2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Tecrubeli anneler
Alakasiz birsey sorucam. Kizim anaokuluna basladi malum. O alisti ben alisamadim resmen 😕 hergun okula birakip gelince icime inanilmaz bir sikinti giriyor. Cok ozluyorum bu zamana kadar benim yanimdan hiiic ayrilmamisti yok anneanneye birakayim babaaaneye birakayim durumu hic olmadi. Kalbini kirdigim anlar icin uzuluyorum simdi yanimda olsa sarilsam diyorum 😥1 saat var cikmasina bu sikinti hic gecmiyor. Bu zamana kadar bazi problemler yasadik ve yeni sinif degistirdik tedirginligim varda ondan mi boyleyim bilmiyorum. Siz ne durumdasiniz ? Yada ilk defa okula gonderdiginizde benim gibi oldunuz mu 😊
Canim cok normal oğlum da anasinifina ilk gittiğinde aklim hep ondaydi 2 sene anaokuluna gitti şimdi 1 e basladi bu sefer de okulda başına şu gelirmi biyerden düşer mi hep düşünceler geliyor ama Allaha emanetler hep yanlarinda olamayizki malesef alisacaksin sen de zamanla

Dün doğum yaptım 35+0 da
Hayırlı olsun Allah tez zamanda kavuştursun İnşaAllah
Ben de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
Hayırlı olsun Allah tez zamanda kavuştursun İnşaAllah

Bazilarininki cok rahat geçiyor belli olmaz benim 2 si de zordu ama ki 3. Daha da zor olur her ameliyatta iyilesme süresi uzuyor malum Allah yardimcimiz olsun
Evet gerçekten bazılarının hatta çoğu kişinin sezaryeni çok rahat geçiyor üçüncü gün tamamen ayaklananlar var çevremde. Ben iki sezaryenimde de aşırı zorlandım 15 gün kuş kadar bebeği tek başıma alıp emziremiyordum bile evi süpürmem bir ayı geçince yavaş yavaş anca yapıyordum mecburiyetten. Ama çevremdekiler çabuk ayaklandıkları için bişey demeselerde naz yapıyormuşum canıma çok düşkünmüşüm gibi hissettiriyordu. Biz böyle değiliz en rahatı sezaryen falan diye konuşuyorlardı. İnşallah üçüncüde bari zorlanmam diyorum ama ikisinde böyleysem üçüncüde ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum

Gozunuz aydin guzel anneler, insallah sag salim kavusacaksiniz bebislerinize, iyi olacaklar hic merak etmeyin 🙏☺️ siz nasılsınız peki, iyi misiniz?

3 bebegimiz oldu bile 🥰 4. Bebek kimden gelecek bakalim🙏
Yaaaa şu baştaki tablo var ya acaba ona doğum tarihlerini de mi eklesek ne güzel olur ☺️ ygmygm ygmygm yapıyordu tabloyu galiba ❤️

Evet gerçekten bazılarının hatta çoğu kişinin sezaryeni çok rahat geçiyor üçüncü gün tamamen ayaklananlar var çevremde. Ben iki sezaryenimde de aşırı zorlandım 15 gün kuş kadar bebeği tek başıma alıp emziremiyordum bile evi süpürmem bir ayı geçince yavaş yavaş anca yapıyordum mecburiyetten. Ama çevremdekiler çabuk ayaklandıkları için bişey demeselerde naz yapıyormuşum canıma çok düşkünmüşüm gibi hissettiriyordu. Biz böyle değiliz en rahatı sezaryen falan diye konuşuyorlardı. İnşallah üçüncüde bari zorlanmam diyorum ama ikisinde böyleysem üçüncüde ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum
4.sezeryanım 2 gün yattım mecburdum kimsem yoktu 3 çocuğuma baktm bana kalırsa hasta moduna ne kadar girerseniz iyileşme o kadar uzun sürüyor 🤷🏼‍♀️

Canim cok normal oğlum da anasinifina ilk gittiğinde aklim hep ondaydi 2 sene anaokuluna gitti şimdi 1 e basladi bu sefer de okulda başına şu gelirmi biyerden düşer mi hep düşünceler geliyor ama Allaha emanetler hep yanlarinda olamayizki malesef alisacaksin sen de zamanla
Ya normal olmasina sevindim biraz 😕 oyle tabi keske su akilli saatlerden fala olsa ortamin sesini dinliyorlarmis ya 😕ama sanirim devlet okulunda problem olur

Doğum yaptım dün 35+0 da

Sancılarım vardı durdurmaya çalıştılar ama ilacı biraktikca tekrar başladı akşam üzeri sezeryan a alındım acil olarak hamdolsun hastahanedeyiz hala bebeğim kuvezde haftası ufak olduğu için inşallah atlatırız 🥺

