Havalar ısınıyor artık bebislerde kendilerini toparliyorlar tam gezme zamanları geliyorHava guzel olsa ben çıkarım bebek uyr ben yürümüş olurum . 2 çocukla ilk deneyimim olacak çıktığımda.bir de bebek arabamız köyde babaannemizde babası getirsin hava isindiginda çıkarım.
Geçiyor 2 gün sonra diğer tarafta oluyor sürekli tekrarlıyor bu nasıl is anlamadım kiKlipste dikiş olmuyo ama amacı o zaten Allah Allah şaşırdım şimdi
Genel cerrah bakiyo canim geçmedi mi daha
Bize hastaneden kağıt verdiler ve son kontrolünde de doktor söyledi 1 aylık olunca kalça ultrasonu çektşreceksinşz diye..1 aylık cok erken sonra tekrar sokuyorlar ultrasona ama doktor istiyorsa yaotiacaksiniz
Bende başlarda öyleydim emzik vermeye başladım o zaman meme istediğibde emzik emiyor süreyi uzatmış oluyorum. Yoksa aşırı gaz oluyor ve çocuğa da kendime de eziyet ediyor oluyordum. Emzikle rahatladık.Benim ki mümkün değil mene vermeden susmuyor her ağlamada direniyorum beslenme arasını açayım gaz birikmesin diye ama sonunda pes edip veriyorum. Amaç doymak değil memede olmayı seviyor 1 saat içinde 3 kez verdiğimi biliyorum gece uykusu dışında 2 saati bile bulmuyor. Bide memede uyumak istiyor uyuyunca gazını da çıkaramıyorum eger çıkartmaya çalışırsam uyanıyor yine başa dönüyoruz meme istiyor Ay valla içim şişti ne yapcam bilmiyorum
Aptamil pronutra da anne sütüne en yakın mama. Doktorumda bana aptamil pronutra önerdi ve yakınlarımda öyle yurtdışında doğum yapan tanıdıklarım filan hep aptamil kullandılar.Kizlar bizde gazdan anca uyutabildik valla kaka da sorun yok karnindan grul gurul sesler geliyor ya ovaladikca dha cok agliyor yavrum 10 dk uyuyor uyaniyor acaba mama mi gaz yapiyor degistrsem ne kullanicam oyle ha deyincede mama degistirilmiyor butun sistemi etkileniyor bebelac gold en iyi mama anne sutunede cok yakin doktorumuz onerdi baska doktorda ayni seyi soyledi oglumda hep kullandim her cocuk farkli ama kilo almamiz masallah gayet guzel yaramasa kilo almaz ay ne yapcam sasirdm valla rezene veriyorum gaz damlalari var donusumlu veriyorum bazen gazi cikariyor ama sanki icerde bi makina var durmadan gaz uretiyor gibi anlik rahatlamalar oluyor sadece
Şuan ezan okunuyor, ezanı şerif hürmetine bu ayın hürmetine rabbim size ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip eylesin5 gün sonra transferim olacak banada bir dua edermisiniz ayet sure dua hiç farketmez
Amin şu güzel Ramazan hayrına dualarımız kabul olsun benim tedavimde pozitif sonuç olarak dönsünŞuan ezan okunuyor, ezanı şerif hürmetine bu ayın hürmetine rabbim size ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip eylesin
Maalesef çok uğraştım emzik tutmuyor bir kaç saniye agzinda tutup atıyor her gün bıkmadan deniyorum aynı sonuç.Bende başlarda öyleydim emzik vermeye başladım o zaman meme istediğibde emzik emiyor süreyi uzatmış oluyorum. Yoksa aşırı gaz oluyor ve çocuğa da kendime de eziyet ediyor oluyordum. Emzikle rahatladık.
Insallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız5 gün sonra transferim olacak banada bir dua edermisiniz ayet sure dua hiç farketmez
Insallah bi sikinti cikmaz valla evlat ne zormus beynim durdu bi an doktorun söylediklerini algilayamadm basimdan asagi kaynar sular döküldü Hep dua edyorm Insallah Rabbm sifa verirKotu düşünme canim Allaha emanet yavrularımız Allah korur . Insallah sıkıntı olmaz. Takip edin bakalim insallah normaldir herşey.
Kızım 10 günlük kontrolunde kafasının ultrasonunu istedi cocuk doktoru korktuk görür dur ultrasondaki çalışan ne işi var el kadar bebgin burada demişti yaşadığımız korkuyla kalıyoruz sirf para için bunu yaşayan doktora helal etmiyorum.hakkimi.
Insallah oyle olur valla bana cok moral oldu bu yazdigin insaallah sknti cikmaz Rabbm evladimizla imtihan etmesin cok zor dunden beri beynim durmus gbi naptigimi bilmiyormEndişelenme sakin ol önce kötü düşünme.. oğlumun 4 aylıkken kapandı her ay kafa ölçümü yaptırdık önemli olan dıştaki değil içteki bıngıldak 1 yaşına kadar takip edildi şükür problem çıkmadı her ay sağlık ocağında kafa ölçümü yaptırın inşallah birşey çıkmaz
Damaklı emzik mi damaksız emzik mi? Benim bebeğim de emzik seçiyor. Damaklı alıyor damaksız olanlsrı almıyor.Maalesef çok uğraştım emzik tutmuyor bir kaç saniye agzinda tutup atıyor her gün bıkmadan deniyorum aynı sonuç.
