2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bende bugün kontrole gittim. Doktor baktı 1300 gr olmuş bebeğim suyu herşeyi normal dedi şuan başı aşağıda inşallah ters dönmez o zaman kasıklarıma çok ağrı yapıyordu. 27+3 şuan aslında ama ultrasona göre 29w görünüyor dedi yine bu gittiğim doktorda doğumunu erkene alırız büyük ihtimalle dedi Nisan sonu olur dedi böyle şimdilik haberler güzel kızlar oğluşumda kıpır kıpır 32 de gidicem artık.
Maşallah 😍 benimkinin de kilosu yaklaşık 2 hafta önden gidiyor. Sezeryan olacaksa zaten sezeryanı 38 gibi yapıyorlar

Ben neler aldim,

O-3 ay badi tulum alt ust takimlar
0-6 ay badi tulum alt ust takimlar
Corap
Bir 10 lu bir 5 li hastane cikisi
Muslin ortu
Bir polar battaniye
Bebek bakim cantasi
Kuvet kova pasrapa
3 4 carsaf
Bir nevresim takimi
Ciftli yastik kilifi
Agiz bezi
Ter havlusu
Babynest
Biberon fircasi
Bir cift yumusak ayakkabi
Bebek bakım çantasını ve hastane çıkışını nerden aldınız.

Bebek bakım çantasını ve hastane çıkışını nerden aldınız.
20210202_150905.jpg

Benimki bu model ama deseni farkli

Güzelmiş inceleyim trendyoldan. Ebebek de 2 model arasinda kaldim . Biri 250 tl fazla geldi bana.bu modele Bakayim hemen
250 bence de cok. Ben trendyolda bu model baska desen bir cantayi favori ekleyip indirime girmesini bekledim
169 dan 127 ye mi ne inmisti aldim🤭🤭 gerci simdi trendyol uygulamasini sildim, gereksiz alisveris yapmamak icin. Minimallesiyorum😌🍃

250 bence de cok. Ben trendyolda bu model baska desen bir cantayi favori ekleyip indirime girmesini bekledim 169 dan 127 ye mi ne inmisti aldim🤭🤭 gerci simdi trendyol uygulamasini sildim, gereksiz alisveris yapmamak icin. Minimallesiyorum😌🍃
Iyi yapmışsın ben de alışverişimi tamamlayınca silerim herhalde 😀simdi baktım 165 tl çanta

Ay bu şeker olayı insanı kasıyor.
Gebelikte nasıl diyet yapılabilir ,mecbur olmak çok kötü bişey.aksine iştahımda en üst düzeyde.ama az önce bi saatlik şeker ölçümüm 189çıktı.halbuki tam doymamıştım bile 😫 sıkı diyet yapmazsam insilün yolu görüncek oy oyy 🤕sabırrr
Öğlen menünde ne var. Ekmeği kaç dilim yiyorsun

Kuzenim bana belki 100 parca esya yolladi sagolsun bodyler tulumlar hastane cikisi reflu yatagina kadar. Hastanede oda icin tullere kadar❤ Gecen sene dogum yapti evde buyuttu kizini zaten cogu da sifir. Eldivenler sapkalar sac bantlari.. belki daha sayamadigim bir cok ayakli minik altlar hersey. E bende almistim aslinda belki 10 tane tulum var biri hastane cikisi.
Bebek araba, ana kucagi, ev icin puset bunlar var.

Ben bebek cantasi oglumda chicco almistm askili ama bu defa sirt tercih etmek istiyorum. Daha kullanisli geliyor bana daha rahat ediyorum. Bunun icin onereceginiz bir model marka var mi? Polo nun spor sirt cantalari var b plani olarak o aklimda.

Bebek bakim malzemesi olarak sampuan yag pisik kremi mustela dusunuyorum. Su an indirim kovaliyorum. Tirnak makasi,tarak,agiz bezi,islak mendil vs onlari da yazdim. Ucuz bulunca alicam.
Kiyafet almiim diyorm 9 aya kadar hersey yollamis sagolsun, cok begendigim olursa cok makulsa aliyim dedim.

Kuzenim bana belki 100 parca esya yolladi sagolsun bodyler tulumlar hastane cikisi reflu yatagina kadar. Hastanede oda icin tullere kadar❤ Gecen sene dogum yapti evde buyuttu kizini zaten cogu da sifir. Eldivenler sapkalar sac bantlari.. belki daha sayamadigim bir cok ayakli minik altlar hersey. E bende almistim aslinda belki 10 tane tulum var biri hastane cikisi.

Ben bebek cantasi oglumda chicco almistm askili ama bu defa sirt tercih etmek istiyorum. Daha kullanisli geliyor bana daha rahat ediyorum. Bunun icin onereceginiz bir model marka var mi? Polo nun spor sirt cantalari var b plani olarak o aklimda.

