2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Günaydın arkadaşlar ben 36+3 deyim bugün kontrolde bebeğimin boynunda 1tam 1de yarım kordon dolanmış görüldü. Böyle olup sonradan düzelen var mı? Normal düşünüyorum ama şuan korkuyorum çocuğuma bir şey olur mu diye
Canım endise etme. ben ilkinde kordon 3 kere dolanmıs olmasına ragmen saglıklı bir sekilde normal dogum yaptım.

Canım endise etme. ben ilkinde kordon 3 kere dolanmıs olmasına ragmen saglıklı bir sekilde normal dogum yaptım.
Çok teşekkür ederim insan korkuyor valla süre azaldıkça bide böyle şeyler çıkınca. Dün sanki az hareket etti diye gittim koşa koşa hastaneye Allahtan herşeyi iyiydi kendi keyfine bakıyormuş 😅

Size bişey sorcam bu süt yada göğüsten gelen sıvı herkesin doğumdan önce gelmeye basliyo mu bende hiç belirti yok hatta sanki göğüslerim küçüldü gibi sütün olmucak heralde filan diyolar 🙄
Canım hamilelikte süt gelmesi herkeste olmaz. Goguslerin büyüklüğü küçüklüğünun de süt yapimi ile uzaktan yakından alakası yok. Sen etrafında seni yanlış yonlendiren, negatifşeylere iten insanlari dinleme. Ne demek hamile kadına sütün olmayacak herhalde demek. Bence çok ayıp. Ayrıca süt üretimi plesenta rahimden ayrıldıktan sonra başlıyor. İçini ferah tut bol bol bebeğini emzirdiğini ve bebeğinin doyduğunu hayal et. Vücudun ne yapması gerektiğini biliyor merak etme ☺️

Saglikla doguralim insallah. Evet biraz beklemek daha iyi tabi benim gibi hemen su gelmeye bslarsa o zaman hastaneye gitmek lazim. Peki iki dogumda da ayni mi basladi ? Ne bileyim ikisinde nisan gelmesi yada once sanci baslamasi falan ,😕 merak ediyorum acaba yine once suyum mu gelmeye baslayacak diye :) ben o suyuda hep birden gelecek saniyordum 😄 iyiki annemde evdeydi tecrubesi olmasa gitmezdik hastaney
Yok ilkinde nişan gelmişti nstde sancı vardı ama ben hissetmiyordum. Doktorum yarın gel doğurtalım demişti 😏 cahillik işte hemen gittim. Şimdiki aklım olsa evde sancımı beklerdim. İkincisinde hafif sancım vardı ama düzenli falan değildi. 2 cm açıklık olunca birde doktorum haftasonu çalışmayınca gel doğurtalım demişti. Öyle gittim. Yani ikisinde de suni sancı bağladılar öyle başladı doğum. Şimdi akıllandım ama son ana kadar evde sancımı çekip sadece doğuma gitmeyi istiyorum ama bakalım

Hangi şehirdesin canim bende 2 sezeryanliyim doktorum deatekliyor da bende endişe olusmaya başladı 2. Bebegimi kayybettigim icin hic risk almasam mi diyorum ama 3. sezeryaninda riskleri var biliyorum birde sezeryan brnde tramva yapmis gibi dusununce icim daraliyor normali düşününce rahatlıyorum Allah yardimcimiz olsun
Şanlıurfa dayım canım. Benim dr macera arama diyor ama içimdeki ses yapabilirsin diyor. Dr kabul edip sıkı takip edecekse ben denemek isterdim. Benim de korkum ruptur gibi bir durumda sezeryane erken alinmazsak bizler için hayati risk doğuyor. Doktorun ya da ebelerin gözetiminde hiç cikmamaliyiz bilmiyorum bazen başka bir Dr a daha mı sorsam diye düşünüyorum

Kizlar nasılsınız, değişiklik var mi 🤗
Aynı ya güçlü kasılmalar hafifledi sanki ilaçlardan ama 3 haftaya doğar en geç her gün de değişiklik olmaz ki 2 günde bir ancak olur heralde 🤣
Size bişey sorcam bu süt yada göğüsten gelen sıvı herkesin doğumdan önce gelmeye basliyo mu bende hiç belirti yok hatta sanki göğüslerim küçüldü gibi sütün olmucak heralde filan diyolar 🙄
Benim de ilk doğum olacak göğüslerim aşırı büyümedi küçüktüler zaten biraz doldular ağrı sızı falan da yok su veya süt gelmesi de yok sadece ucunda bazen kurumuş beyaz akıntı gibi bişey görüyorum o kadar ama olur ya kafaya takma asıl doğumdan sonrası önemli hastanede bir duş almak gerekiyormuş göğüslere masaj yaparak öyle daha çabuk geliyormuş

