-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.381
Anladım canım anneniz gelecekti sanırım umarım bi an önce sizi rahatlatacak bir çözüm bulabilirsiniz. Bu yürümenin mutlaka katkısı oluyordur size, ben az yürüdüğüm hareketsiz kaldığım zaman pelvik ağrılarım artıyor.Yok canim uzak yani soyle uzak tempolu yokuslu merdivenli 15 dk da gidiyoruzservis bu okulda yok farkli bir okulda vardi daha uzakta olsa rahat ederdim hatta kizimada uzuluyorum oda rahat ederdi ama bu seferde benim icin rahat etmezdi bir kac sene buyuk olsa verirdim ama simdi guvenemedim. Gerci o okulda da belki sayi dolmayacakti servis olmayacakti o ayri sabah gelis gidis bana yarim saat oglen yarim saat. Bugun verdigim molalarla 2 saatim yolda gecti acaba kanala girmis olabilir mi ya merak ediyorum
Bazı bebekler haftasında tamamlarken bazıları tamamlayamıyor demekki biz küveze girmemiştik hemde 10 sene önce.Robot supurgemi alacakmis annesine kiyamam ta
Sagol cnm
Neyle sagiyorsun
Ciğer gelişimi tamamlanmazsa giriyorlar cnm
Yaa evetRobot supurgemi alacakmis annesine kiyamam ta
Sagol cnm
Neyle sagiyorsun
Ciğer gelişimi tamamlanmazsa giriyorlar cnm
Evet canim bu ayin son gunu yada kasimda gelecek nasipse. Annem lohusa gitmez diyor ama toparlaninca mjnnagin durumuna gore ben gitmek istiyorum cunku annem o merdiveni cikarsa eve gelince yerinden kalkamazAnladım canım anneniz gelecekti sanırım umarım bi an önce sizi rahatlatacak bir çözüm bulabilirsiniz. Bu yürümenin mutlaka katkısı oluyordur size, ben az yürüdüğüm hareketsiz kaldığım zaman pelvik ağrılarım artıyor.
Harika maasallah kuzuyaBizde kontrolden geldik teyzeler çok şükür iyiyiz2950 olmuş kilosu 36+3 teyiz..Herşey normal dedi doktorumuz
Eve geldik normalde ben hiç bakmam ultrason kağıdına ama eşim bakmış bpc 35+1 ölçülmüş ama geçen haftakine baktım onda 35+4 ölçülmüş.E nasıl oluyor küçülmüş mü bebişimin kafası o ölçüme göre anlamadım..Eşimede kızdım içime neden kurt düşürüyorsun diyeDoktorum iyi dedikten sonra ben hiç bakmıyordum ölçümlere normalde
Oyy maasalllah, hepimiz saglikla kavusalimmmm, gunler geçtikçe heyecan doruğa cikiyor yahuuuu@Hafize2511 @pitpite hayırlı olsun, bebişlerinize sağlıkla kavuşun
Bugün bizim görüş günüydü35’te düzenli sancı çıkınca bu hafta kesin artmıştır dedim ama düzenli sancılar kaybolmuş. Çatı muayenesi olacaktı, doğumu tetikleyebilir diye 1 hafta daha bekleyelim, 38’de yapalım çatı muayenesini dedi doktorum. Şimdilik bekliyoruz, her an gelebilir de beyefendi Umarım 1 hafta daha dayanır da Akrep çocuğu olur
Aynen canım zaten geçen haftaki ölçümden az çıkmış olması yanlış ölçüldüğüne işaret gibi geldiHarika maasallah kuzuyaayni gun icinde ayni doktor olcum yapsin degerler farklı cikar, çünkü durus pozisyonu, o anda makinenin algiladigi vs hep farkli olur. Ya da ayni anda 5 makineye gir yine farkli cikar. O yuzden bu su kadar ileride, şöyle önde muhabbetleri cok onemli degil, ortalama değerler onemli bizim icin
Oyy maasalllah, hepimiz saglikla kavusalimmmm, gunler geçtikçe heyecan doruğa cikiyor yahuuuu
Amin inşallah, ben de tedirgin oluyorum, hıçkırıyor mutlu oluyorum akciğerleri gelişiyor diyeWalla bende korkuyorum ilk hamileliğim 29+3 te bitti bu uzun sürsün küvez başı beklemeyelim inşallah
Hıçkırmalarınız ne kadar sürüyor benim bazen çok uzun sürüyor gibi geliyo bana normal mi acaba böyle üç dört dakika ritmik şekilde hopluyoruzAmin inşallah, ben de tedirgin oluyorum, hıçkırıyor mutlu oluyorum akciğerleri gelişiyor diye
Benim süresi 1-2 dk kadar ama sık sık oluyor, uzun sürmesi iyidir belki de, popo kısmı sol tarafta benim ve soldan soldan hopluyor bizimki deHıçkırmalarınız ne kadar sürüyor benim bazen çok uzun sürüyor gibi geliyo bana normal mi acaba böyle üç dört dakika ritmik şekilde hopluyoruz
