- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.241
aynen havucun suyunu sıkıp içmek gerekiyormuşdirek sıkıp içiyor muymusuz? benimki de bazen azalıyor da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen havucun suyunu sıkıp içmek gerekiyormuşdirek sıkıp içiyor muymusuz? benimki de bazen azalıyor da.
doğumhanede giydirip öyle çıkarıyorlar canım o yüzden yanında olan birinin senin giyeceğin kıyafetleri vermesi lazım ebeyeKızlar şu hastane çantamı hazırladım da bişey sorucam daha önce doğum yapmış olanlar mesela normal doğum yaptım farzedelim doğumhaneden çıkarken içerde iç çamaşırı pijama çorap giydirip öyle mi çıkarıyorlar bizi yoksa aynı üstümüzle odaya gelip orda mı giyiyoruz ona göre kendime de ayrı paket yaparım hemşireye verilir diye düşündüm
Tamamdır teşekkür ederimdoğumhanede giydirip öyle çıkarıyorlar canım o yüzden yanında olan birinin senin giyeceğin kıyafetleri vermesi lazım ebeye
Benim de öyle ama drlar bunun doğru olmadığını söylüyor. Kulak tikayalim olumlu dusunelimSize bişey sorcam bu süt yada göğüsten gelen sıvı herkesin doğumdan önce gelmeye basliyo mu bende hiç belirti yok hatta sanki göğüslerim küçüldü gibi sütün olmucak heralde filan diyolar
Teşekkürler cnmDoğuma ağrıyla girmekten çok iltihaplı dişle girmek risk gibi sanki. Antibiyotik alerjini doktorla görüşüp ona göre kullansan daha iyi gibi. Bazen kar zarar hesabı yapılır ona göre karar verilir iltihap varsa riske atma derim
Benim de öyle kuyumuş gbi birsey var bende anlamadım. Hastanede duş almak bana göre değil sankiAynı ya güçlü kasılmalar hafifledi sanki ilaçlardan ama 3 haftaya doğar en geç her gün de değişiklik olmaz ki 2 günde bir ancak olur heralde
Benim de ilk doğum olacak göğüslerim aşırı büyümedi küçüktüler zaten biraz doldular ağrı sızı falan da yok su veya süt gelmesi de yok sadece ucunda bazen kurumuş beyaz akıntı gibi bişey görüyorum o kadar ama olur ya kafaya takma asıl doğumdan sonrası önemli hastanede bir duş almak gerekiyormuş göğüslere masaj yaparak öyle daha çabuk geliyormuş
Her hastane farklı sanırım. Cunku beni eski dogumumda onlukle odaya getirmislerdi içimde hicbirsey yoktu malum sonda takılı tabi kendimi toparlayinca kardeşim giydirmistiKızlar şu hastane çantamı hazırladım da bişey sorucam daha önce doğum yapmış olanlar mesela normal doğum yaptım farzedelim doğumhaneden çıkarken içerde iç çamaşırı pijama çorap giydirip öyle mi çıkarıyorlar bizi yoksa aynı üstümüzle odaya gelip orda mı giyiyoruz ona göre kendime de ayrı paket yaparım hemşireye verilir diye düşündüm
Benim bi kaç zamandır oluyor.Hayda en başa geri mi dönüyoruz dedim.Kızlar ben gibi yemek yedikten sonra bulantısı olan varmı
Sezeryen kotumuydu yA genel mi oldun ondan mi zor normLe cesaretim yokHangi şehirdesin canim bende 2 sezeryanliyim doktorum deatekliyor da bende endişe olusmaya başladı 2. Bebegimi kayybettigim icin hic risk almasam mi diyorum ama 3. sezeryaninda riskleri var biliyorum birde sezeryan brnde tramva yapmis gibi dusununce icim daraliyor normali düşününce rahatlıyorum Allah yardimcimiz olsun
Sapsari sacim vardi subatta komple kumral yaptim dip boyaya geliyo hemen zor oluyo bide komple platindim ben cok ozledimKızlar bugün roflemi yaptırdım. Ama öncesinde boyanmadi sadece rofle dibe girmediği için drum çoktan yaptirabilirsin demişti ama cesaret edememiştirm. Simdi doğuma pasaklı gitmek istemedim bide doğumdan sonraki ilk günler gidemem diye düşündüm ohh yaptırdım rahatladim
Evet çok şükür dünden beri meme kavgası veriyoruz prematüre ya sarılığa meyilli hep uyusun istiyor ben rahat vermiyorum o hemen memeyi kavrayamıyor ben inadına uğraşıyorum sabaha kadar saat başı memedeydikaa geldi mi bebiş ?
34+5 te doğdukac haftalık dogdu canım simdi?
