2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bizim bir senemiz var ya çok şükür bu sene bşde öyle bir derdim olsa zorlanırdım herhalde ama yinede olacak olan oluyor zaten 🙁 seninkinede allahım hem şifa hemde zihin açıklığı versin canım 💕
Amin canim. Evet cidden bu sene zor gececek hayirlisi
Hadi ya ağrı sancı beraberse bencede doğum yakındır senin çok yorma kendini 😶 hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla gelsin de 😘 son hazırlıkları yapalım 😄
Yapalim ama hafta sonuna anca bizim 😁 ay bakalim meraktayim sanci birden yokmu olacak yoksa dogum yakin mi 😁 Amin canim
Son nst mi oldum Kizlar bende Hersey Yolunda son bir hafta. Dun babam dusupp kalcasini kirmis yrn ameliyat olacak ona cok uzuldum zaten engelli seksen yasinda burda gelecekmis basina son bir haftam kala moralim sifir
Cok gecmis olsun Allah sifa versin 😟

Dönemedik eve🙄yatışımı yaptılar.ciğer geliştirici iğne yaptılar.şu an ikinci serum takıldı.yarın karar verilecek ne yapılacağına

Kiloyla başım dertte kızlar 🤦🏻‍♀️ 11i geçtik gidiyoruz maşallah tam gaz sonrasında çok zor olacak benim zaten normalden kilolu hamile kaldım

Gece karnım çok kazınıyo hatayı hep ondan yaptım ufak ufak atıştırdım bundan sonra bari dikkat etsem
11 kilo bence cok iyi,Ben 75 le kaldim 89 olmusum takmiyorum saglikla gelsin de
Hareketler bayağı azaldı.birkaç saat sonra sezeryana alacaklar.inşallah küveze girmez
Hayirli Dogumlar insallah cnm.girsede korkma orda iyi Bakilir sonunda kavusursun yavruna canine sikma
Amin canim. Evet cidden bu sene zor gececek hayirlisi

Yapalim ama hafta sonuna anca bizim 😁 ay bakalim meraktayim sanci birden yokmu olacak yoksa dogum yakin mi 😁 Amin canim

Cok gecmis olsun Allah sifa versin 😟
Amin cnm insallah

Kızlar ben yarın 38 Hafta oluyorum, aslında yarın kontrole gidicektim ama sabah kalktığımda belimde hafif hafif bi sızlama hissettim ve bugün gidiyim dedim. Gittim dr niye geldin daha erken dedi😃 belimde hafif sızlama hissediyorum deyince, soyun dedi ve alttan muayene etti ( çatı muayenesi) veee yumuşama başlamış bugün yarın gelir dedi nst de hareketler normal ve sancım yoktu. Sancın artarsa gel yoksa cuma görüşelim dedi. Eve geldiğimden beri biraz arttı adet sancısı gibi gelip gidiyor. Yani heran gidebilirim dua edin bana 🥺🥰

Neden öyle dediniz kötü bişeymi oldu
Malesef canim kaybettim o bebeğimi 33 ten sonra hareket yavaslamis nst de de çıkmıyordu hic hareketler ama ultrasyonda normal diye heo gönderdi doktorum keske hastaneye alıp bekletseymis lekelenme sanci ile gittim kalbi durmuştu artık oyuzden dedim sana doktorun tedbirli olmasi iyi hastanede bakiyor ne güzel acil birşey olsa müdahale edebilir sağ salim saglikla kavuşuruz insAllah bebisleri

Kızlar bugün ağrılar sancılar bitmiyor galiba sabah kalktigimdan beri afedersiniz ishal var onun karin ağrısıni cektim simdi de bel ağrısı şiddetli oglumu okula bıraktım ama üfleye üfleye eve dönüyorum, 2 gündür bulaşık makinem bozuldu elde yikayınca cok yoruluyorum o yüzden mi oldu bu ağrılar anlayamadim
Yorma kendini dikkat et zaten hepimizin yaklaştı artık doğumlar
Son nst mi oldum Kizlar bende Hersey Yolunda son bir hafta. Dun babam dusupp kalcasini kirmis yrn ameliyat olacak ona cok uzuldum zaten engelli seksen yasinda burda gelecekmis basina son bir haftam kala moralim sifir
Çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz ameliyatı iyi geçer herşey üst üste geliyo bizim de son zamanlarımıza rastlıyo allahım sevdiklerimize bizlere şifa versin sağlık herşeyden önemli
Hareketler bayağı azaldı.birkaç saat sonra sezeryana alacaklar.inşallah küveze girmez
Sağlıkla gelsin inşallah gerek kalmaz ama küveze girse bile hemen çıkar iyi olur inşallah iyi şeyler düşün canım

Kızlar ben yarın 38 Hafta oluyorum, aslında yarın kontrole gidicektim ama sabah kalktığımda belimde hafif hafif bi sızlama hissettim ve bugün gidiyim dedim. Gittim dr niye geldin daha erken dedi😃 belimde hafif sızlama hissediyorum deyince, soyun dedi ve alttan muayene etti ( çatı muayenesi) veee yumuşama başlamış bugün yarın gelir dedi nst de hareketler normal ve sancım yoktu. Sancın artarsa gel yoksa cuma görüşelim dedi. Eve geldiğimden beri biraz arttı adet sancısı gibi gelip gidiyor. Yani heran gidebilirim dua edin bana 🥺🥰
Haftanda iyi saglikla gelsin insallah 🥰

Valla bende de durum aynı sancı için erken bizim haftamız ama dün sancıdan zor uyudum. Hem ishalim hem şiddetli gazım var hemde bel popo bacak kasık ağrım var, bir ara doktoru arayayım dedim gaz sancısıysa diye diş sıkayım dedim. Yarın kontrolum var nts de çıkar bi şey varsa.
Neden herkeste bağırsak problemi var bu aralar anlayamadim valla canim 😊benim kontrol de haftaya ama dayanamazsam giderim

Yorma kendini dikkat et zaten hepimizin yaklaştı artık doğumlar

Çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz ameliyatı iyi geçer herşey üst üste geliyo bizim de son zamanlarımıza rastlıyo allahım sevdiklerimize bizlere şifa versin sağlık herşeyden önemli

Sağlıkla gelsin inşallah gerek kalmaz ama küveze girse bile hemen çıkar iyi olur inşallah iyi şeyler düşün canım
Haklisin canim sağol öyle de işte tek başımıza olunca isler bize bakiyor mecbur

Anam herkes sıraya girdi artık doğum haberleri peşpeşe geliyo rabbim kolaylık versin sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 😊

X