2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aynen bende lazerliyim canim ama tek tük çıkmış onları da eşim aldı jiletle görmüyorum çünkü hiç bisi.
Görmek imkansız yakında parmak uçlarımı da göremeyeceğim sanırım 😀 ya peki jilet sonradan çoğaltmaz mı tabi ağda da Bi ihtimal kalınlaştırır ama eğer farkı olmayacaksa evde jilet benimde çoook işimi görür sanırım

Görmek imkansız yakında parmak uçlarımı da göremeyeceğim sanırım 😀 ya peki jilet sonradan çoğaltmaz mı tabi ağda da Bi ihtimal kalınlaştırır ama eğer farkı olmayacaksa evde jilet benimde çoook işimi görür sanırım
Ben lazer yaptırdığım yere sormuştum onlar jilet harici hiç bisi kullanma dediği için onu kullanıyorum ağda besler dedi. Epilasyon aleti falanda kesinlikle kullanma kökleri güçlendirir demişti o yüzden jilet yapiyorum ben

Sürekli tuvalete taşınmaktan gına geldi. Bebeğe aldığımız bezi ben kendim kullansam ne olur ki 😃 zaten gittiğimde de iki damla çiş ancak geliyor
Ya Bi tek bende var sanıyorum ama buraya yazılanları okuyunca acayip rahatlıyorum 😃
Öyle tuvalete sıkışmış hissediyorum ki kendimi sanki günlerdir çıkmamışım gibi koştur koştur gidiyorum sonuç iki damla 🙈

Buna sukur canim 😍 insallah onuda atlatir en yakinda. Allah yardimcin olsun tek basinaymis 4 cocukla zor baya gorumcen falan geliyor mu arada
Yok 😂 en best mum olaraktan yıklmadm ayaktayım 😂 yarın okul var beslenmede poğaça günü bi leğen hamur yuğurdum 3 tepsi poça yaptm buzluğa stok en az bir ay falan idare eder 😂 aralarda bol emzirme arada ev işi arada çoluğu çocuğu yedir için şimdi oturdum sabah 8 den bu yana inanırmısn bi bardak çayı hakkettin kız dedim 😂 çay koydum masterchef eşliğinde içeceğim 😂😂😂

Zaten tecrübelisin ama yine de bi yardımı olur belki🤗 günde 3 defa beyyine suresi sarılığa iyi geliyormuş okuyan yoksa internetten açıp dinleyin

Teşekkür ederim 🥰 ilk defa duydum 🥰

Yok 😂 en best mum olaraktan yıklmadm ayaktayım 😂 yarın okul var beslenmede poğaça günü bi leğen hamur yuğurdum 3 tepsi poça yaptm buzluğa stok en az bir ay falan idare eder 😂 aralarda bol emzirme arada ev işi arada çoluğu çocuğu yedir için şimdi oturdum sabah 8 den bu yana inanırmısn bi bardak çayı hakkettin kız dedim 😂 çay koydum masterchef eşliğinde içeceğim 😂😂😂
Masallah nazar degmesin 😁 bende atiyorum buzluga her hafta pogaca mi yapip yicez 😕 haketmissin yap keyfini.uyku problemi var mi diger cocuklarda

Masallah nazar degmesin 😁 bende atiyorum buzluga her hafta pogaca mi yapip yicez 😕 haketmissin yap keyfini.uyku problemi var mi diger cocuklarda
Olmamı 😂😂 gece hepsi sırayla kalkar 😂 kimi süt ister kimi wc kimi senle yatabilirmiyim diye sorar 😂 bide yeni bebe tamam gece evdeki trafik çoğu insanın evinde gündüz yoktur 😂

Sana maşallah 🤗
İşte tecrübe böyle birşey bravoooo🌸🥰🥰🥰

Ben covidken aynı dediğin gibi derin nefes almaya çalışırken öksürük tutuyordu nefes alamıyordum. Öksürük şurubu falan verdiler hastaneye yatınca anca öyle geçti doktoruna sor istersen çok geçmiş olsun
Yarınki durumuma göre doktora giderim ilaç alırım kötü olursam teşekkür ederim canım😚
Sürekli tuvalete taşınmaktan gına geldi. Bebeğe aldığımız bezi ben kendim kullansam ne olur ki 😃 zaten gittiğimde de iki damla çiş ancak geliyor
Ben de öyle ama olsun bol su içmek gerekiyo içince de öyle oluyorum napim sağlık olsun yeter ki 😊
Sana maşallah nazar değmesin allah daha da güç kuvvet versin annelik böyle bişey işte herşeyden önce yavruların geliyo :nazar:😍

Anneannem 4 parmak ölçermiş göğüs altından, 4 parmak rahat sığıyorsa inmiş dermiş :KK70: Benim de indi baya aşağı. Aynı şekilde vajinamda acayip bir baskı ve bacak aramdaki kemikler sanki at binmişim gibi ağrıyor. Bir de bugün sol bacağımda ara ara saniyelik his kayıpları olmaya başladı yürürken falan basamadım tökezledim.

Bugün oldu bacak ağrım, ama bacak arası 1-2 haftadır baya ağrıyor. Adet sancısı gibi bi hissim yok ama daha, öne doğru toplanma var dağınık dağınık.
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Artık yavaş yavaş ilerliyorlar doğuma doğru 😊🙏 rabbim kurtarsın herkwsi tek Ağrı'da bu hayırlı günde rabbim yaedimcimiz olsun tek nefeste dogsunlar acisiiz inşallah rabbim acısın bize 🙏🙏

Sağol canım ya kimse hasta olmasın istiyorum ama olmuyo mecbur hayatın gereği 🤷‍♀️allah bu kandil akşamı hürmetine bütün hastalarımıza şifa versin bizlere ve bütün dığum yapacak olanlara da sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah ..bütün dualarımız kabul olsun ..🤗🤲♥️
Amiin aminnnn 🤲🏻😘❤️

X