- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 30
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.721
Teşekkür ederim KesinlikleYarınki durumuma göre doktora giderim ilaç alırım kötü olursam teşekkür ederim canım
Ben de öyle ama olsun bol su içmek gerekiyo içince de öyle oluyorum napim sağlık olsun yeter ki
Sana maşallah nazar değmesin allah daha da güç kuvvet versin annelik böyle bişey işte herşeyden önce yavruların geliyo
Dağ şeklindeydi dr bunu hissediyormusun dedi dedim evet nefes kesiyor yaniCanım sivri sivri miydi yoksa dağ şeklinde miydi nstde sancı şekli
Olur olur ElhamdülillahMaşallahbenim ikinci geliyor ne yapacağım diyorum bazen oluyor demek ki Allah gayret kuvvet versin,
İnanmazsın bende öyleyim ama sorumluluklar işte yapmasam kim yapacak 4 çocuk yaptın madem bakacaksnAyy maşallah ya hep böyle iş bitirici olmak istemişimdir ama ben çok tembelim ya
İyi düşün iyi olsun canım. Zaten haftası da iyi doğsa bile sıkıntı olmaz İnşaAllah
Digerleri aliakin tabi onun ilk abiligiYenidoğan bebek her türlü seste uyurki yani benimkiler öyleydi sadece minik abimiz 19 aylık olan biraz haşin sevmek istiyor
Ben ne ilk kızımda ne bunda dağ şeklinde göremedim yaaaDağ şeklindeydi dr bunu hissediyormusun dedi dedim evet nefes kesiyor yani
Amin canım inşallahYorma kendini dikkat et zaten hepimizin yaklaştı artık doğumlar
Çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz ameliyatı iyi geçer herşey üst üste geliyo bizim de son zamanlarımıza rastlıyo allahım sevdiklerimize bizlere şifa versin sağlık herşeyden önemli
Sağlıkla gelsin inşallah gerek kalmaz ama küveze girse bile hemen çıkar iyi olur inşallah iyi şeyler düşün canım
İnşallah herşey gönlünce olsun iyi düşün iyi olsun…Hareketler bayağı azaldı.birkaç saat sonra sezeryana alacaklar.inşallah küveze girmez
Girip okudukça “ ben de bir gün yazacağım kızlar sancılarım 10 dk düştü sizce gideyim miDualarımız sizinle. Grupta her doğum haberi olduğunda acayip heyecanlanıyorum
inşallah kendimi kasmadan halledebilirimAynen öyle gerçekten çok kısa bisi o yüzden takma hiç düşünme alttan ultrasonla kontrol ettikleri gibi bisi
Benim milat dolmasına 23 gün var daha çantam hazır değilİyi haftalar maşallah yetişemiyorum size bebişler zamanında gelsinler inşallah. 20. Haftanın sonlarından beridir o kasılmalar gel gitti çoktu ilk veya ikinci olsa direk hastaneyi boylamıştım ama evde iki kocaman çocuk olunca öyle ha şuram ağrıdı falan hiç girmedim ama hep ödüm koptuerkenden mi doğacak diye şükür 35 olduk doktora göre 35 bitti böyle sizleri okurken dedim aha başına bi iş gelse allah korusun daha çanta hazır değil bebek arabayı hazırladım yavaş yavaş çanta hazırlıyorum ve birazda buzluk için kurabiye poğaça hazırlığına girdim ama tek başıma arabayı bile yapamadım
işte hep etrafımızda saçma sapan insanlar oluyor canım bazen en yakınımız bile düşüncesizlik yapıyorAy hic takma hicbirinicevap verme gec. Ben simdi kimseyle gorusmuyorum kafam rahat. İlkinde ben hayirlisi diyorjm eltim surekli normal diye diretiyor sinirimi bozmustu. Kayinvalidem desen ben sanci cekiyorum sancinin basindayim kadin gelmis bana suni sanci alma diyor habire ama artik yengem susturdu hayir oradayim caresizim artik birseyi diretecek durumda degilim teslim olmusum doktorlara bi dur yani
Evet dier abinin pek o taraflarda bezi yok ablamzda zaten benden daha anaçDigerleri aliakin tabi onun ilk abiligi
Kesinlikle canim. Hic konusturma bile cunku ayni kisiler dogum sonrasida bebeginle iliskine müdahale edecekiş
işte hep etrafımızda saçma sapan insanlar oluyor canım bazen en yakınımız bile düşüncesizlik yapıyor
sağ salim sağlıkla dünyaya gelsin evlatlarımız da nasıl dogurdugunun ne önemi var anlamıyorum.
Neyse şükür geçti oldu bitti iyileştiBen ne ilk kızımda ne bunda dağ şeklinde göremedim yaaamaşallah canım
inşallah canım yaÇok kısa sürüyor canım doktor kontrol ettikten sonra bundan mı korktum dersin
çok dogru söyledin canım dikkat edicem artık elimden geldiğinceKesinlikle canim. Hic konusturma bile cunku ayni kisiler dogum sonrasida bebeginle iliskine müdahale edecek