- 26 Kasım 2020
- 500
- 645
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.861
Teşekkürlerdüzensiz gözüküyor bunlar yalancı sancı diye biliyorum.Bir tanesi 100de çıkmış genel olarak 60larda çıkmış normal yani.
kilosu ve boyuda uyumlu maşallah
Eveet bakalım ne zaman gelmeye karar verecekler ay çok heyecanlıyım artık hem kendim için hem buradaki tüm anne adayları içinGerçekten hastaneler çok ilginçAcıbadem sigorta için memorial 9500 tobb 6500 fiyat verdi bize. Epey de fark var Bir ihtimal doktor anlaşmalı olduğu için olabilir fark, benimkinin her ikisiyle de anlaşması yok. Hastaneyi biz sigortanın doğum paketinden karşılayacağız. Hayırlısı olsun beklenen doğum tarihlerimiz de çok yakınmış
Az önce aradımbenim tok esnaf kuaförümü. Yok dışarda kesemezmiş, saç uçuşuyormuş, yanda kasap varmış laf ediyormuş... İçerde de müşterilerden maske takmayan oluyormuş kefil olamazmış. Peki müşterinin olmadığıya da tenha olduğu bi aralık yok mu o zaman geleyim dedim yokmuş. Hayret ya... Yahu insan der ki ne bileyim yarım saat erken açayım, erken kapatayım bi çözüm üretir yani müşteriye. Geçen yıl sitenin aşağısındaki kuaför öyle yapmıştı. Adamcağıza hamile bile olmamama rağmen korkuyorum covid ten, hiçbir yere gidemiyorum nasıl yapsak dediğimde erken açmıştı yarım saatcik dükkanını benim için. Ama gel gör ki kesimini beğenmedim yoksa doğrudan onu arardımBoya mesajlarını okuyunca bu zamana kadar röfle kesim yaptırmaya gitmediğime çok pişman oldumAcaba dışarıda yap desem üşütür müyüm diye korktum artık havalar da soğudu. Gerçekten bebekle uzun süreli röfleye gitmek çok zor olacak dediğiniz gibi, hiç bu aklıma gelmemişti. Röfle için kullanın diye kuaföre önerebileceğimiz/alıp gidebileceğimiz daha doğal bir açıcı var mı bildiğiniz?
Valla arkadaşım sağolasın, kızmadın inşallah sonuçta ailendir hani dil uzatmış gibi mi oldum dedim yazdıktan sonra ama inan seni anlıyorum ve sinirlenmeden edemiyorumağzına sağlık arkadaşım
ne güzel yazmış ne güzel anlatmışsın.
o kadar fikir veren hatta baskı yapan insan varken burdan bunları duymak bile inan çok iyi geldi.
birde şöyle fikirleri olanları duydum daha dün akşam
-kısa boylu kadınlar normal doğum yapamazmış bebeği tehlikeye atıyormuşum
tamam selvi boylu degilim ama 1.64 kısa olduğunu düşünmüyorum zaten doğumun boyla alakalı bir eylem olduğu doğru değil bence diyebildim
herkes herşeyi neden iyi biliyor anlamış degilim.
ama biraz duymamayı denesem çok iyi olacak
Ben de bi kere artık delirme noktasındayken birine "burnumdan çıkarıcam" demiştim...Kısa boylular normal doğum yapmamalı mıymışAy bunu ilk defa duydum, hangi tıp fakültesinden mezun bunu söyleyen kocakarı?
Yani çevremde 1.50 boyunda insanlar çatır çatır normal doğurdu, hem de kesisiz dikişsiz. Neredeyse 1.80’lik kadın da tıbbi sebeplerden sezaryen oldu.
Bana da sürekli soruyorlar, nasıl doğurucan diye, normal istiyorum ama doktora bıraktım diyorum. Kime ne çocuğumu neremden çıkaracağıma? Yorum yapacak olana direkt “sen doğurunca öyle yaparsın, bana yorum yapıp strese sokma” diyorum, ikinciye gelemiyorSen de net ol bu kocakarılara karşı, fırsat verme
yok kızmadım canım benim böyle bi desteğe ihtiyacım varmış gerçekten aile bile olsa suan bıkmış durumdaydımValla arkadaşım sağolasın, kızmadın inşallah sonuçta ailendir hani dil uzatmış gibi mi oldum dedim yazdıktan sonra ama inan seni anlıyorum ve sinirlenmeden edemiyorumBu arada çok efsaneymiş ya kısa boy uzun boy mevzusu ahahah. Peki şey, ten rengimizle ilgili bir bilgileri var mıymış mesela kumrallar yapabiliyor muymuş normal doğum
Hayır yapamıyorsa boşuna heves etmeyim bileyim önceden ahaha
Ben de bi kere artık delirme noktasındayken birine "burnumdan çıkarıcam" demiştim...
