2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kontrolden geldim kızlar iki seferdir idrar tahlilimde enfeksiyon vardı toz ilaç kullandım kaşıntı vs yok sadece kokulu akıntım vardı doktora geçmediğini söyledim ürolojiye yönlendirdi yarın onun için gideceğim bide baş çevresi 2 hafta önde çıkıyo ya canımı o sıkıyo Bi sorun olur mu acaba doktor genetik de olabilir dedi ama 🤷🏻‍♀️
Benim de öyleydi dr sıkıntı yapmıyordu. Bu kontrolde duzelmis hersey haftasına uyumlu ciktu

Kontrolden geldim kızlar iki seferdir idrar tahlilimde enfeksiyon vardı toz ilaç kullandım kaşıntı vs yok sadece kokulu akıntım vardı doktora geçmediğini söyledim ürolojiye yönlendirdi yarın onun için gideceğim bide baş çevresi 2 hafta önde çıkıyo ya canımı o sıkıyo Bi sorun olur mu acaba doktor genetik de olabilir dedi ama 🤷🏻‍♀️
Genetiktir cabim insallah sizin nasil anneye yada babaya cekmis olabilir

Bas cevresini sorun etme canim oglumunda hep öyleydi hâlâ koca kafalı 🤭sadece normal doğuma engel oluyor işte

İnternette şekerli şeyler tüketildiğinde olur falan yazıyo canım ama sen dikkat ettin mi düzelmesi için 35 haftalığız 37 çıkıyo
Hayir hiç dikkat etmedim hiç umursamadim cnm ...kizimda iki hafta geriden geliyordu doğumda arayı kapattı...Bu sipamda iki hafta öndeydi oda normal şimdilik...zaten ben pek olcumlere takilmiyorum tam tutmuyor onlar

Girip okudukça “ ben de bir gün yazacağım kızlar sancılarım 10 dk düştü sizce gideyim mi 😍😍” diye hayal kuruyorum 😂😂
Bende öyle ya 😍 Benzer durumları yaşayan ve süreci paylaşacak birilerinin olması çok güzel 😇

Canım ben de Perşembe sağlık ocağında idrar testi yaptırdım. Lökosit yüksek çıkmış. Bana da ilaç verecek büyük ihtimalle.
Genetik olabilir. Eşimin ve benim ikimizin de kafalar büyük 😅 Allah'tan saçlarım uzun da belli olmuyor hahaha. Bizim bebişin de bir hafta önde en başından beri. Bizim gibi koca kafalı olacak yavrum 🙈🙊🙉

Son nst mi oldum Kizlar bende Hersey Yolunda son bir hafta. Dun babam dusupp kalcasini kirmis yrn ameliyat olacak ona cok uzuldum zaten engelli seksen yasinda burda gelecekmis basina son bir haftam kala moralim sifir
Cok geçmiş olsun, insallah cabucacik iyilesecek, bak bebis cok iyiymis, ona odaklan 🙏 yoluna girecek en kisa surede inşallah 💕
Hareketler bayağı azaldı.birkaç saat sonra sezeryana alacaklar.inşallah küveze girmez
Nasılsın her sey yolunda mi?
Kızlar ben yarın 38 Hafta oluyorum, aslında yarın kontrole gidicektim ama sabah kalktığımda belimde hafif hafif bi sızlama hissettim ve bugün gidiyim dedim. Gittim dr niye geldin daha erken dedi😃 belimde hafif sızlama hissediyorum deyince, soyun dedi ve alttan muayene etti ( çatı muayenesi) veee yumuşama başlamış bugün yarın gelir dedi nst de hareketler normal ve sancım yoktu. Sancın artarsa gel yoksa cuma görüşelim dedi. Eve geldiğimden beri biraz arttı adet sancısı gibi gelip gidiyor. Yani heran gidebilirim dua edin bana 🥺🥰
İnsallah sag salim gelecek kuzu, hic bsycik olmayacak 🙏🙏🥰
Olcumlere cok takilma, baska bir ultrason cihazinda ölçüm yaptırsan farkli cikabilir, 2 haftalik farklari normal goruyor doktorlar onemsemiyor ☺️

Kızlar artık yatakta falan hamile değilmiş gibi dönüyorum uykum kaçmıyor sadece tuvalete kalkıyorum böyle rahatlayan var mı benim gibi bir garip geldide o kadar rahatsız uyuduktan sonra birden böyle rahatlamak

amin canım hayırlısıyla bi doğsalar da korkularımız geçse :)
bana da kocamın tarafı baskı yapıyor sezaryen ol diye onların hepsi sezaryenci.
benim tarafım da normal doğum hepsi.
sürekli iki taraftan da bi burun kıvırma yaşıyorum :110:
hııı normal doğum mu yapcan:KK57: hııı sezryen mi diye sürekli eleştiri :KK57:
bide bu muayeneyi duyunca daha beter oldum :KK43:
Doktor ve bebek karar verecek de geç walla iki tarafa da

