2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yeşil uzun içi su dolu ne oalbilr bilmece gibi

Bende ilkokul aşısı 4 yaşa çekilmiş diye duymuştum oğlumun da var hatta gitmemiz gerekiyor da hastalığı yeni bitti bizde aşıya gideceğiz canım çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah. ilk çocuklar bu zamanlarda pek hasta olmazdı ama ikinciyi korumak zor oluyor hele de okul işin içine girince.. Çok şükür hastalığı azaldı biz iki gün gidemedik hava çok soğuk yağışlı flndı daha da hasta olmasından korktum çok şükür azaldı baya. Valla salya etkiler mi bilemedim canım bizde salya olmadı ama bende bezi değiştiricem sızdırıyor

Bnmkide ypiyo kuzu özellikle sabah uyandıginda ve otururken dikkatimi cekti ama kotuye yormadim belki usuyodur diye dusundm

Kızlar biz yuruyoruzbenim kız cok aceleci peşinde koşmaktan bıyık durumdayım gece uykularımız cok berbat cok sık uyanıyor nezaman duzene gircek acaba küçükken sanki hersey daha iyiydi
Oyy masallah darisi bize bizimkininde gece uykusu cok kotu surekli donup duruyo bazen uyanip uyunuyo

Kızlar biz yuruyoruzbenim kız cok aceleci peşinde koşmaktan bıyık durumdayım gece uykularımız cok berbat cok sık uyanıyor nezaman duzene gircek acaba küçükken sanki hersey daha iyiydi
Maşallah bıdığabenim oğlum da sıralıyor sıralerken tek elini bırakıyor henüz cesareti yok ama

Günaydın annişler dün covid testim pozitif çıktı şimdilik evde tek benim hasta olan inşallah çocuklara geçmemiştir. Kızımin da çok yanına gitmek istemiyorum o da yazık evlerde beni arar . 8 Aralık'ta oğlumun doğum günüydü hafta sonu pasta alıp kuzenleriyle kutlayacaktık nasip olmadı o da. Şükür beni bulmadı diyordum covid sonunda yakalandık..

Çok geçmiş olsun yakalanmayan kalamayacak

Sen yazmasan farketmeyecektim sanirim usur gb titreme hareketi sanirim dediğin.yaptıkları çişlerin farkına mi varıyorlar ıslaklıktan irkiliyordur belkide
Evet evet öyle üşür gibi yada mesela bizlerde De oluo ya çişimiz gelince Bi irkiliox aynı öle. Ama şükür 10 gündür yapmıo arada nadir yapıo.
iyi diyelim iyi olalım. Bebeğim beni çok yoruyor asla yemek istemiyor ek gıda hiç iyi gitmiyor. tek reddediyor ne yapsam
Ek gida bizde berbat bşy yemio bnm ki ya
Bnmkide ypiyo kuzu özellikle sabah uyandıginda ve otururken dikkatimi cekti ama kotuye yormadim belki usuyodur diye dusundm
Çok şükür geçti cnm yapmıo nadir arada yapıo artık şükür.
Benim kızımda yapıyor onu tam ben soracaktım biri daha sormuş
Ben sordum cnm. Şükür 10 gündür yapmıo artık. Çok nadir yapıo
Cok geçmiş olsun cnm limon portakal mandalina bol ye. Bol su iç boğazın kuru kalmasın bide kemik suyuna çorba çok iç. İştahın gidebilir yemeye çalış.

Sagol canım iştahım yerinde maşallah ama tad koku yok işte yediğim içtiğim herşey saman gibi. Şükür ki hafif geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…