2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hava guzel olsa ben çıkarım bebek uyr ben yürümüş olurum . 2 çocukla ilk deneyimim olacak çıktığımda .bir de bebek arabamız köyde babaannemizde babası getirsin hava isindiginda çıkarım.
Havalar ısınıyor artık bebislerde kendilerini toparliyorlar tam gezme zamanları geliyor
Klipste dikiş olmuyo ama amacı o zaten Allah Allah şaşırdım şimdi

Genel cerrah bakiyo canim geçmedi mi daha
Geçiyor 2 gün sonra diğer tarafta oluyor sürekli tekrarlıyor bu nasıl is anlamadım ki

Bende başlarda öyleydim emzik vermeye başladım o zaman meme istediğibde emzik emiyor süreyi uzatmış oluyorum. Yoksa aşırı gaz oluyor ve çocuğa da kendime de eziyet ediyor oluyordum. Emzikle rahatladık.

Aptamil pronutra da anne sütüne en yakın mama. Doktorumda bana aptamil pronutra önerdi ve yakınlarımda öyle yurtdışında doğum yapan tanıdıklarım filan hep aptamil kullandılar.

Bende başlarda öyleydim emzik vermeye başladım o zaman meme istediğibde emzik emiyor süreyi uzatmış oluyorum. Yoksa aşırı gaz oluyor ve çocuğa da kendime de eziyet ediyor oluyordum. Emzikle rahatladık.
Maalesef çok uğraştım emzik tutmuyor bir kaç saniye agzinda tutup atıyor her gün bıkmadan deniyorum aynı sonuç.

Insallah bi sikinti cikmaz valla evlat ne zormus beynim durdu bi an doktorun söylediklerini algilayamadm basimdan asagi kaynar sular döküldü Hep dua edyorm Insallah Rabbm sifa verir

Insallah oyle olur valla bana cok moral oldu bu yazdigin insaallah sknti cikmaz Rabbm evladimizla imtihan etmesin cok zor dunden beri beynim durmus gbi naptigimi bilmiyorm

Insallah bi sikinti cikmaz valla evlat ne zormus beynim durdu bi an doktorun söylediklerini algilayamadm basimdan asagi kaynar sular döküldü Hep dua edyorm Insallah Rabbm sifa verir
Sıkmayın canınızı doğuştan bıngıldağı tamamen kapalı doğan bebekler varmış önemli olan baş çevresinin büyümesi. Allah’ın izniyle sağlıkla büyür bebeğiniz

Çok kötü durumdayım zaten ne yapacağımı şaşırdım. Yarın psikiyatri den randevu aldım. Uykularım iyice kaçtı geceleri uyuyamıyorum
Emzik tutmuyor mu emzik alsa büyük kolaylık olur? Ihlamur papatya içebilirdim rahatlatirdi seni. Yok mu yakınında bebeğe bakacak o esnada seni uyutabilcek annem dostum?

Kizlar gazlı olmaz diyenler need de acaba. Kizim da uykusuzdu ne mama ne meme almadı reflüye döndü gazi perişan oldum oğlumda gazlı uyku nedir bilmiyorum. Seni cok iyi anlıyorum. Hava güzelse koy arabaya yürü sana da iyi gelir bebeğe de su anda covid var komşu akrabadan kaciyoruz oturup sohbet edip kahve içemiyoruz yollara vuralim kendimizi bebislerde uyur.

Ay canim senin bebegin gazi olması cok normal sürekli mide sis birde gaz çıkmıyor Allah yardimcin olsun. Geçen kizim hasta oldu bebek annemdeydi annem pekmeze batırıp vermiş emziği bütün gun ağzında diyemem ama sakinleşmesi icin uyumadan önce tutuyor.kilo alımını nasil? Bana dikkat et her saat beslersen reflüye dönebilir dedi aklım.cikiyor kusması daha kötü .

Damaklı emzik mi damaksız emzik mi? Benim bebeğim de emzik seçiyor. Damaklı alıyor damaksız olanlsrı almıyor.
Hepsinden denedim suan bibs kaldı onu almayi düşünüyorum.
Evet canım bu yüzden gazı hic bitmiyor çok istiyor memeyi. Bende denesem mi minicik batirayim pekmeze belki alir. Kilo alımı çok iyi maşallah 3.5 doğdu ilk kontrolde 3.200 çıktı 1 aylık kontrolde tam 5 kg çıktı şimdi tartiyoruz kucağımda 6 kg çıkıyor. İnan her saat beslemek benim için de çok zor Allah korusun bide reflu çıkmasın. Memede kısa kalıyor cok cok emdiginde kusuyor çok sık değil yada midesini kocaman yaptı bilemiyorum

Sıkmayın canınızı doğuştan bıngıldağı tamamen kapalı doğan bebekler varmış önemli olan baş çevresinin büyümesi. Allah’ın izniyle sağlıkla büyür bebeğiniz
Insallah büyür hayirlisyla Rabbme biraktm takmamaya calsyorm ama elimde degl bebegimi her sevdgmde aklma kotu seyler allma geliyo

Dene bakalim cañim insallah alir . Masallah oglusuna Allah nazardan kourusun bende bir beze anne kokusu sindirip bebeğin yanına koyuyorlarmis onu araştırıyorum. Arkadaşım cok rahat ettirdiği söylüyor onlar tülbent koymuşlar onunla uyurdu hep diyor. Oğlum ya ayakta sallayarak uyuyor ya da kolumda ikiturlu beni alıkoyuyor. Kizim kahvalt i mamasında beni bekliyor gec uyandı biz etmiştik kahvaltıyı şimdi yanima gel diyor ama oğlanda ayakta salla diyor gunu takmamak elde degil

Insallah biran once gecer rezene içiyorum ne yicemi şaşırdım cok dikkat ediyorum yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…