2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Eveet bakalım ne zaman gelmeye karar verecekler ay çok heyecanlıyım artık hem kendim için hem buradaki tüm anne adayları için

Az önce aradımbenim tok esnaf kuaförümü. Yok dışarda kesemezmiş, saç uçuşuyormuş, yanda kasap varmış laf ediyormuş... İçerde de müşterilerden maske takmayan oluyormuş kefil olamazmış. Peki müşterinin olmadığıya da tenha olduğu bi aralık yok mu o zaman geleyim dedim yokmuş. Hayret ya... Yahu insan der ki ne bileyim yarım saat erken açayım, erken kapatayım bi çözüm üretir yani müşteriye. Geçen yıl sitenin aşağısındaki kuaför öyle yapmıştı. Adamcağıza hamile bile olmamama rağmen korkuyorum covid ten, hiçbir yere gidemiyorum nasıl yapsak dediğimde erken açmıştı yarım saatcik dükkanını benim için. Ama gel gör ki kesimini beğenmedim yoksa doğrudan onu arardım Sen de bi sor bakalım belki seninkisiiyi esnaftır da bi çözüm üretir

Valla arkadaşım sağolasın, kızmadın inşallah sonuçta ailendir hani dil uzatmış gibi mi oldum dedim yazdıktan sonra ama inan seni anlıyorum ve sinirlenmeden edemiyorum Bu arada çok efsaneymiş ya kısa boy uzun boy mevzusu ahahah. Peki şey, ten rengimizle ilgili bir bilgileri var mıymış mesela kumrallar yapabiliyor muymuş normal doğum
Hayır yapamıyorsa boşuna heves etmeyim bileyim önceden ahaha

Ben de bi kere artık delirme noktasındayken birine "burnumdan çıkarıcam" demiştim...

yok kızmadım canım benim böyle bi desteğe ihtiyacım varmış gerçekten aile bile olsa suan bıkmış durumdaydım
gülmek iyi geldi valla. daha ne efsaneler var benim etrafımda ahh ahhh :)
ama ten rengini sorayım istersen ona da yorumu vardır kesinnnn
hahhha burundan çıkarmak oda çok iyiymiş

Ben napayim ozaman 1.58 boy kızımı normal doğurdum insallah buda öyle olur

Daha dün agrim var yazmıştım bugün prenses gibiyim gecede güzel uyudum maşallah hiç ağrı sızı bisi yok. Ben kesin 40 i görücem belki geçeriz bile 41 e yarın 38+0 eşim gitti bile il dışına. Duruma göre bir sürü senaryo oluşturduk yarın annem köye gidiyor 2 günlüğüne anannemin yanına. Artık acil durumda kayinvalidemgil yardım edecek kızımla evde tek kalıyorum

Kuzum cidden cok sacmaliyorlar. Cok gidip geliyormusun yoksa telefonda mi soyluyorlar bunlari ? Bizimde doktor olan bir akraba var benden sonra dogum yapti. Kimse ona dogum seklinj bile sormazken kendisi uzunca zaman sezeryani ovdu durdu. Normal yapanlara siz ileride idrarinizi bile tutamayacaksiniz dedi surekli kendisi isteyerek sezeryan oldu hayir sansina o kadar rahat gecmiski hala sezeryani over durur. Neyseki simdi gorusmuyoruz pandemiden dolayi. Telefonda da konusmuyoruz ama cidden cevremde sezeryan olup kotu gecen hic olmadi herkes rahat anlatiyor buda sans sanirim

Allah yardimcin olsun canim. İnsallah annen gelene kadar beklesin minik.
Off ben coook kotuyum ya baya hastayim ondan mi bu yalanci sancilarimdan mi bilmiyorum son gunler cok cok zor geciyor. İyilessem boyle olmaz belki.

