2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Amin canim insallah. Oylece yatiyorum ya ama kalkip evi toplamam ve yemek yapmam lazim keske bunlari yapacak biri olsa

Amin canim insallah 🥰 Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Benim sezeryandan tek korkma sebebim var komik ama ben yarami gorursem bayginlik geciririm 😳😁 30 yasimq geldim parmagim kesilsin bakmazsam parmagima ise guce devam ederim ama bir kere bakayim dersem hemen basim donuyor 🤭 ilkinde normal olsun diye diretme sebebimde sadece buydu pansuman falan yaparken ya kendimden gecersem diye 😁 normal yaptim dikislere elim degince bile icim bi tuhaf oldu 😳 bakma cesaretinde hic bulunamadim 🤭
Dışardan söyleseniz çok halsizsen yapacak kimse de yoksa çünkü çok kötü oluyo halsizlik kalkamıyo insan
yaa inşallah gönlüne göre olur buda canım :)
bende hiç ameliyat olmadım sezaryenden korkum o yüzden ama düşük yaşadıgım için az çok tahmin ediyorum normal dogumu. hakkımızda hayırlsıı artık bakalım ne olacak :)
Ben de 1 düşük yaptım 2 yıl önce öyle diyolar düşük yapan doğumdan daha kötü olurmuş diye inşallah öyledir ben de ona güveniyorum biraz 😄
Perine masajını nasıl yapıyoruz, nette bir açıklama tanım gördüm ama bir çizim, animasyon vs görmedim. Doktora da sormayı unuttum heyecandan 😃 Var mı faydalandığınız, detaylı anlatan bi site vs?
Ayrıntılı izlemedim de tarif eden doktor videosu görmüştüm kendin yapabilirsen baş parmak kullanıyosun birkaç cm içeriye elini yağlayıp veya vazelin gibi bişeyle yardim alarak makat tarafına saat 3 ile 9 yönünde yarım daire çizerek kası gevşetiyosun tarifi basit bakayım ben yapabilirsem yapcam olmadı eşim yapsın napim ama kendim yaparım heralde 😊
Kizlar hamilelik surecinde doktordan onay alip ictiginiz bitki cayi falan varmi ? Doktoruna danisan varsa lutfen yazsin 😥 cok kotuyum
Doktor zencefil limon önermişti bana ama diğer bitki çayları için de bişey demedi günde 1 veya 2 bardak içebilirsin demişti soğan suyu maydanoz suyu hariç tabi..
Ben yarim limonu ikiye böldüm bir tutam ıhlamur azıcık nane az kekik az da zencefil koyup kaynayınca kapattım altını ve süzdüm ılıyınca da bal ekleyip içtim çok iyi geldi bana bir de günde 1 diş sarımsak dilimleyip suyla ilaç gibi yuttum antibiyotik niyetine bir de süt ısıttım tam kaynatmadım ona çok az karabiber bal katıp içtim hiç te zararı olmadı bunların hepsinden 1 bardak yaptım 1 günde

Ayy benim saçları bir görseniz gecen sene saç ekimi yaptırmıştım sıfıra vurmuştuk şimdi biçimsiz bir şekilde uzama şeklinde resimler kötü çıkacak walla

Allah yardimcin olsun canim. İnsallah annen gelene kadar beklesin minik.
Off ben coook kotuyum ya baya hastayim ondan mi bu yalanci sancilarimdan mi bilmiyorum son gunler cok cok zor geciyor. İyilessem boyle olmaz belki.
Hastalık çok etkiliyor canim sancı falan olmasına neden oluyor. Bende koronayi atlatali iki hafta olmasına rağmen tekrar grip oldum boğazım ağrıyor kızımdan bulaştı hasta üç gündür oda. Son zamanlar keşke hasta olmasak

Ilk oglumda senin gibiydim 38 oldu yok 39 oldu yok 40+5 olunca doktor artik baslatalim deyip suni vermisti yoksa hicc gelecegi yoktu😁eşim gececi çalışıyordu annem her akşam geliyordu bugün yarin gelecek diye diye baktilar gelmiyor herkes birakmisti gelmeyi kendim kalmaya baslamistim😂
Oyy 40+5 gözüm korkmadı değil sonum suni olsun hiç istemiyorum. Bu sefer kendi sancilarimla gelsin ya :KK43:

Ayy benim saçları bir görseniz gecen sene saç ekimi yaptırmıştım sıfıra vurmuştuk şimdi biçimsiz bir şekilde uzama şeklinde resimler kötü çıkacak walla
Ya valla maşa yaptım az önce bişeye benzeyecek mi diye ama pek beğenmedim. Dışarıda saçımı kesecek bi kuaför bulmam lazım :KK49:

Dönemedik eve🙄yatışımı yaptılar.ciğer geliştirici iğne yaptılar.şu an ikinci serum takıldı.yarın karar verilecek ne yapılacağına
Çarşamba demiştin demi canjm hadi hayırlı sonuçlarını bekliyoruz 😍

Kızlar bugün ağrılar sancılar bitmiyor galiba sabah kalktigimdan beri afedersiniz ishal var onun karin ağrısıni cektim simdi de bel ağrısı şiddetli oglumu okula bıraktım ama üfleye üfleye eve dönüyorum, 2 gündür bulaşık makinem bozuldu elde yikayınca cok yoruluyorum o yüzden mi oldu bu ağrılar anlayamadim
İshal bir çok kişide var ilginç bende öyleyim, iki gündür ağrım yok kasik ağrım filan bunu da yaşayan olmuş okudukça rahatlıyorum 😅

Benimde bademcikler de bir yanma hissi var yarın dpktprdayız net bilgi alırım çaylar için çocuklarım hasta bulaşmasın dedim ama olmadı sanırım son dönemde öksürük kötü umarım o gelmez az önce de kv tansiyon 19 çıktı eşinle acile gittiler o da hasta olursa vay halimize umarım bir sıkıntı yoktur

Tuhhh, 3 gunle akrep olmayi kaciriyor ama ossun🤭🤣🤣 oyy azcik kaldi 🥰❤️

Ne güzel terazi olacak işte.. en sevdiğim 😍 (kendi burcum)

Ayy biz seninle sonlardayız acaba gelen bebiş var mı diye heyecanla bakıyorum sabahları .
dayler dayler dayler dayler acaba aralığa kadar tutsam mı bebeyi içerde 🤣

O değil de biz sonlardayız, biz doğurduğumuzda bi bakıcaz kimse yok herkes kendi derdinde 🤣

Kızlar saçlarınızı boyadınız mı şu süreçte? Aslında beyazım yok ama dibim siyah uçlar sarı kaldı. Napsam bilemedim. İnternette pytho saç boyası önerilmiş ancak sizlerin de tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Ben sordum canım.. “artık büyüdü zaten boyatabilirsin, hamilelik boyunca da ilk 3 ay hariç 1 kez hakkın var” dedi.. Benim önler nerdeyse beyazla kaplancak 🤣 doğuma yakın boyatmayı düşünüyorum..

Sabah 8.30da gel dedi bilmiyorum hemen alır mı nasıl işliyor süreç 😅😅
Hadi gözün aydın bugune kadar sagsalim geldin Allah in izniyle. İnsaAllah yarın evladını da kucağına alcaksin 🥰🥰Bol bol op evladını seni korkuttugu için de topuklarni sık 😄😄

İyi geceler 20kasım doğum olanlar sezeryen hangi gün doğurabiliriz dr. Um 10 kasımdan 15 kasıma kadar dio🤦🏼‍♀️

X