- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.921
Seninle hemen hemen ayni tarihlerde dogum yapicaz arkadasim son adet tarihin neKizlar benide ekleyin cumartesi dktor kontrolum var bakim gorebilcek miyiz. 28.05.2021 dogum tarihi gorunuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle hemen hemen ayni tarihlerde dogum yapicaz arkadasim son adet tarihin neKizlar benide ekleyin cumartesi dktor kontrolum var bakim gorebilcek miyiz. 28.05.2021 dogum tarihi gorunuyo
İki gun once cikti ama cumartesi gozukur dedi doktor bende bilemedim kiBhcg 600 sonucu ne zaman çıkmıştı peki genelde 4000 üstü olunca karından görünüyormuş
benim 21 agustos fakat ben bu ay erken yumurtladımSeninle hemen hemen ayni tarihlerde dogum yapicaz arkadasim son adet tarihin ne
Hayirlisi olsun arkadasim betahcg kac cikmisti kese icin gun verdilermibenim 21 agustos fakat ben bu ay erken yumurtladım
dün bhcg 1255 çıktı cumartesi görünürmü bilmem alttan baktrmak istemiyorum sizin bhcg değeriniz nedirCok tesekkurederim cevabınız icin bakalim cumartesi keseyi gorcez dedi ama bana sanki erken geldi o gunde dogum gunum insallah en buyuk hediyem olur bebisimin kesesi :)
Benim 680 gibi bisey cikti 15 eylulde . O sekilde ogrendim hamileligimi 19 eylulde ultrasonancagirdi alttan bakilcak gorunur dedi ama bilemiyorum tabi. Alttab baktirmak neden istemiyosunuz hic korkmayin bebegin durdugu bolgeye gelmiyor alet. Ben biraz arastirdim rahimin icine girmiyor girisinden bakiliyor. Bende cekiniyodum ama doktorlar yanlis bir sey yapmaz bu konuda birazda arastirinca tamam dedimdün bhcg 1255 çıktı cumartesi görünürmü bilmem alttan baktrmak istemiyorum sizin bhcg değeriniz nedir
benim 13 eylul pazar günü kahverengi yerleşme kanamam oldu normal kaset testte hemen 2. cizgi belirdi 1 gün sonra vişne cürüğü ped doldurcak kadar kanamam oldu düşürüyo muyum dedim yattım gece 11de kan verdim 474 çıktı bhcg dün tekrar kan verdim 1255e yükselmiş kanamam durdu hiç doktora gitmedim cumartesi gidicem doktora ama alttan baktrmak istemiyorumHayirlisi olsun arkadasim betahcg kac cikmisti kese icin gun verdilermi
Kesinlikle kotu seyleri dusunme dusurme fln yok masallah cok iyi yukselmis. Baktirmak istemiyosan bekle canim. Hayirlisi olsun gebeligin allah tamamina erdirsin hepimizinkinibenim 13 eylul pazar günü kahverengi yerleşme kanamam oldu normal kaset testte hemen 2. cizgi belirdi 1 gün sonra vişne cürüğü ped doldurcak kadar kanamam oldu düşürüyo muyum dedim yattım gece 11de kan verdim 474 çıktı bhcg dün tekrar kan verdim 1255e yükselmiş kanamam durdu hiç doktora gitmedim cumartesi gidicem doktora ama alttan baktrmak istemiyorum
merak ediyorum yumurtanız ne zaman çatladı biliyo musunuz benım şüphem var 2 eylul yada 30 ağustos diye düşünüyormBenim 680 gibi bisey cikti 15 eylulde . O sekilde ogrendim hamileligimi 19 eylulde ultrasonancagirdi alttan bakilcak gorunur dedi ama bilemiyorum tabi. Alttab baktirmak neden istemiyosunuz hic korkmayin bebegin durdugu bolgeye gelmiyor alet. Ben biraz arastirdim rahimin icine girmiyor girisinden bakiliyor. Bende cekiniyodum ama doktorlar yanlis bir sey yapmaz bu konuda birazda arastirinca tamam dedim
smear testi yapılabiliyosa bu durumda o zaman alltan baktırcam ikisi bi arada çıkmış olur aksi durumda bı dahaki cumartesi karından bakılsın istiyorum bide çok su içicem o skısık olunca daha ii görünüyormuşmerak ediyorum yumurtanız ne zaman çatladı biliyo musunuz benım şüphem var 2 eylul yada 30 ağustos diye düşünüyorm
Banada 3 tane ama fazla olursa 4 al dedi.Henüz kullanmaya başlamadım şimdi iceceğim. Doktor aldığın gibi etki etmez 7 saat sonra etkisini görürsün en fazla günde 3 kere alabilirsin ama sen bulantılarının arttıgı saatlere göre ayarla öyle iç dedi.
Araştırdım fa son 3 ay esas bebeğin gelişimi için lazımmış, ya ben de pek deniz ürünü yiyemiyorum da, yine alayım ama iki günde bir alayım artık, çok sağol canımzararlı yada zararsız demedi canım içebilirsin ama 12. haftadan sonra dedi o kadar nedenini sormak aklıma gelmedi o an
Sizinde son adet tarihiniz 21 agustosmuyduHayirlisi olsun arkadasim betahcg kac cikmisti kese icin gun verdilermi
Adetim biter bitmeZ akintin oldu fakat ovulaayon testi 2 eylulde pik yapti bilemiyorum ne zaman yuumrtladmCanım yumurtladığını nasıl anladın?
Son adet tarihin nedirKızlar, sağlık ocağında kan verdim. Beta hcg 104 çıktı. Çok düşük değil mi? 15 eylül salı günü verdim. Adet günümde verdim yani.