Ben napayim ozaman 1.58 boy kızımı normal doğurdum insallah buda öyle olurağzına sağlık arkadaşım
ne güzel yazmış ne güzel anlatmışsın.
o kadar fikir veren hatta baskı yapan insan varken burdan bunları duymak bile inan çok iyi geldi.
birde şöyle fikirleri olanları duydum daha dün akşam
-kısa boylu kadınlar normal doğum yapamazmış bebeği tehlikeye atıyormuşum
tamam selvi boylu degilim ama 1.64 kısa olduğunu düşünmüyorum zaten doğumun boyla alakalı bir eylem olduğu doğru değil bence diyebildim
herkes herşeyi neden iyi biliyor anlamış degilim.
ama biraz duymamayı denesem çok iyi olacak
Kuzum cidden cok sacmaliyorlar. Cok gidip geliyormusun yoksa telefonda mi soyluyorlar bunlari ? Bizimde doktor olan bir akraba var benden sonra dogum yapti. Kimse ona dogum seklinj bile sormazken kendisi uzunca zaman sezeryani ovdu durdu. Normal yapanlara siz ileride idrarinizi bile tutamayacaksiniz dedi surekliyok kızmadım canım benim böyle bi desteğe ihtiyacım varmış gerçekten aile bile olsa suan bıkmış durumdaydım
gülmek iyi geldi valla. daha ne efsaneler var benim etrafımda ahh ahhh :)
ama ten rengini sorayım istersen ona da yorumu vardırkesinnnn
hahhha burundan çıkarmak oda çok iyiymiş
Seninki mucizeBen napayim ozaman 1.58 boy kızımı normal doğurdum insallah buda öyle olur
maşallah canım benim inşallah 2. de sağlıkla gelsin işte densiz insanların uydurmaları çok oluyorBen napayim ozaman 1.58 boy kızımı normal doğurdum insallah buda öyle olur
Allah yardimcin olsun canim. İnsallah annen gelene kadar beklesin minik.Daha dün agrim var yazmıştım bugün prenses gibiyim gecede güzel uyudum maşallah hiç ağrı sızı bisi yok. Ben kesin 40 i görücem belki geçeriz bile 41 eyarın 38+0 eşim gitti bile il dışına. Duruma göre bir sürü senaryo oluşturduk yarın annem köye gidiyor 2 günlüğüne anannemin yanına. Artık acil durumda kayinvalidemgil yardım edecek kızımla evde tek kalıyorum
Ilk oglumda senin gibiydim 38 oldu yok 39 oldu yok 40+5 olunca doktor artik baslatalim deyip suni vermisti yoksa hicc gelecegi yoktuDaha dün agrim var yazmıştım bugün prenses gibiyim gecede güzel uyudum maşallah hiç ağrı sızı bisi yok. Ben kesin 40 i görücem belki geçeriz bile 41 eyarın 38+0 eşim gitti bile il dışına. Duruma göre bir sürü senaryo oluşturduk yarın annem köye gidiyor 2 günlüğüne anannemin yanına. Artık acil durumda kayinvalidemgil yardım edecek kızımla evde tek kalıyorum
Perine masajını da gönül rahatlığıyla yapabilirim artık saldım kendimi bugünden sonra rahatladımÇok sevindim canım, yarın da bizim kontrol var. Bu hafta ile doğan bebekler erken doğum olarak kabul edilmiyormuş zaten. Artık bıdıkların insafına kaldık. Ne zaman gelmek isterlerse
Hastalıktan da oluyo kasılmalar ağrılar bitkisel şeyler ye iç sarımsak zencefil ıhlamur limon inşallah iyi olacaksınAllah yardimcin olsun canim. İnsallah annen gelene kadar beklesin minik.
Off ben coook kotuyum ya baya hastayim ondan mi bu yalanci sancilarimdan mi bilmiyorum son gunler cok cok zor geciyor. İyilessem boyle olmaz belki.
