsun canım. birçok kişinin lekelenmesi oluyo biliyorsun. gececek bu da inşwllah progestanını kullan bolca dinlenmeye calış
Selam arkadaşlar yeniyim İzmir’den katıldım aranıza iki yıllık çaba sonucu betahcg 124.5 i gördüm cuma günü salı tekrar bakılacak umarm Yükselir🐣🥰
Yaş 32
İlk gebelik
Sat 13 Ağustos
Tahmini Doğum 21 Mayıs
Başlangıç kilo 68
hoşgeldin hemşerim. umarum guzelce yukselir kalp atışları duyarsın biran önce

Back
X