Ben de dün doğum yaptım zaten yatışım yapılmıştı sancılarım geçmeyince beni de aldılar. Hıc alamadım kucağıma yoğun bakımda suan dualarınızı eksik etmeyin.
İkimizinde gözü aydın arkadaşlar...inşallah bir an önce kavusursunuz evlatlariniza...illaki zor bir süreçtir ama orda cok iyi bakiliyorlar unutmayın. Siz moralinizi yüksek tutun yeter
Tecrubeli anneler
Alakasiz birsey sorucam. Kizim anaokuluna basladi malum. O alisti ben alisamadim resmen 😕 hergun okula birakip gelince icime inanilmaz bir sikinti giriyor. Cok ozluyorum bu zamana kadar benim yanimdan hiiic ayrilmamisti yok anneanneye birakayim babaaaneye birakayim durumu hic olmadi. Kalbini kirdigim anlar icin uzuluyorum simdi yanimda olsa sarilsam diyorum 😥1 saat var cikmasina bu sikinti hic gecmiyor. Bu zamana kadar bazi problemler yasadik ve yeni sinif degistirdik tedirginligim varda ondan mi boyleyim bilmiyorum. Siz ne durumdasiniz ? Yada ilk defa okula gonderdiginizde benim gibi oldunuz mu 😊
Bence sanslisinki evladın değil senin canin sıkılmış ya o girmeseydi okula...inan çok zor bir durum ben yaşadım çünkü....Sen sevin bak ne güzel senin yanından hiç ayrilmamasina ragmen girmis sınıfa...demek ki hoşuna gidiyor arkadaşları olacak ..cok guzel kazanımları olacak...anasinifi cok guzel şeyler katıyor inan

Günaydın arkadaşlar bende yakında doğum yapacağım 😅 kızımın boynundaki kordonda düzelme olmamış birkaç gece öncesinde de hareket etmemişti acile gitmiştim şimdi gün aldım İnşaAllah çarşamba günü doğum yapacağım 😊🥰
Saglikla gelsin insallah kac haftalik olmus oluyor senin dogum haftasi olacak insallah

Benide sardi yalan yok 😊 bu zamana kadar hep baska seylerle ugrasmaktan bunun ustunde duramiyordum ama simdi zaman yaklasti korku basladi. Sadece dogum korkusuda degil stres aslinda hangi saatte olacak yanliz mi olacagim kizimi nasil alicam ne yapicam. Sonra benim ilk kizimda da olan bir korku var ki ya bebekler karisirsa korkusu Allah korusun o ayri stres yaratiyor. Daha bir suru stres var. İlk doguma girmem daha kolaydi. Dogumhane girerken arkamda baska cocugum yoktu simdi oda cok duygusal yapiyor. Ama kesinlikle ilk doguma hazirlanmak daha kolaydi bu kadar korkum endisem yoktu. Saglikla doguralim insallah saglikla yavrularimizla cikalim hastaneden
Kesinlikle katılıyorum arkada başka cocuk beklediği için ben de daha stresliyim. Saglıkla alalım kucaklarımıza insallah

İkimizinde gözü aydın arkadaşlar...inşallah bir an önce kavusursunuz evlatlariniza...illaki zor bir süreçtir ama orda cok iyi bakiliyorlar unutmayın. Siz moralinizi yüksek tutun yeter

Bence sanslisinki evladın değil senin canin sıkılmış ya o girmeseydi okula...inan çok zor bir durum ben yaşadım çünkü....Sen sevin bak ne güzel senin yanından hiç ayrilmamasina ragmen girmis sınıfa...demek ki hoşuna gidiyor arkadaşları olacak ..cok guzel kazanımları olacak...anasinifi cok guzel şeyler katıyor inan
Ya oyle cok sukur ilk gunden beri hic aglamadi sadece ne zaman okul bitecek dedi artik hep okul oldugunu ogrendigi bir gece cok agladi 😁 ama ikna ettim bana robot supurge almak istiyor eger okursan butun okullari para kazanirsin robot supurge alabilirsin bana diyince ikna oldu🥰 son yasanan problemler sinif degisimi falan olanlari hissettirmemeye calistik biz cok yiprandik okuldan soguyacak diye korktum 😕

Kesinlikle katılıyorum arkada başka cocuk beklediği için ben de daha stresliyim. Saglıkla alalım kucaklarımıza insallah
Amin canim insallah o doguma nasil giricez bakalim. Normal dogum olursa ayni hastane ilkinde tekerlekli sandalye ile cikardilar yine oyle olursa kizimi kucagima alip simsiki sarilicam kucagimda gotursunler odaya 🥰 hayale bak 😁 insallah saglikla kardeslerde bizde cikariz dogumdan

Kızlar discim agumentin basla dedi drumda içebilirsin dedi ama ne bilim içim huzursuz son 12 gün. Antibiyotik içen var mı aranızda....içmesem hergunum ağrı.. doğumada boylemi gidecegim😓
ben içmiştim ama daha erken haftalarda. augmentin gebelikte kullanılabiliyor ama tabiki kadın dogumcuna sormakta fayda var.

Günaydın arkadaşlar bende yakında doğum yapacağım 😅 kızımın boynundaki kordonda düzelme olmamış birkaç gece öncesinde de hareket etmemişti acile gitmiştim şimdi gün aldım İnşaAllah çarşamba günü doğum yapacağım 😊🥰
Hadi hayırlısıyla kavuş bebisinle 😍😍 bize de yaz burdan ☺️💕💕

Size bişey sorcam bu süt yada göğüsten gelen sıvı herkesin doğumdan önce gelmeye basliyo mu bende hiç belirti yok hatta sanki göğüslerim küçüldü gibi sütün olmucak heralde filan diyolar 🙄
benden de gelmiyor 34+3um. ilk cocugumda cok sütüm olmustu. bunda da olur umarım. bence su an gelip gelmemesi kriter değil.

X