- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 5.371
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.881
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunYok cnm tam bir haftam var nasipse sali
Acici kullanmadan yaptırın...bazı kuaförler rofleden sonra acici cila atıyor. Bazıları benimki gbi önce dip boyası sonra rofle..direk rofle yaptırın benim gbi...dibe girmesin
Dışardan söyleseniz çok halsizsen yapacak kimse de yoksa çünkü çok kötü oluyo halsizlik kalkamıyo insanAmin canim insallah. Oylece yatiyorum ya ama kalkip evi toplamam ve yemek yapmam lazim keske bunlari yapacak biri olsa
Amin canim insallahHakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Benim sezeryandan tek korkma sebebim var komik ama ben yarami gorursem bayginlik geciririm 30 yasimq geldim parmagim kesilsin bakmazsam parmagima ise guce devam ederim ama bir kere bakayim dersem hemen basim donuyor ilkinde normal olsun diye diretme sebebimde sadece buydu pansuman falan yaparken ya kendimden gecersem diye normal yaptim dikislere elim degince bile icim bi tuhaf oldu bakma cesaretinde hic bulunamadim
Ben de 1 düşük yaptım 2 yıl önce öyle diyolar düşük yapan doğumdan daha kötü olurmuş diye inşallah öyledir ben de ona güveniyorum birazyaa inşallah gönlüne göre olur buda canım :)
bende hiç ameliyat olmadım sezaryenden korkum o yüzden ama düşük yaşadıgım için az çok tahmin ediyorum normal dogumu. hakkımızda hayırlsıı artık bakalım ne olacak :)
Ayrıntılı izlemedim de tarif eden doktor videosu görmüştüm kendin yapabilirsen baş parmak kullanıyosun birkaç cm içeriye elini yağlayıp veya vazelin gibi bişeyle yardim alarak makat tarafına saat 3 ile 9 yönünde yarım daire çizerek kası gevşetiyosun tarifi basit bakayım ben yapabilirsem yapcam olmadı eşim yapsın napim ama kendim yaparım heraldePerine masajını nasıl yapıyoruz, nette bir açıklama tanım gördüm ama bir çizim, animasyon vs görmedim. Doktora da sormayı unuttum heyecandanVar mı faydalandığınız, detaylı anlatan bi site vs?
Doktor zencefil limon önermişti bana ama diğer bitki çayları için de bişey demedi günde 1 veya 2 bardak içebilirsin demişti soğan suyu maydanoz suyu hariç tabi..Kizlar hamilelik surecinde doktordan onay alip ictiginiz bitki cayi falan varmi ? Doktoruna danisan varsa lutfen yazsincok kotuyum
Bu haftalarda dedigin ölçü normal sanki canim, cok kisa gelmedi bana ama doktor daha iyi bilir tabii. Hepimizin kisalmistir artik.25 dedi bence tam anlamadım açıklık yok ama
Hastalık çok etkiliyor canim sancı falan olmasına neden oluyor. Bende koronayi atlatali iki hafta olmasına rağmen tekrar grip oldum boğazım ağrıyor kızımdan bulaştı hasta üç gündür oda. Son zamanlar keşke hasta olmasakAllah yardimcin olsun canim. İnsallah annen gelene kadar beklesin minik.
Off ben coook kotuyum ya baya hastayim ondan mi bu yalanci sancilarimdan mi bilmiyorum son gunler cok cok zor geciyor. İyilessem boyle olmaz belki.
Oyy 40+5 gözüm korkmadı değil sonum suni olsun hiç istemiyorum. Bu sefer kendi sancilarimla gelsin yaIlk oglumda senin gibiydim 38 oldu yok 39 oldu yok 40+5 olunca doktor artik baslatalim deyip suni vermisti yoksa hicc gelecegi yoktueşim gececi çalışıyordu annem her akşam geliyordu bugün yarin gelecek diye diye baktilar gelmiyor herkes birakmisti gelmeyi kendim kalmaya baslamistim
Canim bende şuan hasta olduğum için doktorum nane limon ıhlamur icebilirsin dedi. Ihlamur kuşburnu için bir sınırı yok ne kadar istersen iç dediKizlar hamilelik surecinde doktordan onay alip ictiginiz bitki cayi falan varmi ? Doktoruna danisan varsa lutfen yazsincok kotuyum
InsAllah canim ya suni ile zorlayınca olmadi zaten ne doğum basladi ne bebek indi ne acilma oldu sanci cektigimle kaldim saatlerce en guzeli kendi baslamasi insAllah öyle olurOyy 40+5 gözüm korkmadı değil sonum suni olsun hiç istemiyorum. Bu sefer kendi sancilarimla gelsin ya
Yok kız şimdi için değil 40 haftadan son doğum başlamazsa yapılan bir yöntemmişte kullanan oldu mu diye merak ettimKuzum acele etme inatlasacak iyice gec gelecek bak
Ya valla maşa yaptım az önce bişeye benzeyecek mi diye ama pek beğenmedim. Dışarıda saçımı kesecek bi kuaför bulmam lazımAyy benim saçları bir görseniz gecen sene saç ekimi yaptırmıştım sıfıra vurmuştuk şimdi biçimsiz bir şekilde uzama şeklinde resimler kötü çıkacak walla
Nane limonKizlar hamilelik surecinde doktordan onay alip ictiginiz bitki cayi falan varmi ? Doktoruna danisan varsa lutfen yazsincok kotuyum
Çarşamba demiştin demi canjm hadi hayırlı sonuçlarını bekliyoruzDönemedik eveyatışımı yaptılar.ciğer geliştirici iğne yaptılar.şu an ikinci serum takıldı.yarın karar verilecek ne yapılacağına
İshal bir çok kişide var ilginç bende öyleyim, iki gündür ağrım yok kasik ağrım filan bunu da yaşayan olmuş okudukça rahatlıyorumKızlar bugün ağrılar sancılar bitmiyor galiba sabah kalktigimdan beri afedersiniz ishal var onun karin ağrısıni cektim simdi de bel ağrısı şiddetli oglumu okula bıraktım ama üfleye üfleye eve dönüyorum, 2 gündür bulaşık makinem bozuldu elde yikayınca cok yoruluyorum o yüzden mi oldu bu ağrılar anlayamadim
Tuhhh, 3 gunle akrep olmayi kaciriyor ama ossunoyy azcik kaldi
Ayy biz seninle sonlardayız acaba gelen bebiş var mı diye heyecanla bakıyorum sabahları .
dayler dayler acaba aralığa kadar tutsam mı bebeyi içerde
Kızlar saçlarınızı boyadınız mı şu süreçte? Aslında beyazım yok ama dibim siyah uçlar sarı kaldı. Napsam bilemedim. İnternette pytho saç boyası önerilmiş ancak sizlerin de tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Hadi gözün aydın bugune kadar sagsalim geldin Allah in izniyle. İnsaAllah yarın evladını da kucağına alcaksinSabah 8.30da gel dedi bilmiyorum hemen alır mı nasıl işliyor süreç
Herkes bebeklerine bakarken bizimle kimse ilgilenmeyecekkkO değil de biz sonlardayız, biz doğurduğumuzda bi bakıcaz kimse yok herkes kendi derdinde