Sıkmayın canınızı doğuştan bıngıldağı tamamen kapalı doğan bebekler varmış önemli olan baş çevresinin büyümesi. Allah’ın izniyle sağlıkla büyür bebeğinizInsallah bi sikinti cikmaz valla evlat ne zormus beynim durdu bi an doktorun söylediklerini algilayamadm basimdan asagi kaynar sular döküldü Hep dua edyorm Insallah Rabbm sifa verir
Emzik tutmuyor mu emzik alsa büyük kolaylık olur? Ihlamur papatya içebilirdim rahatlatirdi seni. Yok mu yakınında bebeğe bakacak o esnada seni uyutabilcek annem dostum?Çok kötü durumdayım zaten ne yapacağımı şaşırdım. Yarın psikiyatri den randevu aldım. Uykularım iyice kaçtı geceleri uyuyamıyorum
Kizlar gazlı olmaz diyenler need de acaba. Kizim da uykusuzdu ne mama ne meme almadı reflüye döndü gazi perişan oldum oğlumda gazlı uyku nedir bilmiyorum. Seni cok iyi anlıyorum. Hava güzelse koy arabaya yürü sana da iyi gelir bebeğe de su anda covid var komşu akrabadan kaciyoruz oturup sohbet edip kahve içemiyoruz yollara vuralim kendimizi bebislerde uyur.Ne zormus anne olmak ahhh annem benim kızda aşırı gazlı uyku haram bana 2 aylık olcaz çarşamba günü denemediğim damla kalmadı yine en iyi relectaz geldi bize Emzirmeyide beceremedik bunuda stres yapıyorum kendime her mama verdiğimde suçlu gibi hissediyorum kendimi biberona alistigındanmi süt az ondan mı bilmiyorum ilk aliyor memeye sonra çığlık çığlığa ağlıyor bir dahada istemiyor ne yapacagımi sasırdm aksama kadar istiyor ayakta durayım kucagımda hep bi yatarken besige koyuyorum belim kopuyor artık ne yemek yapabiliyorum ne is cok zor bi bebek cok şancı giriyor ondan yapıyor sanırım cok yorgun bitkinim
Ay canim senin bebegin gazi olması cok normal sürekli mide sis birde gaz çıkmıyor Allah yardimcin olsun. Geçen kizim hasta oldu bebek annemdeydi annem pekmeze batırıp vermiş emziği bütün gun ağzında diyemem ama sakinleşmesi icin uyumadan önce tutuyor.kilo alımını nasil? Bana dikkat et her saat beslersen reflüye dönebilir dedi aklım.cikiyor kusması daha kötü .Benim ki mümkün değil mene vermeden susmuyor her ağlamada direniyorum beslenme arasını açayım gaz birikmesin diye ama sonunda pes edip veriyorum. Amaç doymak değil memede olmayı seviyor 1 saat içinde 3 kez verdiğimi biliyorum gece uykusu dışında 2 saati bile bulmuyor. Bide memede uyumak istiyor uyuyunca gazını da çıkaramıyorum eger çıkartmaya çalışırsam uyanıyor yine başa dönüyoruz meme istiyor Ay valla içim şişti ne yapcam bilmiyorum
Hepsinden denedim suan bibs kaldı onu almayi düşünüyorum.Damaklı emzik mi damaksız emzik mi? Benim bebeğim de emzik seçiyor. Damaklı alıyor damaksız olanlsrı almıyor.
Evet canım bu yüzden gazı hic bitmiyor çok istiyor memeyi. Bende denesem mi minicik batirayim pekmeze belki alir. Kilo alımı çok iyi maşallah 3.5 doğdu ilk kontrolde 3.200 çıktı 1 aylık kontrolde tam 5 kg çıktı şimdi tartiyoruz kucağımda 6 kg çıkıyor. İnan her saat beslemek benim için de çok zor Allah korusun bide reflu çıkmasın. Memede kısa kalıyor cok cok emdiginde kusuyor çok sık değil yada midesini kocaman yaptı bilemiyorumAy canim senin bebegin gazi olması cok normal sürekli mide sis birde gaz çıkmıyor Allah yardimcin olsun. Geçen kizim hasta oldu bebek annemdeydi annem pekmeze batırıp vermiş emziği bütün gun ağzında diyemem ama sakinleşmesi icin uyumadan önce tutuyor.kilo alımını nasil? Bana dikkat et her saat beslersen reflüye dönebilir dedi aklım.cikiyor kusması daha kötü .
Insallah büyür hayirlisyla Rabbme biraktm takmamaya calsyorm ama elimde degl bebegimi her sevdgmde aklma kotu seyler allma geliyoSıkmayın canınızı doğuştan bıngıldağı tamamen kapalı doğan bebekler varmış önemli olan baş çevresinin büyümesi. Allah’ın izniyle sağlıkla büyür bebeğiniz
Dene bakalim cañim insallah alir . Masallah oglusuna Allah nazardan kourusunHepsinden denedim suan bibs kaldı onu almayi düşünüyorum.
Evet canım bu yüzden gazı hic bitmiyor çok istiyor memeyi. Bende denesem mi minicik batirayim pekmeze belki alir. Kilo alımı çok iyi maşallah 3.5 doğdu ilk kontrolde 3.200 çıktı 1 aylık kontrolde tam 5 kg çıktı şimdi tartiyoruz kucağımda 6 kg çıkıyor. İnan her saat beslemek benim için de çok zor Allah korusun bide reflu çıkmasın. Memede kısa kalıyor cok cok emdiginde kusuyor çok sık değil yada midesini kocaman yaptı bilemiyorum
Insallah biran once gecer rezene içiyorum ne yicemi şaşırdım cok dikkat ediyorum yine aynıSendeki gaz bebege gecer sutunden bol bol rezene ic kendini sicak tut emziriyosan gaz yapan seyler yeme hepimizin bebekleri gazli ben emzirmedigm halde tüp gibi valla benimkide bu aralar cok fena uykusu kuş gbi şu donemden sonra rahatlariz insallah