Benim de akşam hıçkırdı 3 dk falan ama aşağıda hissettim göbek deliğinin 4 parmak aşağısındaHıçkırmalarınız ne kadar sürüyor benim bazen çok uzun sürüyor gibi geliyo bana normal mi acaba böyle üç dört dakika ritmik şekilde hopluyoruz
Bende aşağıda hissediyorum Bi kaç seferdir ama en son gittiğimde de başı yukarıda ayaklar aşağıdaydı demekki döndüBenim de akşam hıçkırdı 3 dk falan ama aşağıda hissettim göbek deliğinin 4 parmak aşağısında
Her şeyi aldım bir türlü çantaya giremedilerBen en sona kaldim saniyordumben bir hizla yaptim bir kac parca kaldi kac gundur onlarida eklersem tamamdir sende basla :)
Yaparsın ya 10 gün içinde hallet te ne olur ne olmaz yine deHer şeyi aldım bir türlü çantaya giremedilerneden böyle oldum ki ev çoluk çocuk derken sanki daha var var deyip kendimi kandırıyorum
Ya oyle oluyormus ilklerde hemen hazirlaniyordu. Firsat kalmiyorHer şeyi aldım bir türlü çantaya giremedilerneden böyle oldum ki ev çoluk çocuk derken sanki daha var var deyip kendimi kandırıyorum
Olabilir canim belki öğretmen izin vermistirSaglikla hayirli zamanda gelsin canim olsun ne guzel kavusavaksin insallah gunler sonra :)
Yaa aldilar mi okuldan ? Bizim okulda kusanlar falan vardi simdi hepsi alisti. Bir tanesi iceri girince hala arada kendi kendine agliyorumus sadece. Zor cok zor gercekten
Ya adalina15 te almiyorlar demis acaba okula yada ogretmene gore degisiyor mu
Seninki kacinci sinif olduinsallah alisirim cocugum okula gidiyor diye sevinenlere sasiriyorum su durumda
Benim doktorum devada sezen buko, yaşamda ramiz dursun var , ankada yasemin dokuzoğlu, ncr de emel peri canpolat, bunlarin dışında özlem borozan var özel muayenesi olan bildiklerim bu kadarHangi doktorlar destekliyor acaba bende kilisteyim
Kacinci haftada doğum yapmistinBazı bebekler haftasında tamamlarken bazıları tamamlayamıyor demekki biz küveze girmemiştik hemde 10 sene önce.
Bencede asıl mesele daginiklik..toplayan robot yaparlarsa ilk ben alirimYaa evettam alalim diyoruz sonra ortalik toplanmasi asik mesele toplayinca supururum ne olacak diyip vazgeciyorum
Evet canim bu ayin son gunu yada kasimda gelecek nasipse. Annem lohusa gitmez diyor ama toparlaninca mjnnagin durumuna gore ben gitmek istiyorum cunku annem o merdiveni cikarsa eve gelince yerinden kalkamazbirde kizim uzulur annem artik benj birakmiyo diye
Bazen çok uzun suruyorHıçkırmalarınız ne kadar sürüyor benim bazen çok uzun sürüyor gibi geliyo bana normal mi acaba böyle üç dört dakika ritmik şekilde hopluyoruz
Böyle pit pit yukarı doğru kalkıyor iniyor göbekArkadaşlar özür dilerim hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz ben hiç hissetmedim gibi
Allah Allah olduysa bile anlamama ihtimalim çok varKacinci haftada doğum yapmistin
Bencede asıl mesele daginiklik..toplayan robot yaparlarsa ilk ben alirim
Bazen çok uzun suruyor
Böyle pit pit yukarı doğru kalkıyor iniyor göbek
...özellikle bu haftalarda cok olur
Benim oğlumda kreşe başlayınca 1 hafta ağladı tabi bende dışarıda ağladımTecrubeli anneler
Alakasiz birsey sorucam. Kizim anaokuluna basladi malum. O alisti ben alisamadim resmenhergun okula birakip gelince icime inanilmaz bir sikinti giriyor. Cok ozluyorum bu zamana kadar benim yanimdan hiiic ayrilmamisti yok anneanneye birakayim babaaaneye birakayim durumu hic olmadi. Kalbini kirdigim anlar icin uzuluyorum simdi yanimda olsa sarilsam diyorum 1 saat var cikmasina bu sikinti hic gecmiyor. Bu zamana kadar bazi problemler yasadik ve yeni sinif degistirdik tedirginligim varda ondan mi boyleyim bilmiyorum. Siz ne durumdasiniz ? Yada ilk defa okula gonderdiginizde benim gibi oldunuz mu