2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Anlıyorım sahip olduğum mutasyonlardan birisi benim de ciddi. Bir perinatoloji uzmanı prof gerek yok dedi ki benim 4 kaybım var sonuncusu 37 haftalık idi. Kullanmana rağmen engellememiş demek faydası olmamış dedi. Diğer ikisi kullanılmalı dedi. Ama mutasyonlardan dolayı değil kötü obstetrik öykümden dolayı kullanmamı söyledi. Çok okudum yabancı platformlarda da çok dolaştım hala bu işin bir standart uygulaması yok. Perinatologlar kan sulandırıcı vermemiş kadın doğumcular vermiş. Kullanarak eve sağlıklı bebek götüren de olmuş, kullanmadan götüren de. Bakalım yarınki kan değerim de düzgün çıkarsa ben de hafta içi perinatolog randevusu alırım

Neye dayanarak coraspin verdi size?
Soyle ki,ilk.kez gebelik oncesi muayene gittigimde gecen ay, kanda pihtilasma yuksek cikmis, bu dusuklere neden olabiliyor,sen bol su ic,gebe kaldiginda tekrar bakariz yuksekse coraspin veririm demisti dun gittigimde kanda bakildi tekrar plt ye. Biraz yuksek cikmis aspirin vericem dedi.

Oy cnm kıyamam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Sen iğne ve coraspin kullanmana rağmen mi kayıpların oldu. Perinatoloji çok saçma şey söyledi bna buda boş olabilir ipne ve coraspin aynı andan önermiyorum. Htta 11 haftadan sonra corspin belki. Dedm ee genetik te trombofili paneli de önermednz. Bu süreçte rutin kanlarınız ve hsg dedi bna. Çok üzüldüm madem öyle 3 ay önce de geldm önerdeydin demi. Nyse gttm başka dr drek başladı htta kürtaj yapan dr memelekette tel ike görüştüm o 0,6 lık iğne naşla demşti burdaki 0,4 lük başladı.

Ha anladım ama plt nin belirleyici olduğunu düşünemedim.

Sat ne zman ve değerin kaçtı cnm. İğne ve hap kullanmans rağmen mi oldu kayıpların

Huniyi takmış geziyordum valla benim bir de rezerv problemim var amh 0.2 aslında onu çok takmamaya çalışıyorduk ama artık kaybedeceğimiz zaman da yoktu. Kendimi deli gibi işe verdim tatile gittim ekstrem su sporları yaptım paraşüte bile bindim. Spora yeniden başlamıştım tekrar tedaviye başlayacağım dönem geldi tostosum

Hepinize yürekten sağlıklı gebelikler diliyorum İnanıyorum ki hepimiz evimize sağlıklı bebekler götüreceğiz

Sat ne zman ve değerin kaçtı cnm. İğne ve hap kullanmans rağmen mi oldu kayıpların
28 temmuz sat. Bat 23 ağustos idi. 25 ağustos ta beta 58 çıktı. 27 ağustosta da 113. Progesteronum biraz düşük 13. Onun için de hemen ilaca başladık. Günde iki kez iki kapsül progestan kullanıyorum. Corasprine de başlattı doktorum.

İğne kullsnıyormusun peki yda kullandın mı daha önce.

O amh rağmen kalmışsın gebe bak hemde 4 kere maşallah. Ya saçma olcak ama ben gebeliklerimde korkuyordum bide rüyalar uykular felan. İşte bana sübyan felan diyen oldu gittim bir hocaya da okuttum. İpğne ve hap ta alıyorum birde haftalık düşük önleyici iğne verdi dr. Çok korkuyorum hala malesef.

İğne kullsnıyormusun peki yda kullandın mı daha önce.
EVet kullanmıştım. Benim ikinci kaybımda trombofili panelim tarandı üçüncüsü biyokimyasal oldu ilaç iğne kullanma fırsatım olmadı ancak son gebelikte 34. Haftada corasprini kestik kan sulandırıcı iğneden devam ediyordum.

Acaba devam etseydin nasıl olurdu. Hap kestin diyemi oldu. Çok değişik karışık ya. 0,4 lükmü kullanmştın ve cinsiyet neydi. Sorma amacım eğer erkekse başka bişey e bağlicam olayı

Dördüncüsü tüp bebekti zaten. İki aydır da tedaviye başlayacak folikül görünmüyordu hiç. Artık bir önceki tedavimden bir tane sağlıklı embriyomuz vardı onu transfer ederiz diye düşünüyorduk. Dördüncü kez yumurta toplamaya sinirlerim de çok hazır değildi artık yorulmaya başlamıştım.
Bana çok saçma geliyor sübyan filan. Asla inanmam öyle şeylere. Allaha emanet iste bebekler.

Sübyan ne demek

Acaba devam etseydin nasıl olurdu. Hap kestin diyemi oldu. Çok değişik karışık ya. 0,4 lükmü kullanmştın ve cinsiyet neydi. Sorma amacım eğer erkekse başka bişey e bağlicam olayı
Devam edemezdim çünkü corasprini 32 de en geç 34 te stoplarlar. Bebekte kalpte pfo ya neden olur yoksa. Erkek bebekti ve genetik taramalı idi

Banada çok saçma geliyordu lakin 3 kayıp üstüne başka olaylar olunca iyice gerildim ve inanmak istedim belki de bilmiyorum.

Ayy iyi ki bi hata yapmadim sukurr. Bak bana hic soyluyo mu doktor ben agir kaldirdim camasir katladim egil kalk yaptim kac kez torba tasidim. Bisey olmaz insallah
hergun çamaşır katla as topla yer sil süpür. çöp at 3yaşında kızımı kucaga al indir kaldır. valla bir coxuk daha olunca istesen de dikkat edemiyosun. allah korusun yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…