maalesef genelde bi aradayız canımKuzum cidden cok sacmaliyorlar. Cok gidip geliyormusun yoksa telefonda mi soyluyorlar bunlari ? Bizimde doktor olan bir akraba var benden sonra dogum yapti. Kimse ona dogum seklinj bile sormazken kendisi uzunca zaman sezeryani ovdu durdu. Normal yapanlara siz ileride idrarinizi bile tutamayacaksiniz dedi sureklikendisi isteyerek sezeryan oldu hayir sansina o kadar rahat gecmiski hala sezeryani over durur. Neyseki simdi gorusmuyoruz pandemiden dolayi. Telefonda da konusmuyoruz ama cidden cevremde sezeryan olup kotu gecen hic olmadi herkes rahat anlatiyor buda sans sanirim
Yok cnm tam bir haftam var nasipse saliSizde mi yarın yapacaksınız doğumçok heyecanlı
Acici kullanmadan yaptırın...bazı kuaförler rofleden sonra acici cila atıyor. Bazıları benimki gbi önce dip boyası sonra rofle..direk rofle yaptırın benim gbi...dibe girmesinBoya mesajlarını okuyunca bu zamana kadar röfle kesim yaptırmaya gitmediğime çok pişman oldumAcaba dışarıda yap desem üşütür müyüm diye korktum artık havalar da soğudu. Gerçekten bebekle uzun süreli röfleye gitmek çok zor olacak dediğiniz gibi, hiç bu aklıma gelmemişti. Röfle için kullanın diye kuaföre önerebileceğimiz/alıp gidebileceğimiz daha doğal bir açıcı var mı bildiğiniz?
Amin canim insallah. Oylece yatiyorum ya ama kalkip evi toplamam ve yemek yapmam lazim keske bunlari yapacak biri olsaHastalıktan da oluyo kasılmalar ağrılar bitkisel şeyler ye iç sarımsak zencefil ıhlamur limon inşallah iyi olacaksın
Amin canim insallahmaalesef genelde bi aradayız canım
derler canım bak bunu diyen doktormuş bide benimkiler hiç birşey bide
benimde çevremde sezaryenden pişman olan yok hepsi çok iyi ertesi gün kalktı ayağa ağrı sızı da çekmedi.
aksine mesela normal doğum yapıp kesisi yırtıgı olan çok var
ama kimsenin kimseye yorum yapma hakkı da yok tabi ki önemli olan sağlıklı olması.
inşallah en güzel şekilde alırız yavrularımızı elimize
yaa inşallah gönlüne göre olur buda canım :)Amin canim insallah. Oylece yatiyorum ya ama kalkip evi toplamam ve yemek yapmam lazim keske bunlari yapacak biri olsa
Amin canim insallahHakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Benim sezeryandan tek korkma sebebim var komik ama ben yarami gorursem bayginlik geciririm 30 yasimq geldim parmagim kesilsin bakmazsam parmagima ise guce devam ederim ama bir kere bakayim dersem hemen basim donuyor ilkinde normal olsun diye diretme sebebimde sadece buydu pansuman falan yaparken ya kendimden gecersem diye normal yaptim dikislere elim degince bile icim bi tuhaf oldu bakma cesaretinde hic bulunamadim
Bakalim hayirlisi canim insallah. İlkinden sonra aslinda tovbeliydim normale amayaa inşallah gönlüne göre olur buda canım :)
bende hiç ameliyat olmadım sezaryenden korkum o yüzden ama düşük yaşadıgım için az çok tahmin ediyorum normal dogumu. hakkımızda hayırlsıı artık bakalım ne olacak :)
Perine masajını nasıl yapıyoruz, nette bir açıklama tanım gördüm ama bir çizim, animasyon vs görmedim. Doktora da sormayı unuttum heyecandanPerine masajını da gönül rahatlığıyla yapabilirim artık saldım kendimi bugünden sonra rahatladıminşallah senden de güzel haberler gelir
Perine masajını nasıl yapıyoruz, nette bir açıklama tanım gördüm ama bir çizim, animasyon vs görmedim. Doktora da sormayı unuttum heyecandanVar mı faydalandığınız, detaylı anlatan bi site vs?
Müthiş bir canlandırma ile açıklamış, bayıldım. Eşimden destek isteyeceğim, inşallah yapabilirÖzge Dündar Taşkın on Instagram: "Doğumdan çıkmış olmam, yorgunluğun diplerinde gezmem (gözlerden anlaşıldığı üzere) #perinemasajı videosu çekmeme engel değil😊 Girdiğim doğumdan aldığım ilhamla hemen dedim Özge çek bir perine masajı #reels i Elde n
4,094 likes, 34 comments - dogummelegi on March 30, 2021: "Doğumdan çıkmış olmam, yorgunluğun diplerinde gezmem (gözlerden anlaşıldığı üzere) #perinemasajı videosu çekmeme engel değil😊 Girdiğim doğumdan aldığım ilhamla hemen dedim Özge çek bir perine masajı #reels i Elde ne malzeme varsa...www.instagram.com
Canım burda kısacık temsili göstererek anlatıyor ben bundan yararlanmıştım