- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.401
Benimde başı yukarda popo aşada ama hıçkırıkları hep alt karnımda hissediyorum bugün gittim hala dönmemiş makat gelişBende aşağıda hissediyorum Bi kaç seferdir ama en son gittiğimde de başı yukarıda ayaklar aşağıdaydı demekki döndü
Hatta bi sefer eşim denk geldi elini koyduğu zaman pat pat tekme atıyo sanmış bebeğe birsey mi oldu noldu sürekli vuruyo hiç böyle yapmazdı falan demişti
Wee pompam var tekli iş görüyor baya memnunumRobot supurgemi alacakmis annesine kiyamam ta
Sagol cnm
Neyle sagiyorsun
Ciğer gelişimi tamamlanmazsa giriyorlar cnm
Benimde aynı peki sizde ağrı var mı sırt ve göğüs altında ben çok ağrı çekiyorumBenimde başı yukarda popo aşada ama hıçkırıkları hep alt karnımda hissediyorum bugün gittim hala dönmemiş makat geliş
Hiç doğum yapmadım ki doğumdan midir yoksa ters hareket yaptın da ondan mıdır benim d vitaminim çok düşmüştü hiç geçmeyen bir ağrım vardı ondan da olur bilmem kiKizlar belimin sadece sol tarafi saatlerdir agriyor boyle bi gelip bi giden bi agri degil surekli sekilde nedendir acaba
Bazen dışardan görünüyo ama bazen küçük hıçkırık oluyo o zaman belli olmuyo sadece içerde pıt pıt şeklinde düzenli atışlar hissediliyoArkadaşlar özür dilerim hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz ben hiç hissetmedim gibi
Ya kiyamamBenim oğlumda kreşe başlayınca 1 hafta ağladı tabi bende dışarıda ağladımyere atıyordu kendini resmen bizler içinde zor tabi bende 1 hafta ağladım hemde
Yarin kontrolum var bakalimHiç doğum yapmadım ki doğumdan midir yoksa ters hareket yaptın da ondan mıdır benim d vitaminim çok düşmüştü hiç geçmeyen bir ağrım vardı ondan da olur bilmem ki
Bazen dışardan görünüyo ama bazen küçük hıçkırık oluyo o zaman belli olmuyo sadece içerde pıt pıt şeklinde düzenli atışlar hissediliyo
Hee bende arada oluyor o muymuşHiç doğum yapmadım ki doğumdan midir yoksa ters hareket yaptın da ondan mıdır benim d vitaminim çok düşmüştü hiç geçmeyen bir ağrım vardı ondan da olur bilmem ki
Bazen dışardan görünüyo ama bazen küçük hıçkırık oluyo o zaman belli olmuyo sadece içerde pıt pıt şeklinde düzenli atışlar hissediliyo
oo fiyat cok iyi inmiş. iyi etmissin . ben 3 yıldır hergün kullanıyorum, taş gibi hala ve cok kullanıslıKızlar selam, almayı düşünen varsa diye yazıyorum. Okiedog çantalar trendyolda indirime girmiş. Ben pembe urban trek aldım.
Belki gecen sefer de yanlış ölçüldü, cok takilmaAynen canım zaten geçen haftaki ölçümden az çıkmış olması yanlış ölçüldüğüne işaret gibi geldiİyi olsunlar sağ Salim kavuşalım zamanında inşallah son günler geçmek bilmiyor
4-5 dk surdugu olyor valla benim de uzun oluyor, normal ama.Hıçkırmalarınız ne kadar sürüyor benim bazen çok uzun sürüyor gibi geliyo bana normal mi acaba böyle üç dört dakika ritmik şekilde hopluyoruz
Gobeginde kas segirmesi gibi dusun, ritmik olduğunda hickirik olyor. Misal saniye tut, atiyorum 7-8snde bir pit pit olyorArkadaşlar özür dilerim hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz ben hiç hissetmedim gibi
Yok benim bikini bölgesinde ağrı oluyor genelde yürüdüğüm zaman özellikleBenimde aynı peki sizde ağrı var mı sırt ve göğüs altında ben çok ağrı çekiyorum
Benim de oğlum anasınıfına başladı.Tecrubeli anneler
Alakasiz birsey sorucam. Kizim anaokuluna basladi malum. O alisti ben alisamadim resmenhergun okula birakip gelince icime inanilmaz bir sikinti giriyor. Cok ozluyorum bu zamana kadar benim yanimdan hiiic ayrilmamisti yok anneanneye birakayim babaaaneye birakayim durumu hic olmadi. Kalbini kirdigim anlar icin uzuluyorum simdi yanimda olsa sarilsam diyorum 1 saat var cikmasina bu sikinti hic gecmiyor. Bu zamana kadar bazi problemler yasadik ve yeni sinif degistirdik tedirginligim varda ondan mi boyleyim bilmiyorum. Siz ne durumdasiniz ? Yada ilk defa okula gonderdiginizde benim gibi oldunuz mu
