2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende kendi kendime hep döndü herhalde diyordum kasıklarda hissedince demekki olabiliyormuş sezeryan mı sizin yoksa normal dönmesini mi bekleyeceksiniz
İlk doğumum normaldi buda öyle olsun diye ben beklemek istiyorum. Ama doktor Çarşamba gel dönmemiş olursa sezaryan yapalım dedi zaten dönmesi zor artık falan dedi. Bı sorun olmadıkça beklemek istiyorum yine de

İlk doğumum normaldi buda öyle olsun diye ben beklemek istiyorum. Ama doktor Çarşamba gel dönmemiş olursa sezaryan yapalım dedi zaten dönmesi zor artık falan dedi. Bı sorun olmadıkça beklemek istiyorum yine de
Benzer seyi benim doktor soyledi, ama benimki dönme degil, kanala girme konusu. Basasagi dönük ama kanalda değil. Daha 35+2de iken (3gun önce) bebegin kafasi solda duruyor boyle olursa normal olmaz. 2 hafta sonra yine inmemisse sezaryen için gün verir dogurturuz dedi. Halbuki 2 hafta sonra gidecegim zaman 37+1 yapiyor ve kanala girmesini beklemek icin zaman var hemen neden sezaryen icin gun veririm diyor ki. Son ana kadar suyu keyfi vs yerindeyse kanala girmesi ya da donmesi icin beklenebilir. Ha yine olmadi o zaman baska, tabii ki sezaryen olabilir..

Wee pompam var tekli iş görüyor baya memnunum
Bende ondan aldım ins rahat kullanilabilir
Bence gününüz yaklasmis riske atmamak lazım bu haftadan sonra dönmesi çok zor dye biliyorum

Dönmesi neysede kanala girmesi son anda da olabilecek bir şey bencede beklenmeli arkadaşım yeni doğum yaptı doktor her kontrolde bebek kanala girmiş baya ilerlemiş diyordu 3 hafta falan. Yinede 40 haftayı geçince doğum oldu
Bende bekleme taraftarıyım

Bende ondan aldım ins rahat kullanilabilir

Bence gününüz yaklasmis riske atmamak lazım bu haftadan sonra dönmesi çok zor dye biliyorum
Riske atmam tabikide bı sorun olmadıkça beklerim demek istedim

Dimi ya, doktorun dedigi sacmalik geldi bana da sonradan sonraya iyice dusunup arastirdikca. Daha 37den nasil karar vereceksin yani. Hadi bir risk gorulur o baska zaten de, hc bsy yokken çat sezaryenle dogurturuz demek ne anlamsiz. Bakalim insallah o zamana kadar kanala girmis olur da hic boyle diyaloglara girmeden hallolur. Insallah senin de doner bebiş hayırlısıyla

Hickirmak tokluktan değil plasentadaki suyu iciyorlar ya, o hıçkırık yapiyor. Ciğerleri gelisiyor bir yandan. Yani kotu bsy değil. Ama cok hickirinca da cok iyidir gibi bsy de degil. Olabilir yani normal
Herşeyin fazlası zarar hayır olsun zararı bana 2de 1 göbek seyiriyor zaten ajda Pekkan gibi gerginim ciğer gelişiyosa süper bişey bu

Selam kizlar . Çatı muayenesi yaptıran oldu mu nasıl birşey açıyor mi neler yaşadınız acaba
İlk hamileligimde yapilmisti. Normalde acimazmis ama benim cok acimisti cunku catim darmis. Ama ben normal dogum yapmak istedim doktorumda kabul etti. Acilmada yapilan muaynelerin hic birinde aci hissettigimi hatirlaniyorum ama. Yani benim icin cati muaynesi gereksiz olmustu

Doğum yaptım dün 35+0 da

Ben de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.

Oooy nasıl tatlıdırlar şimdi..
Üzülmeyin kızlar, Allah’ın izniyle birlikte döneceksiniz eve sağlıkla..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Gözünüz aydın..

Kızlar merhabalar
Muayeneyeneden geliyoruz görüş günümüz vardı 2050 gr olmuş minik kuşum, 44 cm dedi, nst’ye girdim ilk kez ve burada öğrendiğim kadarıyla sancı filan yok normal dedi doktor da Artık haftalık kontrole gidecekmişim ama yüzünü göstermiyor sürekli el ve ayak yüzünde duruyor. Ya kordon görüyoruz ya da ayak sağ Salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz

İnşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz
Kimi doktor sezaryan taraftarı en ufak şeyde ameliyat yaparız deyip geçiyor kimi ya tersi sen sezaryande istesen normale ikna ediyor risk gorulmedikce beklenmeli

Hıçkırınca korkutunca geçer derler ya dur şimdi korkutcam geçecek diyom hoplatcam göbeğimi diom yapma öyle şey deli ya diolar
Onun minnacik bebede isleyecegini sanmam hahahah
Oyyy maasallah bizde de hep suratta o el kol ayak ne varsa aminnn insallahhh
İnşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz
Kimi doktor sezaryan taraftarı en ufak şeyde ameliyat yaparız deyip geçiyor kimi ya tersi sen sezaryande istesen normale ikna ediyor risk gorulmedikce beklenmeli
Evet ya, bir de normal dogumu destekleyen birini secmeye calismistim, en iyi alternatif buydu baska da yoktu. Iste o da anca bu kadar demek ki ama diretecegim tabii ki, yersem diye herhalde önden bir yem atti. 1 kisi 1 kisidir, eksiltecekti. Simdi diretince muhtemelen hayir demeyecek ama tutsaydi sezaryen yapiverecekti. Neyse kanala girsin insallah da kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…