- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.681
İnşallah babası varken gelir minnoş37+5 :) bugün kendimi garip hissediyorum adet olacak gibi büyük tuvaletim var gibi hadi bakalım minnoş oğlum bugün yarın gel yoksa baban 1 hafta şehir dışında onsuz doğum yapabiliriz
Ye yeBulantı zamanı iyiydi en azından sadece leblebi yiyebiliyordum o kadar kilo yapmamıştışimdi Ohoo
Sen nasıl oldun benimde bugün ve yarın kontrollerim var özel ve devlette bakalım atarım nst yorumlarsınız ben cidden hiç anlamıyorum
Malesef canimAynen öyle maske mesafe derken bağışıklık kalmadı çocuklarda
Ya canım tecrübesizim bu konuda yanlış birsey de soruyo olabilirim ama bu kasılma dediğin şey mesela bebeğin karında toplanması karnın sertleşmesi gibi durumlar demi. Peki gün içinde olan kasılmalar mesela nst yapılırken olmazsa gene de sancı belli olur mu bebeğin hareketleriyle falanSuan kasilmam var mesela
Aklıma ilk haftalarda olan mesajlaşmamız geldi kanamamızla ilgiliYe ye
Ayniyim canimolur at bakalim ama bende cok bilgili degilim bu konuda ilk kizimda nst de hic sanci gormemistim doguramicam ben diye uyudugum gecenin sabahi dogum basladi o yuzden bu sefer sanci gorunce panik oldum bu seferde doguracakmisim gibi geliyor bakalim ne olacak.
Bildigim kadariyla hayir canim. Yani ablasinda bu kadar sik olmadigi icin denk gelmiyordu. ama bu sefer daha sik oldugundan cikti. Evet canim ama yakin zamana kadar daha ortalarda oluyordu. Simdi daha alt kisimda oluyor belimin hizasinda nefes keser gibi oluyor Dogumun basladiginda ki sanci boyle degildi tabiYa canım tecrübesizim bu konuda yanlış birsey de soruyo olabilirim ama bu kasılma dediğin şey mesela bebeğin karında toplanması karnın sertleşmesi gibi durumlar demi. Peki gün içinde olan kasılmalar mesela nst yapılırken olmazsa gene de sancı belli olur mu bebeğin hareketleriyle falan
Yaa dimiAklıma ilk haftalarda olan mesajlaşmamız geldi kanamamızla ilgiline çabuk geçti nst konusuyoruz
Kaşarın bebeğe kilo aldırdığını öğrenen eşim her gece bana tost yedirip yatırıyor .Ve sonuç şu son bir haftada 2 kilo almışım sadece 250 gramını yavrum almış gerisi löp löp etGülme yakız cidden kilolu hamile kaldım hedefim 10 kiloyla doğuma gitmekti ama geçmiş gidiyorum 11i yani 13 falan da olabilir gece sizde acıkıyomusunuz zaten rahat uyuyamıyorum kendimi mutfak masasında buluyorum gecenin bilmem kaçı sonrası tabi suçkuluk hissi amaaan ya
Bizim bir senemiz var ya çok şükür bu sene bşde öyle bir derdim olsa zorlanırdım herhalde ama yinede olacak olan oluyor zatenMalesef canimbirde okulun ilk senesi cok hasta olurmus cocuklar bizimde ilk sene
Ayy bende öyle uyandım ya. Sanki ishal gibi karnım ağrıyor. Sancı zaten uzun süredir var37+5 :) bugün kendimi garip hissediyorum adet olacak gibi büyük tuvaletim var gibi hadi bakalım minnoş oğlum bugün yarın gel yoksa baban 1 hafta şehir dışında onsuz doğum yapabiliriz
Çok kısa sürüyor canım doktor kontrol ettikten sonra bundan mı korktum dersinçok kısa sürüyor diyorlar inşallah hemen olup biter canım ya bakalım
Ya sonuçta iki hafta kaldı en fazla bence yakın olduğu için böyle hissediyoruzİnşallah babası varken gelir minnoşBen de dün akşamdan beri tam olarak böyle hissediyorum, en son cumartesi kontroldeydim sancı yoktu, ama bir tuhaf hissediyorum, acaba doğumun yaklaşması böyle birşey mi
Hayırlısı olsun ozaman bakalım kim önce doguracakAyy bende öyle uyandım ya. Sanki ishal gibi karnım ağrıyor. Sancı zaten uzun süredir var
Çok kısa sürüyor canım doktor kontrol ettikten sonra bundan mı korktum dersin
Hadi ya ağrı sancı beraberse bencede doğum yakındır senin çok yorma kendiniVar canim cuma gunu burayada yaznistim tek tarafli belim agriyodu ve kasilma siklasmisti. Cumartesi kasilma oldugunda baktim nst de cikti. Dunde oyleydim vae cok agirlastim birdenbilmiyorum ki arastirdim internetten benzer sonucla 1 hafta sonra doguranda olmus sonrasinda birden sancisi gidende olmus
Valla bende de durum aynı sancı için erken bizim haftamız ama dün sancıdan zor uyudum. Hem ishalim hem şiddetli gazım var hemde bel popo bacak kasık ağrım var, bir ara doktoru arayayım dedim gaz sancısıysa diye diş sıkayım dedim. Yarın kontrolum var nts de çıkar bi şey varsa.Kızlar bugün ağrılar sancılar bitmiyor galiba sabah kalktigimdan beri afedersiniz ishal var onun karin ağrısıni cektim simdi de bel ağrısı şiddetli oglumu okula bıraktım ama üfleye üfleye eve dönüyorum, 2 gündür bulaşık makinem bozuldu elde yikayınca cok yoruluyorum o yüzden mi oldu bu ağrılar anlayamadim
Neden öyle dediniz kötü bişeymi olduCanim hareketinin az olmasi da önemli birşey ama sen tedbirli ol hastanede kalman en iyisi keske 2 yıl once benim doktorumda böyle davranip yatırsaydı en güzeli tedbirli olmak sıkma canını
Dünden beri sizi takip ediyorum ve sizin için dua ediyorum gönlünüzü ferah tutun birkaç saat sonra o mis kokuyu içinize çekeceksiniz sağlıkla inşallahHareketler bayağı azaldı.birkaç saat sonra sezeryana alacaklar.inşallah küveze girmez