2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Yarınki durumuma göre doktora giderim ilaç alırım kötü olursam teşekkür ederim canım😚

Ben de öyle ama olsun bol su içmek gerekiyo içince de öyle oluyorum napim sağlık olsun yeter ki 😊

Sana maşallah nazar değmesin allah daha da güç kuvvet versin annelik böyle bişey işte herşeyden önce yavruların geliyo :nazar:😍
Teşekkür ederim Kesinlikle ❤️ o zaman iyiki anneyiz ❤️

Ayy maşallah ya hep böyle iş bitirici olmak istemişimdir ama ben çok tembelim ya 🙄

İyi düşün iyi olsun canım. Zaten haftası da iyi doğsa bile sıkıntı olmaz İnşaAllah
İnanmazsın bende öyleyim ama sorumluluklar işte yapmasam kim yapacak 4 çocuk yaptın madem bakacaksn 😂 Rabbim canlarna sağlk versin ❤️

Yorma kendini dikkat et zaten hepimizin yaklaştı artık doğumlar

Çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz ameliyatı iyi geçer herşey üst üste geliyo bizim de son zamanlarımıza rastlıyo allahım sevdiklerimize bizlere şifa versin sağlık herşeyden önemli

Sağlıkla gelsin inşallah gerek kalmaz ama küveze girse bile hemen çıkar iyi olur inşallah iyi şeyler düşün canım
Amin canım inşallah

İyi haftalar maşallah yetişemiyorum size bebişler zamanında gelsinler inşallah. 20. Haftanın sonlarından beridir o kasılmalar gel gitti çoktu ilk veya ikinci olsa direk hastaneyi boylamıştım ama evde iki kocaman çocuk olunca öyle ha şuram ağrıdı falan hiç girmedim ama hep ödüm koptu 😰 erkenden mi doğacak diye şükür 35 olduk doktora göre 35 bitti böyle sizleri okurken dedim aha başına bi iş gelse 🙈 allah korusun daha çanta hazır değil 😂😂😂 bebek arabayı hazırladım yavaş yavaş çanta hazırlıyorum ve birazda buzluk için kurabiye poğaça hazırlığına girdim 🙈 ama tek başıma arabayı bile yapamadım 🙈

Ben de NST'ye girdim bugün. Kasılma görünmedi bebeğin hareketleri ve kalp atışları iyi dedi haftaya tekrar NST + vajinal kültür yapılacak dedi mantar vs var mı diye bakacak muhtemelen. Bir şikayetim yok ama tedbir amaçlı diye düşünüyorum. Beni anladığım kadarıyla kasılma yok ama NST'de iki tane şerit takıyorlar diye biliyorum bir tane taktı sadece bebeğin kalp atışlarını dinledik bir de elime bir buton verdi hareket ettikçe basmam için. O yüzden kasılma çıkmamış da olabilir bilmiyorum. Hal ve durumlar bundan ibaret ☺️

Doğuma girmek üzere olanlar var okuduğum kadarıyla sağlıkla sıhhatle kavussun herkes bebisine inşallah 🙏

İyi haftalar maşallah yetişemiyorum size bebişler zamanında gelsinler inşallah. 20. Haftanın sonlarından beridir o kasılmalar gel gitti çoktu ilk veya ikinci olsa direk hastaneyi boylamıştım ama evde iki kocaman çocuk olunca öyle ha şuram ağrıdı falan hiç girmedim ama hep ödüm koptu 😰 erkenden mi doğacak diye şükür 35 olduk doktora göre 35 bitti böyle sizleri okurken dedim aha başına bi iş gelse 🙈 allah korusun daha çanta hazır değil 😂😂😂 bebek arabayı hazırladım yavaş yavaş çanta hazırlıyorum ve birazda buzluk için kurabiye poğaça hazırlığına girdim 🙈 ama tek başıma arabayı bile yapamadım 🙈
Benim milat dolmasına 23 gün var daha çantam hazır değil 🤭 evimin temizliğini yapmadım henüz. Yapılacak bir sürü şey var ama nedense sakinim 😬

Ay hic takma hicbirini 😕 cevap verme gec. Ben simdi kimseyle gorusmuyorum kafam rahat. İlkinde ben hayirlisi diyorjm eltim surekli normal diye diretiyor sinirimi bozmustu. Kayinvalidem desen ben sanci cekiyorum sancinin basindayim kadin gelmis bana suni sanci alma diyor habire ama artik yengem susturdu 🤔 hayir oradayim caresizim artik birseyi diretecek durumda degilim teslim olmusum doktorlara bi dur yani 🤷‍♀️
işte hep etrafımızda saçma sapan insanlar oluyor canım bazen en yakınımız bile düşüncesizlik yapıyor :KK43:
sağ salim sağlıkla dünyaya gelsin evlatlarımız da nasıl dogurdugunun ne önemi var anlamıyorum. :KK43:

işte hep etrafımızda saçma sapan insanlar oluyor canım bazen en yakınımız bile düşüncesizlik yapıyor :KK43:
sağ salim sağlıkla dünyaya gelsin evlatlarımız da nasıl dogurdugunun ne önemi var anlamıyorum. :KK43:
Kesinlikle canim. Hic konusturma bile cunku ayni kisiler dogum sonrasida bebeginle iliskine müdahale edecek

Kontrolden geldim kızlar iki seferdir idrar tahlilimde enfeksiyon vardı toz ilaç kullandım kaşıntı vs yok sadece kokulu akıntım vardı doktora geçmediğini söyledim ürolojiye yönlendirdi yarın onun için gideceğim bide baş çevresi 2 hafta önde çıkıyo ya canımı o sıkıyo Bi sorun olur mu acaba doktor genetik de olabilir dedi ama 🤷🏻‍♀️

Benmde kontrol vardı bugün daha gelmeye niyeti yok kanala girmemiş yuruyus yap dedi 2hafta sonra çatı muayenesi olacak eğer uygunsa normal zamanı beklicez ama değilse 2hafta sonra sezeryana gircem. Ayy çok az kaldı ya

X