2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım yaa çocuklar ne kadar masum hayatı hep böyle böyle öğrenecekler aman yeter ki okulu sevsin arkadaşımın çocuğu anaokuluna girmedi ne yaptılarsa olmadı yerlere attı kendini bilerek altına yaptı bağırdı ağladı yaramazlık yaptı ki beni yollamasınlar alsınlar diye seneye de 1 e başlayacak nasıl olacak diye düşünüyorlar allah kolaylık versin çocuk yetiştirmek te zor ben hep diyorum kaç tane olursa yapcam ama böyle olayları görünce de düşünce sarıyo içimi

Benim kız 34 te doğmuştu küveze falan girmemişti neye göre giriyor küveze acaba benimde kasılmalar çoğaldı aslında tedirginim

Benim kız 34 te doğmuştu küveze falan girmemişti neye göre giriyor küveze acaba benimde kasılmalar çoğaldı aslında tedirginim
35 ten sonra genel olarak kasılmalar çoğalıyo heralde bende de öyle oldu çünkü ama küvez konusunu pek bilmiyorum ciğerleri ile ilgilidir belki de bebeklerin gelişmesi için

Ya normal olmasina sevindim biraz oyle tabi keske su akilli saatlerden fala olsa ortamin sesini dinliyorlarmis ya ama sanirim devlet okulunda problem olur
Yok kullaniliyor ablamin oğlu 4 e gidiyor mesela ona taktilar icine de sadece annee babasinin numarasini kaydettiler ariyorlar ama bizimkiler daha küçük kullanmazlar

Kesinlikle canim ya annem bile işte kuzenin oldu hemen kalkmis teyzen yanında kalmamis demelere basladi ben özellikle yapmıyorum ki demekki vücut yapimizla alakali yara zor iyileşiyor eşim cok destekci sağ olsun ameliyat sonrasi bakimimda

H Hafize2511 allah analı babalı büyütsün hemen kavuşun inşallah evinize dönün
Ben de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
Gözünüz aydın. Rabbim sağlıklı olarak çıkarsın inşallah yoğun bakımdan en kısa sürede
Ay aramızda bir gün var çok heyecanlı sağlıklı olarak doğsun miniş

Hanımlar yenidoğan çekimi yaptıracak mısınız ben bi kaç yerle görüşmeyi düşünüyorum ama ilk size fikir soruyum dedim neye dikkat etmem lazım yada kriterlerim ne olmalı hiçbi bilgim yok benim

Ayyy teşekkür ederim inşallah sağsalim kucağımıza alırız

Ya normal olmasina sevindim biraz oyle tabi keske su akilli saatlerden fala olsa ortamin sesini dinliyorlarmis ya ama sanirim devlet okulunda problem olur
Canım özelde de problem akıllı saatler, izin verilmiyor. Kızımda var biz çok fazla kullanamadık. Zamanla alışacaksın annesi, şimdi çok duygusalız. Benim de sürekli gözlerim doluyor. Geçecek inşallah hepsi

38+1 oluyor aslında kordon derdi olmasa beklerdim şükür sancım falan olmamıştı ama kordon olunca beni çok strese girdirdi.
Saglikla hayirli zamanda gelsin canim olsun ne guzel kavusavaksin insallah gunler sonra :)
Yaa aldilar mi okuldan ? Bizim okulda kusanlar falan vardi simdi hepsi alisti. Bir tanesi iceri girince hala arada kendi kendine agliyorumus sadece. Zor cok zor gercekten
Yok kullaniliyor ablamin oğlu 4 e gidiyor mesela ona taktilar icine de sadece annee babasinin numarasini kaydettiler ariyorlar ama bizimkiler daha küçük kullanmazlar
Ya adalina15 te almiyorlar demis acaba okula yada ogretmene gore degisiyor mu
Seninki kacinci sinif oldu insallah alisirim cocugum okula gidiyor diye sevinenlere sasiriyorum su durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…