2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
37+5 :) bugün kendimi garip hissediyorum adet olacak gibi büyük tuvaletim var gibi hadi bakalım minnoş oğlum bugün yarın gel yoksa baban 1 hafta şehir dışında onsuz doğum yapabiliriz :KK43:
İnşallah babası varken gelir minnoş🙏🏻 Ben de dün akşamdan beri tam olarak böyle hissediyorum, en son cumartesi kontroldeydim sancı yoktu, ama bir tuhaf hissediyorum, acaba doğumun yaklaşması böyle birşey mi 🥲

Bulantı zamanı iyiydi en azından sadece leblebi yiyebiliyordum o kadar kilo yapmamıştı 😃 şimdi Ohoo

Sen nasıl oldun benimde bugün ve yarın kontrollerim var özel ve devlette bakalım atarım nst yorumlarsınız ben cidden hiç anlamıyorum
Ye ye 😁😁
Ayniyim canim 😕 olur at bakalim ama bende cok bilgili degilim bu konuda ilk kizimda nst de hic sanci gormemistim doguramicam ben diye uyudugum gecenin sabahi dogum basladi 😁 o yuzden bu sefer sanci gorunce panik oldum bu seferde doguracakmisim gibi geliyor bakalim ne olacak.

Suan kasilmam var mesela 🤔
Ya canım tecrübesizim bu konuda yanlış birsey de soruyo olabilirim ama bu kasılma dediğin şey mesela bebeğin karında toplanması karnın sertleşmesi gibi durumlar demi. Peki gün içinde olan kasılmalar mesela nst yapılırken olmazsa gene de sancı belli olur mu bebeğin hareketleriyle falan

Ye ye 😁😁
Ayniyim canim 😕 olur at bakalim ama bende cok bilgili degilim bu konuda ilk kizimda nst de hic sanci gormemistim doguramicam ben diye uyudugum gecenin sabahi dogum basladi 😁 o yuzden bu sefer sanci gorunce panik oldum bu seferde doguracakmisim gibi geliyor bakalim ne olacak.
Aklıma ilk haftalarda olan mesajlaşmamız geldi kanamamızla ilgili 🥲 ne çabuk geçti nst konusuyoruz

Ya canım tecrübesizim bu konuda yanlış birsey de soruyo olabilirim ama bu kasılma dediğin şey mesela bebeğin karında toplanması karnın sertleşmesi gibi durumlar demi. Peki gün içinde olan kasılmalar mesela nst yapılırken olmazsa gene de sancı belli olur mu bebeğin hareketleriyle falan
Bildigim kadariyla hayir canim. Yani ablasinda bu kadar sik olmadigi icin denk gelmiyordu. ama bu sefer daha sik oldugundan cikti. Evet canim ama yakin zamana kadar daha ortalarda oluyordu. Simdi daha alt kisimda oluyor belimin hizasinda nefes keser gibi oluyor Dogumun basladiginda ki sanci boyle degildi tabi 🤔

Gülme ya 🥲 kız cidden kilolu hamile kaldım hedefim 10 kiloyla doğuma gitmekti ama geçmiş gidiyorum 11i yani 13 falan da olabilir 🙈 gece sizde acıkıyomusunuz zaten rahat uyuyamıyorum kendimi mutfak masasında buluyorum gecenin bilmem kaçı sonrası tabi suçkuluk hissi amaaan ya
Kaşarın bebeğe kilo aldırdığını öğrenen eşim her gece bana tost yedirip yatırıyor .Ve sonuç şu son bir haftada 2 kilo almışım sadece 250 gramını yavrum almış gerisi löp löp et 😅😀 Ama takmıyorum ben ya bende kilolu hamile kaldım ama sonrasında verilir bi şekilde diye düşünüyorum tadını çıkarıyorum 😝

37+5 :) bugün kendimi garip hissediyorum adet olacak gibi büyük tuvaletim var gibi hadi bakalım minnoş oğlum bugün yarın gel yoksa baban 1 hafta şehir dışında onsuz doğum yapabiliriz :KK43:
Ayy bende öyle uyandım ya. Sanki ishal gibi karnım ağrıyor. Sancı zaten uzun süredir var 🙄
çok kısa sürüyor diyorlar inşallah hemen olup biter canım ya bakalım :KK43:
Çok kısa sürüyor canım doktor kontrol ettikten sonra bundan mı korktum dersin 😊

Var canim cuma gunu burayada yaznistim tek tarafli belim agriyodu ve kasilma siklasmisti. Cumartesi kasilma oldugunda baktim nst de cikti. Dunde oyleydim vae cok agirlastim birden 🤔 bilmiyorum ki arastirdim internetten benzer sonucla 1 hafta sonra doguranda olmus sonrasinda birden sancisi gidende olmus 😕😁
Hadi ya ağrı sancı beraberse bencede doğum yakındır senin çok yorma kendini 😶 hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla gelsin de 😘 son hazırlıkları yapalım 😄

Kızlar bugün ağrılar sancılar bitmiyor galiba sabah kalktigimdan beri afedersiniz ishal var onun karin ağrısıni cektim simdi de bel ağrısı şiddetli oglumu okula bıraktım ama üfleye üfleye eve dönüyorum, 2 gündür bulaşık makinem bozuldu elde yikayınca cok yoruluyorum o yüzden mi oldu bu ağrılar anlayamadim

Kızlar bugün ağrılar sancılar bitmiyor galiba sabah kalktigimdan beri afedersiniz ishal var onun karin ağrısıni cektim simdi de bel ağrısı şiddetli oglumu okula bıraktım ama üfleye üfleye eve dönüyorum, 2 gündür bulaşık makinem bozuldu elde yikayınca cok yoruluyorum o yüzden mi oldu bu ağrılar anlayamadim
Valla bende de durum aynı sancı için erken bizim haftamız ama dün sancıdan zor uyudum. Hem ishalim hem şiddetli gazım var hemde bel popo bacak kasık ağrım var, bir ara doktoru arayayım dedim gaz sancısıysa diye diş sıkayım dedim. Yarın kontrolum var nts de çıkar bi şey varsa.

X