2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cok tesekkurederim cevabınız icin bakalim cumartesi keseyi gorcez dedi ama bana sanki erken geldi o gunde dogum gunum insallah en buyuk hediyem olur bebisimin kesesi :)

Kızlarrr bende yarın sabahtan doktora gidicem malım geçen hafta lekelenmem vardı çok korktum 5+0da keseyi görmüştük yarın 6+4 olucam inşallah kalp atışlarını duyarım yavrumun bana dua edinn
Butun dualarim seninle canim ins duyarsin duycaksinda icin rahat olsun darisi bizim basimiza buraya yazmayi unutma

Çok teşekkür ederim sağolun valla dış gebelik yada kimyasal diye ödüm kopuyo ctsi tekrar kan vercem

Kızlarrr bende yarın sabahtan doktora gidicem malım geçen hafta lekelenmem vardı çok korktum 5+0da keseyi görmüştük yarın 6+4 olucam inşallah kalp atışlarını duyarım yavrumun bana dua edinn
İnşallah duyarsın ben de bugün 6+5 tim normalde yarın gidecektim ama bugün gideyim dedim çok net göründü. Güzel haberlerle gelirsin inşallah

İnşallah duyarsın ben de bugün 6+5 tim normalde yarın gidecektim ama bugün gideyim dedim çok net göründü. Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Valla ben 8 gün arayla bata baktırdım 1200 Dü 4000 olmuş az artmış doktor cuma gel dedi işte az artması sorun değil sonuçta ilk haftalar gibi artmaz ve armış senin dedi bana

Valla ben 8 gün arayla bata baktırdım 1200 Dü 4000 olmuş az artmış doktor cuma gel dedi işte az artması sorun değil sonuçta ilk haftalar gibi artmaz ve armış senin dedi bana
Ben önceki hamileliğimde takıntı yapıp 2 günde bir baktırmıştım sonra kürtaj oldum. bunda ilk hamileliği öğrendim bidaha hiç baktırmadım. Ben de 5+0 da görmüştüm keseyi bence yarın siz de duyarsınız

Kuzum takip ettiğim bir uygulama var bu günlerde lekelenme yaşayabilirsiniz diyor seninle aynıyız ben de yarın 6+5 olacam nasipse kalp atışını duymaya gidicem

Amaan boswer Allah kimseye muhtac etmesin bize guc kuvvet versin ınsaallah

lekelenme bendede oldu hatta vişne çürügü kanamam oldu ama bhcg düşmedi arttı lekelenmeden sonra bakalım cumartesi bnmde kontrolm var

amannn herkes görümcelerden şikayetçi
ben seviyorum aslında ama bazen gıcık oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…