Bebek bakim malzemesi olarak sampuan yag pisik kremi mustela dusunuyorum. Su an indirim kovaliyorum. Tirnak makasi,tarak,agiz bezi,islak mendil vs onlari da yazdim. Ucuz bulunca alicam.
Kiyafet almiim diyorm 9 aya kadar hersey yollamis sagolsun, cok begendigim olursa cok makulsa aliyim dedim.
Gule gule kullanilsin hepsi de🌸Benim de ufak kizi olan kuzenim var ama kendisiyle konusmuyorum😆😆 kuzenden yana hic sansim yok, arkadastan yana da. Guya bi whatsap grubumuz var ufak,ikisi evli cocuklu, daha biri nasil geciyor hamilelik demedi. Bi kere yarim agiz sordular. O yuzden kuzen arkadas akraba vs, herkes cok menfaatci olmus. Kimseden beklentim yok su saatten sonra..

Ben bebek bakim cantasini trendyoldan almistim, suan markayi hatirlamiyorum ama ayni modelden bir suru vardi farkli markalarin. Yukarda bi yerde resmini paylastim. Guzel kullanisli bisey.

Gule gule kullanilsin hepsi de🌸Benim de ufak kizi olan kuzenim var ama kendisiyle konusmuyorum😆😆 kuzenden yana hic sansim yok, arkadastan yana da. Guya bi whatsap grubumuz var ufak,ikisi evli cocuklu, daha biri nasil geciyor hamilelik demedi. Bi kere yarim agiz sordular. O yuzden kuzen arkadas akraba vs, herkes cok menfaatci olmus. Kimseden beklentim yok su saatten sonra..

Ben bebek bakim cantasini trendyoldan almistim, suan markayi hatirlamiyorum ama ayni modelden bir suru vardi farkli markalarin. Yukarda bi yerde resmini paylastim. Guzel kullanisli bisey.
Yaaa uzuldum.
Dedigin gibi sans meselesi. Biz hep kardes gibiydik.kiyafet vs kucuklugumuzden beri oyleyiz. Sagolsun 4 koli yapmis sakin alma bak simdi de 12 ayliklari yollicam bekle dedi kizi 11 aylik. Ama kolilerde yok yok. Gogus pedi kremine kadar ne varsa yollamis sab gaz ilaci bile almis kullanmamis onu bile koymus. Kiyafet konusunda zaten hemencecik buyuyolar 3 aylik 6 aylik 9 aylik hepsi var beden beden ayirdim sagolsun. Piril piril.
Her bebek nasibiyle gelirmis gercekten bi anda dolaplardan tasti hersey😍
Cantaya bakicam cnm gordum. Eksik ivir zivir bitmiyo gercekten. en buyuk sorun aslinda eskisi gibi cikamamak yoksa hep magaza magaza almistim oglum yakindan gorup o daha bi icime sinerdi. Simdi online bakip aliyoruz.

Ay bu şeker olayı insanı kasıyor.
Gebelikte nasıl diyet yapılabilir ,mecbur olmak çok kötü bişey.aksine iştahımda en üst düzeyde.ama az önce bi saatlik şeker ölçümüm 189çıktı.halbuki tam doymamıştım bile 😫 sıkı diyet yapmazsam insilün yolu görüncek oy oyy 🤕sabırrr
1.saate 200 cikti Benim abartma yemegi sekeri sikinti yok dedi dr digerleri dusuk cikti.

Öğlen menünde ne var. Ekmeği kaç dilim yiyorsun
Cnm kahvaltıyı geç yapmıştım,1 simit kibrit kutusu kadar peynir 3dilim domates 1 yumurta yedim.2 çay kaşığı nutella yedim :)
Çayımda büyük bardak 2 kesme şeker attım.
Bu kahvaltı ile 190çıktı 1 saat sonra.
Ki bu kahvaltı beni asla doyurmadı normalde 3katı yerim iştahım öyle.aç kalkıyorum ama yine sonuç böyle.daha sıkı diyetle normale dönüyo ama busefer ben mutsuz enerjisiz oluyorum :KK43:

1.saate 200 cikti Benim abartma yemegi sekeri sikinti yok dedi dr digerleri dusuk cikti.
Aynı değer 2.saatte 125e düştü.
2.saat değerim normal.
Zaten şeker de olay şu , sıkı diyete rağmen düşmezse insülin başlanıyor.
Benim arkadaşım aç geziyordu ona rağmen 200dü şekeri,doktor iğne başladı.
Tek tesellim diyetle düşüyor olması.

Bana da çok yakın arkadaşım vermişti bir sürü kıyafet, eltim de gerekli bazı eşyaları verdi süper oldu. Zaten hediye de geliyor. Sonra duruma göre bakar belki gezmelik gibi bi kaç parça alırsın ihtiyaç olursa.

Sırt çantası olarak gittiğim tüp bebek merkezi hediye bi çanta vermişti. Alana kadar onla idare edeyim derken 1 buçuk senedir onu kullanıyorum 😅 yani çok pahalı bişey şart değilmiş normal bir sırt çantası bile iş görür yeterki ebatı biraz büyük olsun ama boşken ağır olmasın

X