Kızlar şu hastane çantamı hazırladım da bişey sorucam daha önce doğum yapmış olanlar mesela normal doğum yaptım farzedelim doğumhaneden çıkarken içerde iç çamaşırı pijama çorap giydirip öyle mi çıkarıyorlar bizi yoksa aynı üstümüzle odaya gelip orda mı giyiyoruz ona göre kendime de ayrı paket yaparım hemşireye verilir diye düşündüm

D04E00AE-C08A-49B7-A906-33B2026A7282.jpeg
A101 e pamuklu bebek ürünleri gelmiş kızlar bakın derim.ben bebek havlusu alacaktım kalmamış.zıbını yeni doğan var diye 3-6 ay aldım yelek de 6-12 yazıyor ama küçük 3 ayda hattadaha erken kullanırız bence.külotlu çoraplarda 6-12 buldum o da 3 aylıkken olur diye düşünüyorum.sabahtan gitmek lazımdı da kalkamadım 😅 52 tl tuttu hepsi

kesinlikle nasıl birşeyse bebek çıktığı an herşey bitiyor ağrı sızı hiç birşey kalmıyor
Dimi 🥰 ama bana simdi esini cikaricaz dediklerinde dunyam anlik yikildi 😁 yine ben dogurucam sandim ne bileyim 😳
kv gittigi gune kadar pek ise yaramadi canım.
annem geldi artık dinleniyorum biraz

söylememe rağmen hic yardımcı olmadi. hatta annem geldi bir gun bir arads gecirdik annem is yaparken o yine tamamen bos durdu ..şükür simdi annem var

yarım kundak çok ise yariyor bence
bir de woombie , owlie tarzı çocuğun kollarini saran armut tipler. ben aldim bile hatts

kuvet kova ilk çocuğa a101den almıştım tepe tepe kullandik 3 yıl. boyutlari buyuk çünkü. reflu +anne yani sevi bebe marka beğendim çift fonksiyonlu. su an kampanyada malum sitelerde.
Nasil bir kadin ya insan dunurunden utanir. Cocuk dogunca gelmez insallah birde o yuk olmasin. O dedigin kundaklara bakayim bi merak ettim :)
Yok ilkinde nişan gelmişti nstde sancı vardı ama ben hissetmiyordum. Doktorum yarın gel doğurtalım demişti 😏 cahillik işte hemen gittim. Şimdiki aklım olsa evde sancımı beklerdim. İkincisinde hafif sancım vardı ama düzenli falan değildi. 2 cm açıklık olunca birde doktorum haftasonu çalışmayınca gel doğurtalım demişti. Öyle gittim. Yani ikisinde de suni sancı bağladılar öyle başladı doğum. Şimdi akıllandım ama son ana kadar evde sancımı çekip sadece doğuma gitmeyi istiyorum ama bakalım

Olsun canim ya belki evde olsan bisey olavakti bosver :) bakalim 3 numara nasil olacak

Kızlar şu hastane çantamı hazırladım da bişey sorucam daha önce doğum yapmış olanlar mesela normal doğum yaptım farzedelim doğumhaneden çıkarken içerde iç çamaşırı pijama çorap giydirip öyle mi çıkarıyorlar bizi yoksa aynı üstümüzle odaya gelip orda mı giyiyoruz ona göre kendime de ayrı paket yaparım hemşireye verilir diye düşündüm
Beni hasta bakici dogumhanede giydirdi

Eki Görüntüle 2933339 A101 e pamuklu bebek ürünleri gelmiş kızlar bakın derim.ben bebek havlusu alacaktım kalmamış.zıbını yeni doğan var diye 3-6 ay aldım yelek de 6-12 yazıyor ama küçük 3 ayda hattadaha erken kullanırız bence.külotlu çoraplarda 6-12 buldum o da 3 aylıkken olur diye düşünüyorum.sabahtan gitmek lazımdı da kalkamadım 😅 52 tl tuttu hepsi
Aldiklarini gule gule giydirmek nasip olsun insallah 😍

X