2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Süt her gece yatmadan 500ml ballı 34+5 te 3kg doğurdum. Amma velakin önemli olan ciğer gelişimi doğumdan hemen sonra olmasada 1 saat sonra falan küveze alındı. 😢 Elhamdülillah Ilk sarılmamızı yaptk emzirdim şimdilik bununla avunuyorum ben eve geldim o hastanede 😢
cabucak kavusun insallah canım

selam kızlar.
mide yanması için neler yapıyorsunuz acaba?
normalde süt içtiğimde kesiliyordu yanma, geçmezse gaviscon şurup içiyordum ama bugün ne yaptıysam geçiremedim. ekstra yediğim birşey de yok hatta kahvaltı bile yapamadım yanmadan artık bulantı yapmaya başladı şurup bile 15-20 dk etki ediyor sadece.
tavsiye edeceğiniz birşey var mı acaba çok berbat bi hal aldı bugün içim acıyor resmen :KK43:
karbonatlı su. yarım cay bardagı suya ceyrek cay kasıgı ucu karbonat.

Mutlu akşamlar arkadaşlar artık maşallah patır patır döküleceğiz 🥰🥰🥰 inşallah hayırlısı ile herkeste hazırlık var daha çanta bile yapmadım 😂😂🙈 karnım top gibi geçen yazın olmadığından okul arkadaşları sağ sol görünce çok şaşırıyor ☺️sanki hiç doğurmayacam gibi sakin sakin oturuyorum 😂

Mutlu akşamlar arkadaşlar artık maşallah patır patır döküleceğiz 🥰🥰🥰 inşallah hayırlısı ile herkeste hazırlık var daha çanta bile yapmadım 😂😂🙈 karnım top gibi geçen yazın olmadığından okul arkadaşları sağ sol görünce çok şaşırıyor ☺️sanki hiç doğurmayacam gibi sakin sakin oturuyorum 😂
Ben en sona kaldim saniyordum 😁 ben bir hizla yaptim bir kac parca kaldi kac gundur onlarida eklersem tamamdir 🙂 sende basla :)

Hahaha belli olmaz, geceye birden niyetlenebilir de aniden 🤪

O hic belli olmaz valla bu zottiriler her an her şeyi yapabilir 🤭

Premature kilo ile alakali degil cnm, dogdugu hafta ile alakali bir kavram ☺️ 36+ dan önce doganlar prematüre sayiliyor.
Ay valla hiç neden demem dua edelim benimkisi gelsin zaten hayırlısıyla artık çünkü bu yalancı kasılmalarda yormaya başladı bugün yürüyüşü zor yaptım eve gelmeme 15 dk yol kalmıştı komik bir yürüyüşe büründüm 😂

Canım günlerimiz yakın Sanırjm seninle ve bende de ağrı oluyor hatta birkaç gündür acaba erken mi gelecek diye düşünmeye başladım, bir yerde toplanıyor veya ani ağrı girip çıkıyor
Henüz erken ama bende iyi hissetmiyorum popoyla bel arasına ara sıra da özel bölgeme ağrı saplanıyor çok kötü hissediyorum ama naz yapıyor olmak istemiyorum, muhtemelen yalancı sancı falan bunlar çocuk inanılmaz hareketli ben bu anları yaşarken

Henüz erken ama bende iyi hissetmiyorum popoyla bel arasına ara sıra da özel bölgeme ağrı saplanıyor çok kötü hissediyorum ama naz yapıyor olmak istemiyorum, muhtemelen yalancı sancı falan bunlar çocuk inanılmaz hareketli ben bu anları yaşarken
Evet canım, bak mesela şu an da toplandı ve 20 sn kadar düzelmiyor ve kesinlikle pozisyonla alakalı değil, yan yatarken filan da oluyor yani dinlenirken de.. normaldir herhalde 🤷🏼‍♀️ Cumartesi kontrol var soracağım canım

Şanlıurfa dayım canım. Benim dr macera arama diyor ama içimdeki ses yapabilirsin diyor. Dr kabul edip sıkı takip edecekse ben denemek isterdim. Benim de korkum ruptur gibi bir durumda sezeryane erken alinmazsak bizler için hayati risk doğuyor. Doktorun ya da ebelerin gözetiminde hiç cikmamaliyiz bilmiyorum bazen başka bir Dr a daha mı sorsam diye düşünüyorum
Bende antepteyim yakin aslinda gelme durumun olsaydi burda destekleyen baya doktor var tabinen hayırlı sağlıkli nasil olacaksa öyle olsun insAllah en önemlisi sağlık

Kızlar selam, almayı düşünen varsa diye yazıyorum. Okiedog çantalar trendyolda indirime girmiş. Ben pembe urban trek aldım.

Yok spinaldi canim ama 2. Bebegim ölü doğdu ondan dolayi galiba ameliyat ortamina girmek istemiyorum birde iyileşme sürecim zor oluyor benim iki büklüm kaliyorum günlerce adim atmam zor oluyor
Off çok zor rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın ameliyat zor tabi acı ağrı şimdiden 2büklümüm zor yürüyom ameliyattan sonra da böyle olurum ben

Hediyelik yaptırdığım kalpli anahtarlık alt tabanına lokum yerleştircez gelenlere bide hediye seleler geliyo bu aralar bulutuda arkadaşın annesi amigurumici sağolsun yakınlardan daha yakınlar

Eklentiler

• IMG_20211012_152410.jpg
    IMG_20211012_152410.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20211012_154549.jpg
    IMG_20211012_154549.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20211014_011359.jpg
    IMG_20211014_011359.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 53
X