2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Saglikla hayirli zamanda gelsin canim olsun ne guzel kavusavaksin insallah gunler sonra :)

Yaa aldilar mi okuldan ? Bizim okulda kusanlar falan vardi simdi hepsi alisti. Bir tanesi iceri girince hala arada kendi kendine agliyorumus sadece. Zor cok zor gercekten 😁

Ya adalina15 te almiyorlar demis acaba okula yada ogretmene gore degisiyor mu 😕

Seninki kacinci sinif oldu 😊 insallah alisirim cocugum okula gidiyor diye sevinenlere sasiriyorum su durumda 😁
2 okul değiştiler en son da 3. Okulda kaldı ama seneye ilkokul a gitmesi çok zor olacak her okula da gidilmiyo adrese göre gidiliyo başka yere verilir mi bilmiyorum ilköğretimlerde şimdiden istemiyorum diyo gitmem diyo bakalım ne yapacaklar uğraşmak alıştırmak lazım evde etkinliklerle 😊

Saglikla hayirli zamanda gelsin canim olsun ne guzel kavusavaksin insallah gunler sonra :)

Yaa aldilar mi okuldan ? Bizim okulda kusanlar falan vardi simdi hepsi alisti. Bir tanesi iceri girince hala arada kendi kendine agliyorumus sadece. Zor cok zor gercekten 😁

Ya adalina15 te almiyorlar demis acaba okula yada ogretmene gore degisiyor mu 😕

Seninki kacinci sinif oldu 😊 insallah alisirim cocugum okula gidiyor diye sevinenlere sasiriyorum su durumda 😁
Benimki şuan 2.sınıfa gidiyor ama 3 sene kreş 1sene anaokulu geçmişimiz var🙃 çalışan anne olunca😊 Bebek doğduktan sonra büyüğü iyiki okula gidiyor dersin diyorlar bana🙊😅

2 okul değiştiler en son da 3. Okulda kaldı ama seneye ilkokul a gitmesi çok zor olacak her okula da gidilmiyo adrese göre gidiliyo başka yere verilir mi bilmiyorum ilköğretimlerde şimdiden istemiyorum diyo gitmem diyo bakalım ne yapacaklar uğraşmak alıştırmak lazım evde etkinliklerle 😊
Oyle boyle gidecek canim. Ben kizimi aylarca alistirdim hatta sene okula gideceksin soyle olavak boyle olacak diye 😕

Benimki şuan 2.sınıfa gidiyor ama 3 sene kreş 1sene anaokulu geçmişimiz var🙃 çalışan anne olunca😊 Bebek doğduktan sonra büyüğü iyiki okula gidiyor dersin diyorlar bana🙊😅
Oh masallah senjnki tecrubeli 😁
Bunu demek icin okul yakin olacak yada servis araba gibi secenekler olacak sanirim ben iki gundur baya agirlastim bugun gelirken yolda surekli oturdum. Yol cok yoruyor bebekle nasil olacak kim bilir. Senin okul yakin mi ? Kiralar cok pahali seneye tasinmak istiyorum okulun dibine ama buradan cikarsak boyle bir evi kim bilir kaca tutariz 😥

İyiyim canım sağol şekerim falan çıktı diyetle ilerledim zor bi süreç oldu benim için onun dışında herşey yolunda sizlerde iyisiniz okuyorum yolun sonuna geldik hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inş 🙏🙏💓💓
Cok gecmis olsun, insallah iyisinizdir şimdi hen sen hem bebisin☺️🙏 kac gundur merak ettim etiketleyeyim dedim hep kaldi. Amin cnm gercekten cok az kaldi insallahhhh🥰💕 doğumdan sonra da devam ederiz, cok daha iyi olursun inşallah 😍❤️

Anladım canım evet kiralar herşey çok pahalı. Benimki servisle gidiyor, ben de serviste çok zamanı geçiyor boşuna diye üzülüyorum sanırım hiç rahat olamıcaz😊 Servis seçeneğiniz varsa iyi oluyor gerçekten, sizin ev okula çok uzak değil anladığım kadarıyla çabuk gelir gider.
MutluBulut_ MutluBulut_

Bizde kontrolden geldik teyzeler çok şükür iyiyiz 🙏🏻2950 olmuş kilosu 36+3 teyiz..Herşey normal dedi doktorumuz🥰🙏🏻
Eve geldik normalde ben hiç bakmam ultrason kağıdına ama eşim bakmış bpc 35+1 ölçülmüş ama geçen haftakine baktım onda 35+4 ölçülmüş.E nasıl oluyor küçülmüş mü bebişimin kafası o ölçüme göre anlamadım..Eşimede kızdım içime neden kurt düşürüyorsun diye 😑Doktorum iyi dedikten sonra ben hiç bakmıyordum ölçümlere normalde

