- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.281
Doğum yaptım dün 35+0 daSordunuz mu doktora aynı durum bende de söz konusu yürümekte zorlanıyorum bacak arası ağrım sebebiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum yaptım dün 35+0 daSordunuz mu doktora aynı durum bende de söz konusu yürümekte zorlanıyorum bacak arası ağrım sebebiyle
Dün doğum yaptım 35+0 daŞuan düzenli değil ama düzene binebilir 34. Hafta erken doğum için. Bebek aşağı baskı yapıyor o yüzden bacak arası agriyordur. Bence doktoruna sor belki nst ister
Dün doğum yaptım 35+0 daOnu hastanede bırakıp eve gelmek çok zor ama geçecek ve hep yanında olacak İnşaAllah. Benimde oğlum 38+2de doğmuştu ama solunum sıkıntısı nedeniyle 5 gün küvezde kalmıştı.
Bence ara doktorunu ne olur ne olmaz
Dün doğum yaptım canım 35+0 daAra canim ne olur ne olmaz 3 gun erken olsun
Ben tıp fakültesinde yapıcam inşallahDoğumu devlet hastanesinde yapacak olanlar ya da yapan olan var mı acaba ?
Hayırlı olsun gözün aydın canım sende bebişte iyidir inşallahDoğum yaptım dün 35+0 da
Hayırlı olsun. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah. NasılsınızDoğum yaptım dün 35+0 da
Grubun ikinci bebeği de geldi o zamanDoğum yaptım dün 35+0 da
Aaa öyle miiii gözünüz aydın diyeyim öncelikle. Her şey yolunda mı?Doğum yaptım dün 35+0 da
Sağlıklı uzun ömürleriniz bahtı güzel olsun inşallah iyimisiniz ikinizde nasıl oldu sancımı başladıDoğum yaptım dün 35+0 da
Sancılarım vardı durdurmaya çalıştılar ama ilacı biraktikca tekrar başladı akşam üzeri sezeryan a alındım acil olarak hamdolsun hastahanedeyiz hala bebeğim kuvezde haftası ufak olduğu için inşallah atlatırızSağlıklı uzun ömürleriniz bahtı güzel olsun inşallah iyimisiniz ikinizde nasıl oldu sancımı başladı
Teşekkür ederim henüz hastahanedeyiz bebeğim kuvezde atlatiriz inşallahAaa öyle miiii gözünüz aydın diyeyim öncelikle. Her şey yolunda mı?
Hamdolsun iyiyim bebeğim.kuvezde ama inşallah atlatırız bu günleriGrubun ikinci bebeği de geldi o zaman
Gözün aydın canım umarım ikinizde iyisinizdir
Hamdolsun iyi olmaya çalışıyorum bebeğim kuvezde ama o da atlatacak insallahHayırlı olsun. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah. Nasılsınız
Hamdolsun henüz hastahanedeyiz iyi olmaya çalışıyorum Bebek kuvezde inşallah o da atlatacakBen tıp fakültesinde yapıcam inşallah
Hayırlı olsun gözün aydın canım sende bebişte iyidir inşallah
Yakınmışız hakikaten eşim de beni desteklemiyor. Yine konuşacağım nasip bakalım ne olacakBende antepteyim yakin aslinda gelme durumun olsaydi burda destekleyen baya doktor var tabinen hayırlı sağlıkli nasil olacaksa öyle olsun insAllah en önemlisi sağlık
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun inşallah tez vakitte küvezden çıkar sağlıcakla kucağına alıp evinize dönersinizHamdolsun henüz hastahanedeyiz iyi olmaya çalışıyorum Bebek kuvezde inşallah o da atlatacak
Çok güzel olmuş canımHediyelik yaptırdığım kalpli anahtarlık alt tabanına lokum yerleştircez gelenlere bide hediye seleler geliyo bu aralar bulutuda arkadaşın annesi amigurumici sağolsun yakınlardan daha yakınlar
Hadi gözün aydın inşallah bebek te toparlar hemen kendini rabbim sağlık sıhhat versin ikinize deDün doğum yaptım canım 35+0 da
Canım atlatırsınız merak etme. Güzel düşünelim, sonucu da güzel olsun. Yani bu kuveze girme olayları belli olmuyor. 37 sonrası doğup giren de var. Öncesinde doğup girmeyen de.Sancılarım vardı durdurmaya çalıştılar ama ilacı biraktikca tekrar başladı akşam üzeri sezeryan a alındım acil olarak hamdolsun hastahanedeyiz hala bebeğim kuvezde haftası ufak olduğu için inşallah atlatırız
Oyy ikinci bebegimiz gelmisDün doğum yaptım canım 35+0 da
Şuan belli değil ama su da olsun isterim tabiSuda doğummuydu senin canım
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahDoğum yaptım dün 35+0 da