Ilk oglumda senin gibiydim 38 oldu yok 39 oldu yok 40+5 olunca doktor artik baslatalim deyip suni vermisti yoksa hicc gelecegi yoktueşim gececi çalışıyordu annem her akşam geliyordu bugün yarin gelecek diye diye baktilar gelmiyor herkes birakmisti gelmeyi kendim kalmaya baslamistim

Çok sevindim canım, yarın da bizim kontrol var. Bu hafta ile doğan bebekler erken doğum olarak kabul edilmiyormuş zaten. Artık bıdıkların insafına kaldık. Ne zaman gelmek isterlerse
Perine masajını da gönül rahatlığıyla yapabilirim artık saldım kendimi bugünden sonra rahatladım inşallah senden de güzel haberler gelir

Allah yardimcin olsun canim. İnsallah annen gelene kadar beklesin minik.
Off ben coook kotuyum ya baya hastayim ondan mi bu yalanci sancilarimdan mi bilmiyorum son gunler cok cok zor geciyor. İyilessem boyle olmaz belki.
Hastalıktan da oluyo kasılmalar ağrılar bitkisel şeyler ye iç sarımsak zencefil ıhlamur limon inşallah iyi olacaksın

maalesef genelde bi aradayız canım
derler canım bak bunu diyen doktormuş bide benimkiler hiç birşey bide
benimde çevremde sezaryenden pişman olan yok hepsi çok iyi ertesi gün kalktı ayağa ağrı sızı da çekmedi.
aksine mesela normal doğum yapıp kesisi yırtıgı olan çok var
ama kimsenin kimseye yorum yapma hakkı da yok tabi ki önemli olan sağlıklı olması.
inşallah en güzel şekilde alırız yavrularımızı elimize

Sizde mi yarın yapacaksınız doğum çok heyecanlı
Yok cnm tam bir haftam var nasipse sali
Acici kullanmadan yaptırın...bazı kuaförler rofleden sonra acici cila atıyor. Bazıları benimki gbi önce dip boyası sonra rofle..direk rofle yaptırın benim gbi...dibe girmesin

Hastalıktan da oluyo kasılmalar ağrılar bitkisel şeyler ye iç sarımsak zencefil ıhlamur limon inşallah iyi olacaksın
Amin canim insallah. Oylece yatiyorum ya ama kalkip evi toplamam ve yemek yapmam lazim keske bunlari yapacak biri olsa
Amin canim insallah Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Benim sezeryandan tek korkma sebebim var komik ama ben yarami gorursem bayginlik geciririm 30 yasimq geldim parmagim kesilsin bakmazsam parmagima ise guce devam ederim ama bir kere bakayim dersem hemen basim donuyor ilkinde normal olsun diye diretme sebebimde sadece buydu pansuman falan yaparken ya kendimden gecersem diye normal yaptim dikislere elim degince bile icim bi tuhaf oldu bakma cesaretinde hic bulunamadim

yaa inşallah gönlüne göre olur buda canım :)
bende hiç ameliyat olmadım sezaryenden korkum o yüzden ama düşük yaşadıgım için az çok tahmin ediyorum normal dogumu. hakkımızda hayırlsıı artık bakalım ne olacak :)

Bakalim hayirlisi canim insallah. İlkinden sonra aslinda tovbeliydim normale ama insan beynini tek unuttugu aci normal dogummus yuzde yuz dogru artik emin oldum

Perine masajını da gönül rahatlığıyla yapabilirim artık saldım kendimi bugünden sonra rahatladım inşallah senden de güzel haberler gelir
Perine masajını nasıl yapıyoruz, nette bir açıklama tanım gördüm ama bir çizim, animasyon vs görmedim. Doktora da sormayı unuttum heyecandan Var mı faydalandığınız, detaylı anlatan bi site vs?

Perine masajını nasıl yapıyoruz, nette bir açıklama tanım gördüm ama bir çizim, animasyon vs görmedim. Doktora da sormayı unuttum heyecandan Var mı faydalandığınız, detaylı anlatan bi site vs?

Canım burda kısacık temsili göstererek anlatıyor ben bundan yararlanmıştım

Müthiş bir canlandırma ile açıklamış, bayıldım. Eşimden destek isteyeceğim, inşallah yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…