Anladım canım evet kiralar herşey çok pahalı. Benimki servisle gidiyor, ben de serviste çok zamanı geçiyor boşuna diye üzülüyorum sanırım hiç rahat olamıcaz😊 Servis seçeneğiniz varsa iyi oluyor gerçekten, sizin ev okula çok uzak değil anladığım kadarıyla çabuk gelir gider.
MutluBulut_ MutluBulut_
Yok canim uzak yani soyle uzak tempolu yokuslu merdivenli 15 dk da gidiyoruz 😕 servis bu okulda yok farkli bir okulda vardi daha uzakta olsa rahat ederdim hatta kizimada uzuluyorum oda rahat ederdi ama bu seferde benim icin rahat etmezdi 😕 bir kac sene buyuk olsa verirdim ama simdi guvenemedim. Gerci o okulda da belki sayi dolmayacakti servis olmayacakti o ayri 🤔 sabah gelis gidis bana yarim saat oglen yarim saat. Bugun verdigim molalarla 2 saatim yolda gecti 😁 acaba kanala girmis olabilir mi ya merak ediyorum

H Hafize2511 P pitpite hayırlı olsun, bebişlerinize sağlıkla kavuşun 😊

Bugün bizim görüş günüydü 😃 35’te düzenli sancı çıkınca bu hafta kesin artmıştır dedim ama düzenli sancılar kaybolmuş. Çatı muayenesi olacaktı, doğumu tetikleyebilir diye 1 hafta daha bekleyelim, 38’de yapalım çatı muayenesini dedi doktorum. Şimdilik bekliyoruz, her an gelebilir de beyefendi 😊 Umarım 1 hafta daha dayanır da Akrep çocuğu olur 😄

Bizde kontrolden geldik teyzeler çok şükür iyiyiz 🙏🏻2950 olmuş kilosu 36+3 teyiz..Herşey normal dedi doktorumuz🥰🙏🏻
Eve geldik normalde ben hiç bakmam ultrason kağıdına ama eşim bakmış bpc 35+1 ölçülmüş ama geçen haftakine baktım onda 35+4 ölçülmüş.E nasıl oluyor küçülmüş mü bebişimin kafası o ölçüme göre anlamadım..Eşimede kızdım içime neden kurt düşürüyorsun diye 😑Doktorum iyi dedikten sonra ben hiç bakmıyordum ölçümlere normalde
Bpd kafa çapı yanılmıyorsam. Doktorun ultrasonu çektiği açıdan bile etkilenebilir. Bir de bu konuda çok başarılı bir uzman değilse her ölçümde farklı kesit alıyorsa da fark eder. Zaten artık kafası çok da büyümemeli, yağlanarak kilo alması gerek diye biliyorum.

Bir de ölçümlerde +- 7 gün normal sayılıyor.

Oyle boyle gidecek canim. Ben kizimi aylarca alistirdim hatta sene okula gideceksin soyle olavak boyle olacak diye 😕
Aynen öyle zor ama alışıyolar bi şekilde 🤷‍♀️
Maşallah hiç takılma onlara ben de incelemiyorum fazla çünkü doktorum herşeyi çok iyi görünüyor diyo 😊

Ben de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.Umarım enn kısa zamanda kavuşursunuz,evine döner minik kuzu inş. 🙏🥰❤️

Ya oyle cok sukur ilk gunden beri hic aglamadi sadece ne zaman okul bitecek dedi artik hep okul oldugunu ogrendigi bir gece cok agladi 😁 ama ikna ettim bana robot supurge almak istiyor eger okursan butun okullari para kazanirsin robot supurge alabilirsin bana diyince ikna oldu🥰 son yasanan problemler sinif degisimi falan olanlari hissettirmemeye calistik biz cok yiprandik okuldan soguyacak diye korktum 😕
Robot supurgemi alacakmis annesine kiyamam ta
ben içmiştim ama daha erken haftalarda. augmentin gebelikte kullanılabiliyor ama tabiki kadın dogumcuna sormakta fayda var.
Sagol cnm
Bolca sağ benim çok arttı birinde emzirirken öbürü akıyor 1 haftalk olduk biz
Neyle sagiyorsun
Benim kız 34 te doğmuştu küveze falan girmemişti neye göre giriyor küveze acaba benimde kasılmalar çoğaldı aslında tedirginim
Ciğer gelişimi tamamlanmazsa giriyorlar cnm

Hanımlar yenidoğan çekimi yaptıracak mısınız ben bi kaç yerle görüşmeyi düşünüyorum ama ilk size fikir soruyum dedim neye dikkat etmem lazım yada kriterlerim ne olmalı hiçbi bilgim yok benim
Düşünüyordum abileriyle anı kalsın falan diye ama maalesef fiyatlar çok uçuk 🙄 uyguna bulduklarımda sadece fotoğraf teslim ediyor photoshopsuz falan. Hastanenin kendi fotoğrafçısına doğum sonrası çektirmeyi düşünüyorum. Anı kalması içinde artık evde kendim çekicem 😊

Bende boy kilo dışında bakmıyorum.Doktorun çektiği açıdan değişik çıkmıştır bir şey olsa doktor derdi bence içini ferah tut ☺️ Maşallah büyümüş 3 buçuk 4 olur doğuma kadar 🥰🧿

X