• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim normalde midem bulanmıyor ama en ufak kokuda bulanmaya başlıyor. Öyle pis kokulardan falan da değil parfüm sabun deterjan her kokuya karşı hassasiyetim arttı. Dışarda yürüyemiyorum insanların parfüm kokularından buna da ne kolonya ne çubuk kraker hiç bişey işe yaramıyor 😔
En azindan sadece kokularda bulaniyomus sizin, inanin bu bile nimet. Kokulari ben de eskisinden cok guclu aliyorum, parfum vs sıkamıyorum suan. Keske bu kadarla kalmis olsaydim sabah uyandigimdan suana dek hala midem bulaniyor. Ozur dilerim,agzimin icinde surekli tukuruk birikiyor😔 cubuk da yesem makarna da yesem ne yersem yiyeyim gecmiyor.

Benim de bulantım çok fazla var, ayağa kalktığım an midem bulanıyor ve kusmadan rahatlayamıyorum 😕
Off allahim ne kadar surecek acaba. Ben kusmuyorum ama bogazima dokundugum an kusacak gibi oluyorum. Sizinde mi oyle oluyor? Bildiginiz bogazima elimle dokundugum an kusma hissi geliyor:(

Kolonya zararli miymis ben surekli kendimi dezenfekte ediyordum 😄 hemde baya cantama bile koymuyorum disaridaysam elimde surekli kullaniyordum
Ilahi guldurdunuz:)) koklamak zararliymis diye okudum,icindeki alkol akcigerler yoluyla kana karisiyomus vs. Allahim oysaki beni bi parca rahatlatan tek sey buydu. Cocuklugumdan beri mide bulantima iyi gelen tek sey limon kolonyasi😔

Off allahim ne kadar surecek acaba. Ben kusmuyorum ama bogazima dokundugum an kusacak gibi oluyorum. Sizinde mi oyle oluyor? Bildiginiz bogazima elimle dokundugum an kusma hissi geliyor:KK43:
Hayır bende ayağa kalkıp dolanınca bulantı başlıyor, yatıp gözümü kapatmazsam mide yanması ve öğürme geliyor ... Son 2-3 gündür başladı. Zofer içtim bugün birkaç saat rahatlattı çok şükür, doktorum önerdi.

Ilahi guldurdunuz:)) koklamak zararliymis diye okudum,icindeki alkol akcigerler yoluyla kana karisiyomus vs. Allahim oysaki beni bi parca rahatlatan tek sey buydu. Cocuklugumdan beri mide bulantima iyi gelen tek sey limon kolonyasi😔

Bence bu pandemi doneminde cok yapicagimiz bir sey de yok dezenfektan daha zararli gibi. Ben baya baya kullaniyorum insallah bir sey olmaz 🤔 bir arkadasim covid oldu ve hamileydi, 4 aya kadar ilac verilmiyormus kendine cok dikkat et dedi. O simdi 6 aylik oldu cok sukur atlatti da cok zor gecirmis. O yuzden ben bir yerden gelince baya cantami da bosaltip her seyimi kolonyaliyorum 😄 ben bunu bayadir yapiyorum bana bir sey olmadiysa sizede olmaz bence ama yinede doktora sorucam

Ben
Ne olacak bizim bu halimiz😂😂 keske esim kadin dogum uzmani olsa diyorum herseyi anlik ona sorarim . her agri da acaba normal mi bi sorun var mi diye dusunmek yedi bitirdi beni. Eve ultrason cihazi almayi dusunuyorum artik🤣🤣
BiZim bebiş biraz geç geldi. Eşime hep şey diyordum. Seninkinin başına kamera taksak keşke içeride neden bir araya gelemiyorlar belki görürüz diyordum 😁😁

Senemisback Senemisback simirnamom simirnamom fk99 fk99 kızlar eşim şarj aletimi arabada unutmuş sabaha kadar muhtemelen şarjım bitecek yazamıcam size ama siz randevuya giderken size dua ediyor olacağım güzel haberlerle gelin inşallah haftaya bomba gibi başlayalım 💃🏻💃🏻💃🏻
çol sagol canım inşallah. dualarınızı bekliyoruz :dua:

Benim yaş da 33. Bir kimyasal bir düşük hikayem var. Senin gibi 2.5 yıldır istiyoruz. Dış gebelikten sonra 1 senedir olmamıştı. Çok şükür 3 gün önce öğrendim bende. Ilk beta değerim 300 du adet günü yarına randevu aldım. Inşallah ikimizinde değeri sağlıkla artar sağlıklı bir hamilelik yaşamak nasip olur canim 💚
Selam arkadaşlar yeniyim İzmir’den katıldım aranıza iki yıllık çaba sonucu betahcg 124.5 i gördüm cuma günü salı tekrar bakılacak umarm Yükselir🐣🥰
Yaş 32
İlk gebelik
Sat 13 Ağustos
Tahmini Doğum 21 Mayıs
Başlangıç kilo 68

Benim yaş da 33. Bir kimyasal bir düşük hikayem var. Senin gibi 2.5 yıldır istiyoruz. Dış gebelikten sonra 1 senedir olmamıştı. Çok şükür 3 gün önce öğrendim bende. Ilk beta değerim 300 du adet günü yarına randevu aldım. Inşallah ikimizinde değeri sağlıkla artar sağlıklı bir hamilelik yaşamak nasip olur canim 💚
Canım değerin sağlıkla artar inşallah bebeğini kucağına alırsın 🙏

İlki boş 2.de yolk ssc vardı ama anomali dedi bebek oluşmamış tı. Genetik yapamadım kürtajdan yaklaşık 3 ay sonra hamile kaldım dr önlem amaçlı 0,4 iğne +coraspin hap yazdı. Kaçıncı haftanız.
Benimde hafifti pıhtılaşma bozukluğu 2. Kürtajdan sonra embriyoyu da genetiğe göndermiştik biz onun genetiği de sıkıntılı çıkmıştı 69 kromozomluymuş yani direkt pıhtılaşmaya bağlamadı düşükleri o yüzden doktorum kullanmasan belki bişey olmaz ama riske atmayalım demişti o yüzden kullandım içim rahattı en azından☺️ Sizde kullanın bi zararı olmaz sonuçta
Sat a göre 6+2 ama doktor kese boyutuna göre biraz geride dedi 5+6 dayım şuanda ultrasona göre çarşamba inşallah kalp atışını da duyarsak daha net olur sanırım

Senemisback Senemisback simirnamom simirnamom fk99 fk99 kızlar eşim şarj aletimi arabada unutmuş sabaha kadar muhtemelen şarjım bitecek yazamıcam size ama siz randevuya giderken size dua ediyor olacağım güzel haberlerle gelin inşallah haftaya bomba gibi başlayalım 💃🏻💃🏻💃🏻
Canım benim güzel kalbinden öpüyorum 😘
Çok teşekkür ederim

Hayır bende ayağa kalkıp dolanınca bulantı başlıyor, yatıp gözümü kapatmazsam mide yanması ve öğürme geliyor ... Son 2-3 gündür başladı. Zofer içtim bugün birkaç saat rahatlattı çok şükür, doktorum önerdi.
Bende zofer içtim dün bu saatlerde hiç midem bulanmiyor hala. Bana baya iyi geldi

Benimde hafifti pıhtılaşma bozukluğu 2. Kürtajdan sonra embriyoyu da genetiğe göndermiştik biz onun genetiği de sıkıntılı çıkmıştı 69 kromozomluymuş yani direkt pıhtılaşmaya bağlamadı düşükleri o yüzden doktorum kullanmasan belki bişey olmaz ama riske atmayalım demişti o yüzden kullandım içim rahattı en azından☺ Sizde kullanın bi zararı olmaz sonuçta
Sat a göre 6+2 ama doktor kese boyutuna göre biraz geride dedi 5+6 dayım şuanda ultrasona göre çarşamba inşallah kalp atışını da duyarsak daha net olur sanırım
İnş duyarsınız sağlıkla ilerler herşey. Ya qkşamdandır sağ kasığım bıçak sağlanır gibi ağrı girip çıkıyor kramp gbi diyim yumurtlama daki sancı gbi korktum baya bilemedim ki neden normal mi acaba

Back
X