- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.308
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.301
Güne yeni bir bebiş haberiyle uyanmak H Hafize2511 gözünüzaydın canm sağ salim doğmuşya küvezdende çıkar Allah’ın izniyle , Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın en kısa zamanda kucağınıza da alırsınız inşallah ne güzel ya güne iki tane bebiş haberiyle uyanmak H Hafize2511 seni de tebrik ederim canımBen de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah neden yoğun bakıma alındı? En kısa sürede kavuşursun bebeğine inşallah canımBen de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin
Saglikla kavusun insallah Allah anali babali buyutsun insallahBen de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
Gözünüz aydın inşallah toparlar biran önce sağlıkla kucağına alırsınBen de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
teşekkür ederim canım deneyim karbonattakarbonatlı su. yarım cay bardagı suya ceyrek cay kasıgı ucu karbonat.
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kavuş bebeğine dualarımız seninleBen de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
Hayırlı olsun sağlıkla çıksın kuvözden de inşallah. Yeni doğan bütün bebeklerimiz sağlıkla büyüsün. Benimkinin eli kulağında gibi bütün doğumları kalbim pır pır okuyorumBen de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
Walla bende korkuyorum ilk hamileliğim 29+3 te bitti bu uzun sürsün küvez başı beklemeyelim inşallahCanım günlerimiz yakın Sanırjm seninle ve bende de ağrı oluyor hatta birkaç gündür acaba erken mi gelecek diye düşünmeye başladım, bir yerde toplanıyor veya ani ağrı girip çıkıyor
Doğum yaptım dün 35+0 da
Gozunuz aydin guzel anneler, insallah sag salim kavusacaksiniz bebislerinize, iyi olacaklar hic merak etmeyin siz nasılsınız peki, iyi misiniz?Ben de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
Doğum yaptım dün 35+0 da
Bebişleirmiz holgelmişlerrrBen de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
Amin teyzesi çok sağol
Eşim bana bıraktı sezeryandan sonra yasadiklarimi bildiği icin normal daha kolay geciyorsa o olsun diyor hayırlısı insAllahYakınmışız hakikaten eşim de beni desteklemiyor. Yine konuşacağım nasip bakalım ne olacak
Gözünüz aydın canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın iyi olacaksınız merak etmeBen de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
Bazilarininki cok rahat geçiyor belli olmaz benim 2 si de zordu ama ki 3. Daha da zor olur her ameliyatta iyilesme süresi uzuyor malum Allah yardimcimiz olsunOff çok zor rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın ameliyat zor tabi acı ağrı şimdiden 2büklümüm zor yürüyom ameliyattan sonra da böyle olurum ben