Kızlar artık yatakta falan hamile değilmiş gibi dönüyorum uykum kaçmıyor sadece tuvalete kalkıyorum böyle rahatlayan var mı benim gibi bir garip geldide o kadar rahatsız uyuduktan sonra birden böyle rahatlamak
Doğum iyiligi, enerjisi olabilir 🤭 oyle bsy okudum bi yerlerde ama hatırlamıyorum net olarak. Bir de asagi indiyse nefes alip verme ve mide rahatladigi için olabilir bence

Canım ben o rahatlığı dünden önceki 3-4 gün yaşadım. Hatta içimden dedim ki demek ki son zamanlarda uyuyabileceğim çok şükür. Sonra dün gece mide yanmasıyla uyandım. 😂 demek ki o öyle birkaç gün bana hediyeymiş de haberim yokmuş. Kıymetini bil uyu canım🌸

Canım benimki de 10 gün önceyle aynı çıkıyor ama doktor normal dedi. 0.01 mm daha az ölçsem 1 hafta aralar dedi

Doğum iyiligi, enerjisi olabilir 🤭 oyle bsy okudum bi yerlerde ama hatırlamıyorum net olarak. Bir de asagi indiyse nefes alip verme ve mide rahatladigi için olabilir bence
Karnım hiç yukarıda olmadı ama bebek inmesi farklı bir şey galiba dimi ay inşallah doğumla ilgilidir allahım 😂

Canım ben o rahatlığı dünden önceki 3-4 gün yaşadım. Hatta içimden dedim ki demek ki son zamanlarda uyuyabileceğim çok şükür. Sonra dün gece mide yanmasıyla uyandım. 😂 demek ki o öyle birkaç gün bana hediyeymiş de haberim yokmuş. Kıymetini bil uyu canım🌸
Ay o mide yanması çok illet o olmasında. Beni genelde karın ağrısı dönmeye çalışmak falan uyandırıyordu. İstediğim yöne yatamayınca uykum dağılıyordu. Bu hamileliğimde hiç sola yatamadım neredeyse. Rahat edemiyorum yani

Karnım hiç yukarıda olmadı ama bebek inmesi farklı bir şey galiba dimi ay inşallah doğumla ilgilidir allahım 😂

Ay o mide yanması çok illet o olmasında. Beni genelde karın ağrısı dönmeye çalışmak falan uyandırıyordu. İstediğim yöne yatamayınca uykum dağılıyordu. Bu hamileliğimde hiç sola yatamadım neredeyse. Rahat edemiyorum yani
Valla hic bilmiyorum ki, farklidir herhalde 🙈🤭 ben de kanala girsin duasi ediyorum ve surekli indi sanki yaaa filan diye kendi kendime kesfetmeye calisiyorum 🤣🤣

Benim milat dolmasına 23 gün var daha çantam hazır değil 🤭 evimin temizliğini yapmadım henüz. Yapılacak bir sürü şey var ama nedense sakinim 😬
Kaçıncı çocuk benim 3. Herhalde hiç o gün gelmeyecek gibi düşünüyorum yetişemiyorum bugün kurabiye yaptım koydum buzluğa yoksa her gün 🙈 gün güne atıyorum yada alıştım herhalde 😂😂😂 çocuk doğurmaya 😂

Bana da herkes inmiş göbeğin diyor geriliyorum erken daha diye. Bugün müdürüm gördü esprili bir adam. Hocanım burada doğuracksın sanırım diyor gülerek. Öyle olck galiba dedim bu haftayı saymassak 2 hafta daha okul gidebilicem tabii çarş Dr kontrolü var o ne derse o

Doğum yaklaşmış olabilir. Genelde o zamanlar rahatlama oluyormuş 😊
Kaçıncı çocuk benim 3. Herhalde hiç o gün gelmeyecek gibi düşünüyorum yetişemiyorum bugün kurabiye yaptım koydum buzluğa yoksa her gün 🙈 gün güne atıyorum yada alıştım herhalde 😂😂😂 çocuk doğurmaya 😂
3. Benimde 😊 herhalde ondan rahatım diye düşünüyorum. Ama bu kadar ötelemek yeter bugün çantayı hazırlayayım artık 😬

X