2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
37+5 :) bugün kendimi garip hissediyorum adet olacak gibi büyük tuvaletim var gibi hadi bakalım minnoş oğlum bugün yarın gel yoksa baban 1 hafta şehir dışında onsuz doğum yapabiliriz
İnşallah babası varken gelir minnoş Ben de dün akşamdan beri tam olarak böyle hissediyorum, en son cumartesi kontroldeydim sancı yoktu, ama bir tuhaf hissediyorum, acaba doğumun yaklaşması böyle birşey mi

Ye ye
Ayniyim canim olur at bakalim ama bende cok bilgili degilim bu konuda ilk kizimda nst de hic sanci gormemistim doguramicam ben diye uyudugum gecenin sabahi dogum basladi o yuzden bu sefer sanci gorunce panik oldum bu seferde doguracakmisim gibi geliyor bakalim ne olacak.

Suan kasilmam var mesela
Ya canım tecrübesizim bu konuda yanlış birsey de soruyo olabilirim ama bu kasılma dediğin şey mesela bebeğin karında toplanması karnın sertleşmesi gibi durumlar demi. Peki gün içinde olan kasılmalar mesela nst yapılırken olmazsa gene de sancı belli olur mu bebeğin hareketleriyle falan

Aklıma ilk haftalarda olan mesajlaşmamız geldi kanamamızla ilgili ne çabuk geçti nst konusuyoruz

Bildigim kadariyla hayir canim. Yani ablasinda bu kadar sik olmadigi icin denk gelmiyordu. ama bu sefer daha sik oldugundan cikti. Evet canim ama yakin zamana kadar daha ortalarda oluyordu. Simdi daha alt kisimda oluyor belimin hizasinda nefes keser gibi oluyor Dogumun basladiginda ki sanci boyle degildi tabi

Kaşarın bebeğe kilo aldırdığını öğrenen eşim her gece bana tost yedirip yatırıyor .Ve sonuç şu son bir haftada 2 kilo almışım sadece 250 gramını yavrum almış gerisi löp löp et Ama takmıyorum ben ya bende kilolu hamile kaldım ama sonrasında verilir bi şekilde diye düşünüyorum tadını çıkarıyorum

37+5 :) bugün kendimi garip hissediyorum adet olacak gibi büyük tuvaletim var gibi hadi bakalım minnoş oğlum bugün yarın gel yoksa baban 1 hafta şehir dışında onsuz doğum yapabiliriz
Ayy bende öyle uyandım ya. Sanki ishal gibi karnım ağrıyor. Sancı zaten uzun süredir var
çok kısa sürüyor diyorlar inşallah hemen olup biter canım ya bakalım
Çok kısa sürüyor canım doktor kontrol ettikten sonra bundan mı korktum dersin

Hadi ya ağrı sancı beraberse bencede doğum yakındır senin çok yorma kendini hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla gelsin de son hazırlıkları yapalım

Kızlar bugün ağrılar sancılar bitmiyor galiba sabah kalktigimdan beri afedersiniz ishal var onun karin ağrısıni cektim simdi de bel ağrısı şiddetli oglumu okula bıraktım ama üfleye üfleye eve dönüyorum, 2 gündür bulaşık makinem bozuldu elde yikayınca cok yoruluyorum o yüzden mi oldu bu ağrılar anlayamadim

Valla bende de durum aynı sancı için erken bizim haftamız ama dün sancıdan zor uyudum. Hem ishalim hem şiddetli gazım var hemde bel popo bacak kasık ağrım var, bir ara doktoru arayayım dedim gaz sancısıysa diye diş sıkayım dedim. Yarın kontrolum var nts de çıkar bi şey varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…