2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bu arada bu surecte hastane isini ne yaptiniz yani ben istanbul dayim baskent universitesine gidiyorum suan bazi hastanelerin paketleri var bir de dogum sigortalari siz bu konuda nasil bir yol izlediniz

dün bhcg 1255 çıktı cumartesi görünürmü bilmem alttan baktrmak istemiyorum sizin bhcg değeriniz nedir
Benim 680 gibi bisey cikti 15 eylulde . O sekilde ogrendim hamileligimi 19 eylulde ultrasonancagirdi alttan bakilcak gorunur dedi ama bilemiyorum tabi. Alttab baktirmak neden istemiyosunuz hic korkmayin bebegin durdugu bolgeye gelmiyor alet. Ben biraz arastirdim rahimin icine girmiyor girisinden bakiliyor. Bende cekiniyodum ama doktorlar yanlis bir sey yapmaz bu konuda birazda arastirinca tamam dedim

Hayirlisi olsun arkadasim betahcg kac cikmisti kese icin gun verdilermi
benim 13 eylul pazar günü kahverengi yerleşme kanamam oldu normal kaset testte hemen 2. cizgi belirdi 1 gün sonra vişne cürüğü ped doldurcak kadar kanamam oldu düşürüyo muyum dedim yattım gece 11de kan verdim 474 çıktı bhcg dün tekrar kan verdim 1255e yükselmiş kanamam durdu hiç doktora gitmedim cumartesi gidicem doktora ama alttan baktrmak istemiyorum

Kesinlikle kotu seyleri dusunme dusurme fln yok masallah cok iyi yukselmis. Baktirmak istemiyosan bekle canim. Hayirlisi olsun gebeligin allah tamamina erdirsin hepimizinkini

merak ediyorum yumurtanız ne zaman çatladı biliyo musunuz benım şüphem var 2 eylul yada 30 ağustos diye düşünüyorm

merak ediyorum yumurtanız ne zaman çatladı biliyo musunuz benım şüphem var 2 eylul yada 30 ağustos diye düşünüyorm
smear testi yapılabiliyosa bu durumda o zaman alltan baktırcam ikisi bi arada çıkmış olur aksi durumda bı dahaki cumartesi karından bakılsın istiyorum bide çok su içicem o skısık olunca daha ii görünüyormuş

Banada 3 tane ama fazla olursa 4 al dedi. 3 almaya çalışıyorum

zararlı yada zararsız demedi canım içebilirsin ama 12. haftadan sonra dedi o kadar nedenini sormak aklıma gelmedi o an
Araştırdım fa son 3 ay esas bebeğin gelişimi için lazımmış, ya ben de pek deniz ürünü yiyemiyorum da, yine alayım ama iki günde bir alayım artık, çok sağol canım

Kızlar, sağlık ocağında kan verdim. Beta hcg 104 çıktı. Çok düşük değil mi? 15 eylül salı günü verdim. Adet günümde verdim yani.

Kızlar yemek yapmayı özledim kokular etkilediği için mutfağa giremiyorum midem çok hassas.. Eşim sağolsun fırsat buldukça destek oluyor bana ama o da yemekten çok anlamıyor.. Bebeğime inşallah faydalı olabiliyordurum

Ovülasyon testinin söylediği doğrudur canım
. Hata 3 eylülde çatlamış bile olabilir. Ne zaman silikleşti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…