Benim kız da çok hıçkırıyo kalp atışı gibi pıt pıt diye hissediyorum.Hıçkırmalarınız ne kadar sürüyor benim bazen çok uzun sürüyor gibi geliyo bana normal mi acaba böyle üç dört dakika ritmik şekilde hopluyoruz
Bende kendi kendime hep döndü herhalde diyordum kasıklarda hissedince demekki olabiliyormuş sezeryan mı sizin yoksa normal dönmesini mi bekleyeceksinizBenimde başı yukarda popo aşada ama hıçkırıkları hep alt karnımda hissediyorum bugün gittim hala dönmemiş makat geliş
Hıçkırması iyiymiş şükür de o titremeye bende çözemedim elektrik vermişler gibi anlık oluyo acaba irkiliyo falan mı bilmiyorum kiBenim kız da çok hıçkırıyo kalp atışı gibi pıt pıt diye hissediyorum.Bazen de daha belirgin.Bi de böyle titreme gibi bir şey hissediyorum o ne anlamadım
Ay bilmiuorum ki canim belkide eve gelince yanliz kaldigimdandirBenim de oğlum anasınıfına başladı.Yürüyerek götürüyoruz çok şükür alıştı.Ben ilk gün çok heyecanlıydım ve duygusal ama geçti.Çok güzel gidiyor maşallah evde tek çocuk o yüzden ben hep inş.virüs kontrol altına alınırda gider diyordum. Bıraktıktan sonra evde çok yalnız kalmadım belki ondandır annemlere geçiyordum.Bebişte gelince tamamen dolacak zaman. Senin de boşlukların dolacak inş.çok az kaldı, hormonlarımızın etkisi de olabilir.
Muhtemelen öyledir.Ay bilmiuorum ki canim belkide eve gelince yanliz kaldigimdandirRabbim evlatlarimizdan ayirmasin tek ayriliklar okul olsun tabi
Benimkiler hep yuksek sanki bilemedimMuhtemelen öyledir.Bi de ben de hamileyken çok duygusal oluyorum yada daha sinirli gibiyim bu aralar bence hep hormonlar bizi böyle yapıyor. Bu arada ben ilk gebeliğim de bu kadar hormonlarda yükselme yaşamamıştım erkek bebekti. Ama bu kız 3 katı yaşıyorum beni çok şaşırtıyor bu durum.
Ya bende hiç bakmıyordum hatta çantamda kalıyordu çoğu zaman kırış kırış olmuş şekilde alıp dosyaya atıyordum ,ama bu seferki eşimin iş güzarlığı,cidden o 9 doğuracak artık inandımBelki gecen sefer de yanlış ölçüldü, cok takilmaonemli olan doktor yolunda gidiyo diyo mu ona bak, olcumleri hic aklimda tutmyorm desem yeri, hele bas bacak vs hic bakmiyorm arada doktor söylüyor onu da aklmda tutmyorm önde gidiyo vs ama herkesin öyle ztn. Evet ya sayiyorm sayiyorm bitmyo
4-5 dk surdugu olyor valla benim de uzun oluyor, normal ama.
Gobeginde kas segirmesi gibi dusun, ritmik olduğunda hickirik olyor. Misal saniye tut, atiyorum 7-8snde bir pit pit olyor
Hahaha inanirim, bazıları gercekten telaşlı olyor bu gibi durumlarda, enistem de oyle benimYa bende hiç bakmıyordum hatta çantamda kalıyordu çoğu zaman kırış kırış olmuş şekilde alıp dosyaya atıyordum ,ama bu seferki eşimin iş güzarlığı,cidden o 9 doğuracak artık inandım
Çok hıçkırması iyimidir ki ben ne zaman dinlenik moddayım hep hıçkırıyo hareket halindeyken işlenirken pek farkında değilim kalp atışı gibi bide en az 5 dk sürüyo sıkıyor artık çıkınca bakam o kadar hıçkırcakmı karnı hep tok galiba ne yesem hop midesine iniyo tabiBenim kız da çok hıçkırıyo kalp atışı gibi pıt pıt diye hissediyorum.Bazen de daha belirgin.Bi de böyle titreme gibi bir şey hissediyorum o ne anlamadım
Hickirmak tokluktan değilÇok hıçkırması iyimidir ki ben ne zaman dinlenik moddayım hep hıçkırıyo hareket halindeyken işlenirken pek farkında değilim kalp atışı gibi bide en az 5 dk sürüyo sıkıyor artık çıkınca bakam o kadar hıçkırcakmı karnı hep tok galiba ne yesem hop midesine iniyo tabiinşallah çıkıncada sütüm olurda doyar yoksa doyuramıcam ben bu minnoşu obez gidiyoz