2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Anladım canım anneniz gelecekti sanırım umarım bi an önce sizi rahatlatacak bir çözüm bulabilirsiniz. Bu yürümenin mutlaka katkısı oluyordur size, ben az yürüdüğüm hareketsiz kaldığım zaman pelvik ağrılarım artıyor.

Robot supurgemi alacakmis annesine kiyamam ta

Sagol cnm

Neyle sagiyorsun

Ciğer gelişimi tamamlanmazsa giriyorlar cnm
Yaa evet tam alalim diyoruz sonra ortalik toplanmasi asik mesele toplayinca supururum ne olacak diyip vazgeciyorum
Evet canim bu ayin son gunu yada kasimda gelecek nasipse. Annem lohusa gitmez diyor ama toparlaninca mjnnagin durumuna gore ben gitmek istiyorum cunku annem o merdiveni cikarsa eve gelince yerinden kalkamaz birde kizim uzulur annem artik benj birakmiyo diye

Harika maasallah kuzuya ayni gun icinde ayni doktor olcum yapsin degerler farklı cikar, çünkü durus pozisyonu, o anda makinenin algiladigi vs hep farkli olur. Ya da ayni anda 5 makineye gir yine farkli cikar. O yuzden bu su kadar ileride, şöyle önde muhabbetleri cok onemli degil, ortalama değerler onemli bizim icin
Oyy maasalllah, hepimiz saglikla kavusalimmmm, gunler geçtikçe heyecan doruğa cikiyor yahuuuu

Aynen canım zaten geçen haftaki ölçümden az çıkmış olması yanlış ölçüldüğüne işaret gibi geldi İyi olsunlar sağ Salim kavuşalım zamanında inşallah son günler geçmek bilmiyor

Amin inşallah, ben de tedirgin oluyorum, hıçkırıyor mutlu oluyorum akciğerleri gelişiyor diye
Hıçkırmalarınız ne kadar sürüyor benim bazen çok uzun sürüyor gibi geliyo bana normal mi acaba böyle üç dört dakika ritmik şekilde hopluyoruz

Benim de akşam hıçkırdı 3 dk falan ama aşağıda hissettim göbek deliğinin 4 parmak aşağısında
Bende aşağıda hissediyorum Bi kaç seferdir ama en son gittiğimde de başı yukarıda ayaklar aşağıdaydı demekki döndü
Hatta bi sefer eşim denk geldi elini koyduğu zaman pat pat tekme atıyo sanmış bebeğe birsey mi oldu noldu sürekli vuruyo hiç böyle yapmazdı falan demişti

Olabilir canim belki öğretmen izin vermistir

Kizlar belimin sadece sol tarafi saatlerdir agriyor boyle bi gelip bi giden bi agri degil surekli sekilde nedendir acaba

Arkadaşlar özür dilerim hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz ben hiç hissetmedim gibi

Bazı bebekler haftasında tamamlarken bazıları tamamlayamıyor demekki biz küveze girmemiştik hemde 10 sene önce.
Kacinci haftada doğum yapmistin
Bencede asıl mesele daginiklik..toplayan robot yaparlarsa ilk ben alirim
Hıçkırmalarınız ne kadar sürüyor benim bazen çok uzun sürüyor gibi geliyo bana normal mi acaba böyle üç dört dakika ritmik şekilde hopluyoruz
Bazen çok uzun suruyor
Arkadaşlar özür dilerim hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz ben hiç hissetmedim gibi
Böyle pit pit yukarı doğru kalkıyor iniyor göbek
...özellikle bu haftalarda cok olur

Kacinci haftada doğum yapmistin

Bencede asıl mesele daginiklik..toplayan robot yaparlarsa ilk ben alirim

Bazen çok uzun suruyor

Böyle pit pit yukarı doğru kalkıyor iniyor göbek
...özellikle bu haftalarda cok olur
Allah Allah olduysa bile anlamama ihtimalim çok var

Benim oğlumda kreşe başlayınca 1 hafta ağladı tabi bende dışarıda ağladım yere atıyordu kendini resmen bizler içinde zor tabi bende 1 hafta ağladım hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…