3kilo prematüre mi sayılıyo 3kilo dogmustu düştü mü kilosuEvet çok şükür dünden beri meme kavgası veriyoruz prematüre ya sarılığa meyilli hep uyusun istiyor ben rahat vermiyorum o hemen memeyi kavrayamıyor ben inadına uğraşıyorum sabaha kadar saat başı memedeydik
Yanlız değilsin gel sarılalım bazen öyle sert hareket ediyorki elim istemsiz gidiyo karnıma ayaktayken bazen de şu kocalarına karpuz falan bağlıyorlar ya eşleri anlasınlar diye sanki öyle Bi ağırlık bağlı gibi sürekli Bi destekleme çabası vajinama baskısı desen bi ayrı doğurunca zor alışacağım galiba elimi karnıma götürmemeyeKarnını tuta tuta gezen sadece ben miyim ya
İyice baskı yapıyor artık benim minnoş yarın kontrolüm var bakalım ne alemde
Benim elde hep belimde göbek öne düştüğünden dik durmak için belden destek alıyorum yarın gelince yazarsın senle günlerimiz aynı bizim haftaya kontrolKarnını tuta tuta gezen sadece ben miyim ya
Sarıya alışınca kötü oluyo insan baska renk istemiyor. Bugun kizim bile anne bambaşka biri olmussun dedi özlemişim sarıyı neredeyse kulağıma gelmisti dibimSapsari sacim vardi subatta komple kumral yaptim dip boyaya geliyo hemen zor oluyo bide komple platindim ben cok ozledim
Hahaha belli olmaz, geceye birden niyetlenebilir de anidenDoğursakta yazsak valla ben peşine düştüm ama bizimki niyetli değil
O hic belli olmaz valla bu zottiriler her an her şeyi yapabilirAynı ya güçlü kasılmalar hafifledi sanki ilaçlardan ama 3 haftaya doğar en geç her gün de değişiklik olmaz ki 2 günde bir ancak olur heralde
Benim de ilk doğum olacak göğüslerim aşırı büyümedi küçüktüler zaten biraz doldular ağrı sızı falan da yok su veya süt gelmesi de yok sadece ucunda bazen kurumuş beyaz akıntı gibi bişey görüyorum o kadar ama olur ya kafaya takma asıl doğumdan sonrası önemli hastanede bir duş almak gerekiyormuş göğüslere masaj yaparak öyle daha çabuk geliyormuş
Premature kilo ile alakali degil cnm, dogdugu hafta ile alakali bir kavram 36+ dan önce doganlar prematüre sayiliyor.3kilo prematüre mi sayılıyo 3kilo dogmustu düştü mü kilosu
Hii ogrenmis oldum 34te bile 3 kilo masallah yinede saglikli olsunlar hayırlı ömrü olsunPrature kilo ile alakali degil cnm, dogdugu hafta ile alakali bir kavram 36+ dan önce doganlar prematüre sayiliyor.
Ya benimkinin hareketleri çok sertleşti artık. Bazen ayaklarının olduğu yerden delip çıkmaya çalışıyor gibi vuruyor resmen "ah!" Diyorum istemsiz. Bir de kanala girdiği için kasık bölgeme ve mesaneme çok baskı yapıyor birden tuvalete gitmem gerekiyor.Karnını tuta tuta gezen sadece ben miyim ya
Cok emindim yeter artık yiprandim die bide cok stresli bi konu sac aciliyo ama istedigim ton olmuyo bazen platinden cikiyo anneanne saçına gri dip bide cocukta dusunuyoz boyatamam die bari kendi rengime doneyim dedim simdi boyatsam bin lira isterler sacimda belime kadar keske aksaydi da dip yapsaydimSarıya alışınca kötü oluyo insan baska renk istemiyor. Bugun kizim bile anne bambaşka biri olmussun dedi özlemişim sarıyı neredeyse kulağıma gelmisti dibim
Yani hemen çıkarıyorlar zaten hastaneden ama ne olur ne olmaz belki duş alırım diye düşündüm benBenim de öyle ama drlar bunun doğru olmadığını söylüyor. Kulak tikayalim olumlu dusunelim
Teşekkürler cnm
Benim de öyle kuyumuş gbi birsey var bende anlamadım. Hastanede duş almak bana göre değil sanki
Her hastane farklı sanırım. Cunku beni eski dogumumda onlukle odaya getirmislerdi içimde hicbirsey yoktu malum sonda takılı tabi kendimi toparlayinca kardeşim giydirmisti
Yaa anlatıyosun ya hayali bile güzel geliyo uğraşması zor da o minnacık ağzı burnu bebek bambaşka bişey hele de kendinin olunca daha farklıdır eminimEvet çok şükür dünden beri meme kavgası veriyoruz prematüre ya sarılığa meyilli hep uyusun istiyor ben rahat vermiyorum o hemen memeyi kavrayamıyor ben inadına uğraşıyorum sabaha kadar saat başı memedeydik