- 13 Nisan 2020
- 734
- 530
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.881
Çok sağol canım Amin inşAllahHoş geldin, Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım Amin inşAllahHoş geldin, Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin![]()
Uzakta sayılır hafta da 1 2 mı anca gorusuyorsunuz:) ne guzel uzaklıkmıs o imrendim![]()
Ayy inan ki yüreğime su serptşnBende de alttan bakmak zorunda kaldi. 4+3 de keseyi gormustu ama icinde bir sey yoktu 5+1 de cagirdi yolk olusmus mu filan diye. Karnimdan bakti keseyi de goremedi benim aklim gitti tabi dusuk yaptim bebek gitti sandim aglamaya basladim. Cok su icmedigim icin megersem karnimdan gorememis sonra ya 1 saat beklersin karnindan bakariz su icersin dedi yada alttan bakicaz. Vajinal ultrason ile bakti daha da iyi oldu kalp atisini da gorebildik cok sukur. Herhangi bir sorunda yasamadim lekelenme filan olmadi![]()
Teşekkür ederim ya içim rahatladıBenim de ilk iki muayenemde usg vaginal idi. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok sağol canım Amin inşAllahsende bebeşini saglikla alırsın inşallah
darısı isteyenlerin başına
![]()
Ah canım sağlıkla ilerlesin tek duam bu ama sanırım aşerme buBen de kızım da deli gibi yeşil elma yiyordum. hamilelikten önce sevmezdim, aşerme bu mu oluyor acaba. Yedim ekşiyi doğurdum Ayşe yi, sen de oğlan doğurcan belki![]()
Cok sagol arkadasim benim 4.232 cikti eutrox 25 mg verdi doktor. Her ay kontrol olcak. Yalniz ben bundan onceki zmnlarda tshima baktirdigimda hep 0.13 lerdeydi cok dusuk olurdu ama hashimato vardi antikorlar yuksekti smdi hamile kalinca tiroid yukselmis hipo gibi olmus dedi. Kuzenmde bu seklde hamile kaldi hic korkmayip icimizi ferah tutalim cnm sende durumlar nedirHAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. KAÇ ÇIKTI TROİDİN BENDE TROİD HASTASIYIM İLAÇ İLE DÜZENE GİRİYOR ÜZÜLME
Henüz kullanmaya başlamadım şimdi iceceğim. Doktor aldığın gibi etki etmez 7 saat sonra etkisini görürsün en fazla günde 3 kere alabilirsin ama sen bulantılarının arttıgı saatlere göre ayarla öyle iç dedi.Prilam ı kaç saat arayla alıyorsunuz
Benimde görümcelerim taksiyle 5 dklık mesafedeler Bi kere bile aramadılar bulantılarım çok annemler çok uzaktalar gelip yardım edemiyorlar... Görümcelerimi hiç sevmiyorum görümce görümce görmeyeyim ömrümce....
Yalnız değilim yani sevindim :)Bende öyleyim sanki şişkinlik var midemde. Kusacak gibiyim ama kusamıyorum. Yemek saati canım istemiyor ama oturunca sofraya yiyorum gayet güzel. Sonra yine başlıyor
oy ne guzel hayirlisi olsun cnm allah kucagna sagsalim aldirsin.Merhaba arkadaşlar benim de bugün kontrolüm vardı 5. Haftada keseyi görmüştük. Bugün 6+5 bebeği de kalp atışını da gördük çok şükürçok az da dinletti. Nasıl güzel bi duyguymuş çok tuhaf oldum.. duymayı bekleyen herkese nasip olur inşallah
![]()
aaaa çok özür dilerimKirazHanim Septembercım canım, beni neden listeye eklemiyorsun üzüyorsun beni
Yaş 27, sat 9.08.2020, tahmini doğum tarihi 16.05.2020, 1. çocuk ve kilo 51.7
Valla ilk gebeliğimde ilk 6 ay toplasan 2 tabak yememiş biri olarak ve 6kilo vermiş biri olarak 3bck kilo sağlıklı bir bebek doğurdum şükür.rahat olman adına söylüyorum.9 ay hiç birşey yemesen bile bebeğin için yeterli olan herşey vucudunda mevcut.Kızlar 7. Haftaya kadar neredeyse hiç belirti hissetmedim şu 7. Haftaya girdim girlei hayat bana zulum az önce öğüre öğüre kustum günlerdir ağzımda hep koku tatlar ve resmen midemin yanması hiç geçmiyor... Bu gebelik sürekli böyle devam ederse ben nasıl kilo alacağım bilmiyorum bebeğim iyi olsun ben idare edeceğim mecbur dua edelim birbirimize![]()
Benim son adet tarihi 1 Ağustos. O günden itibaren hesaplayınca tam 6+5 oluyor ultrasonda da o şekilde çıktı tam zamanında döllenme olmuş. Bazen geç döllenme kaynaklı değerler daha az olabiliyor. Ben değerim 5000 lerdeyken keseyi görmüştümoy ne guzel hayirlisi olsun cnm allah kucagna sagsalim aldirsin.
Ben bu hafta isindebde cok anlamadim doktor betahcg 600 cikinca 3 haftalik gibi dedi benim son adet tarihim 16 agustos yabi 4 hafta olmus oluyor sanki siz nasil hesapliyorsunuz
Merhaba canim brnde 16 agustostu son tarih 15 eylulde baitim cift cizgi sonra beta verdim 600 du kesinliklr hamilesin canim herkesin dollenme tarihi farkli demek senin iliski tarihin farkli ki beta daha dusuk cikmis ama hamilesin bundan snra betanin yukselmesine bakican muhakkak bir doktordan randevu al uzulcek bisey yok ferah ol arkadasimKizlar meraba benim gibi olan var mı bilmiyorum son adet tarihinin ilk günü 20 Ağustos dün idrarda çift çizgi çıktı bugün de kan tahlilinde 72.66 sizce normal mi yardım edin lütfen ☹