2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sağlıklı uzun ömürleriniz bahtı güzel olsun inşallah iyimisiniz ikinizde nasıl oldu sancımı başladı
Sancılarım vardı durdurmaya çalıştılar ama ilacı biraktikca tekrar başladı akşam üzeri sezeryan a alındım acil olarak hamdolsun hastahanedeyiz hala bebeğim kuvezde haftası ufak olduğu için inşallah atlatırız 🥺

Hediyelik yaptırdığım kalpli anahtarlık alt tabanına lokum yerleştircez gelenlere bide hediye seleler geliyo bu aralar bulutuda arkadaşın annesi amigurumici sağolsun yakınlardan daha yakınlar
Çok güzel olmuş canım 🤗
Dün doğum yaptım canım 35+0 da
Hadi gözün aydın inşallah bebek te toparlar hemen kendini rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de 🤗

Sancılarım vardı durdurmaya çalıştılar ama ilacı biraktikca tekrar başladı akşam üzeri sezeryan a alındım acil olarak hamdolsun hastahanedeyiz hala bebeğim kuvezde haftası ufak olduğu için inşallah atlatırız 🥺
Canım atlatırsınız merak etme. Güzel düşünelim, sonucu da güzel olsun. Yani bu kuveze girme olayları belli olmuyor. 37 sonrası doğup giren de var. Öncesinde doğup girmeyen de.

Dün doğum yaptım canım 35+0 da
Oyy ikinci bebegimiz gelmis 🥰
Diger yorumlarda okudum suan kuvezde annesine kavusmak icin bekliyormus. Allah in izniyle cikacak insallah. Bak bir anne daha daha dogum yapti senden once cok sukur o artik evinde cikti kuvezden. Allah anali babali buyutsun insallah

X